16

Реалист

преди 1 година

С хартиените бюлетини ГЕРБ и СДС фалшифицират изборите. Остава неясно защо БСП се подлъгаха с тези хартиени бюлетини. БСП няма да получат повече гласове на изборите при хартиени бюлетини, но процента им от гласовете ще спадне още повече. Може би това е целта на Нинова - БСП да изпадне от парламента.

15

N

преди 1 година

ИСТИНАТА Е,ЧЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ И ,бдп И ФЕСОВЕТЕ,ЧРЕЗ ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА ФАЛШИФИЦИРАТ БРОЯ НА ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ.ЗАТОВА ИСКАТ ПРОМЯНА В ИК.НАРОДЕ,ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ РАЗБОЙНИЦИ?

14

баба мара

преди 1 година

които е неграмотен няма да гласува категорично против хартиените бюлетини

13

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да има такава възможност, всички знаем защо спадна избирателната активност !Просто ви спряха фалшификациите !

12

етакаде

преди 1 година

То освен неграмотните,дали някой се хвана,че се прегърнахте всички сополи за да се върне хартишката.Иначе на следващи избори освен твърди членове,други едва ли ще видите

11

Анонимен

преди 1 година

Искате да докарате отново ГЕРБ на власт.

10

Анонимен

преди 1 година

Що хартия, бе? Защото се страхувата на следващите избори дали няма да изпаднете и искате да си напазарувате малко избиратели?!?!

9

Политолог

преди 1 година

Всички партии да пуснат брандирана тоалетна хартия с листите на кандидатите си и след това да се направи независимо проучване на пазара.

8

Зозо

преди 1 година

Хохохохохоо, сега ГЕРБ, ДПС и БСП - 128 гласа, ще си гласуват хартиената бюлетина. Февруари на изборите ще има много cekc. ПП-то ще идат при ИТН :)))))))))))))))))))))

7

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Вотът трябва да бъде открит и без плик.Урна не е нужна,а видео-камера ,насочена към разграфени пространства за поставяне на бюлетината. Това позвалява и моментално преброяване.Никакви тъмни стаички! Всичко трябва да е открито.Две видеокамери за всяка секция не са скъпи.Не се ли направи това,никой няма да гласува,тоест ше гласуват само малцинствата.Аз съм Българин и няма защо да се страхувам от вотът си,който да е публично достояние.

6

Предприемач

преди 1 година

Прави са. Ако има хартия ГЕРБ БСП и ДПС ще вдигнат, защото в махалите пак ще купим жагаали за по 50 кинта. Може и ВМРО да влязат

5

Един там

преди 1 година

Машините ядът хора и са много страшни...

4

Анонимен

преди 1 година

Страхували се хората от машината! Верно ли? Това ли е причината или да си подготвим нещата за подмяна на хартиените гласове в каквато посока искаме? Айде бе, те машините са зверове, ръце отхапват! БСП никога не трябва да бъде допускана до управление, заради тях хората се дистанцираха от ПП и ДБ.

3

Анонимен

преди 1 година

Хартията означава неграмотници да зачеркват номерца под диктовка. Едно хубаво нещо ще направят, айде пак назад. Освен това, вече нямат хора за хартиени бюлетини. До кога все ще се връщаме назад.

2

Пепи

преди 1 година

Вместо да спестим парите и да ги дадем на учители, лекари и пенсионери, да ги дадем на печатниците. Има логика :)

1

maca

преди 1 година

А ние избирателите не искаме, вече не може да се лъже а и оревахте света. Не на хартиената бюлетина!!!