56

Спеца

преди 1 година

Колкото САЩ и НАТО понесоха за бомбите си с.урсн в Югославия,но Русия няма да заразява територии които ипренафлрбат и са безспорни доходоносни на зърно!

55

Дончев

преди 1 година

Тези от САШ си мислят, че Зеленски е против Русия. Нека да му изпращат още дорали, а после да се чудят какво става с демокрацията в Капитолия. Честито на шейените и техните вождове. За щастие, Бойко Борисов не е от тях, а си е *** човек от Банкя.

54

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Невъзможно е Русия или Украйна да използват радиоактивна бомба над собственото си население и територия. Не така стоят нещата при САЩ обаче която доказа ,че е способна да жертва всеки Украинец в борбата и срещу Русия.Та в този ред да мисли нека попитам квалифицираните Евроатлантици в този форум -Какви последствия трябва да носят САЩ ако направят тази глупост ?

53

Яяя

преди 1 година

Сащ унищожиха България скоро и флага ще сменят и името .сега е ред на лева .после паметниците . Сащ са ***.

52

Анонимен

преди 1 година

Руснаците представиха доказателства за мръсната бомба на укропитеците в ООН. Те смятат, че укрите ще направят провокация с нея. Тогава, според казаното от Пентагона, НАТО ще се намеси, ако руснаците изстрелят ядрено оръжие срещу Украйна. И 3-тата СВ е факт. Ония са отвъд океана, Европа изчезва. А ГЕРБ и ПП искат да им дават оръжие, да стане още по- сигурно и бързо войната.

51

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Този Руски водещ ми прилича по скоро на Евроатлантическите всезнайковци който хал хабер си нямат от военно дело. Сателитите са с размер на лека кола. Кому е нужна ядрена ракета?! Нужна е достатъчно мошна ракета за да достигне земна орбита като заряд от ловна карабина е напълно достатъчен за да го изкара от строя . Дори и това е мега тъ.па идея на фона на лазарите който могат не само да го заслепят но дори и да го нагреят ,така че да се повреди !

50

Сата НАТО

преди 1 година

Е, има филтър на публикациите само. Но това д смешно, филтърът винаги може да се заобиколи.

49

Звездички Хойте.бг

преди 1 година

Хора и днес Редакторите публикуват опасни епитети. В тази къса статия цели 6 пъти е използван израза мръснабомба, mrЪsna bomba и те не са заличени със любимите им звездички. Опитайте да видите. Копи-Пейснете изречение публикувано в статията съдържащо въпросната нечиста дума и веднага ще поникнат звездички. Ето резултата от копиПействането на заглавието:САЩ: Русия ще понесе последици, ако използва "*** бомба"

48

Какви кавички бе?

преди 1 година

Първо изречение: Русия ще си понесе последиците, ако използва "*** бомба" . . . Русия ще си понесе последиците, ако използва *** бомба

47

Анонимен

преди 1 година

че то няма бомба да не цапа. Некъде като падне ква да е бомба има ли от тази бомба възстановена къща, къща която е била разтухлене и разпокривна от предишна бомба дет не я водят за мръснабомба

46

Анонимен

преди 1 година

До Отново ОБЪРКАНИРусия има към 6200 атомни заряди - с около 500 бр. над САЩ. Тези заряди ще стигнат средно по 30 на държава от света. Първи ще загазят фронтовите (съседните) и прифронтовите държави, каквато е България. Няма да се наложи моторизарани части да идват да довършат нещата. Страната е гъсто населена и радиацията ще довърши работата на взривовете. Това, което бъбрят привържениците на ПП, ДБ, ГЕРБ са истории за наивници. Основната задача на частите в съседните на Русия държави не е да

45

Анонимен

преди 1 година

Този старец, гонещ 80-те години, не се ли замисля, дори за 10-ина секунди, че атомните бомби ще стигнат и до САЩ и че североамериканците не са чак толкова виновни, че да станат жертва на атомните взривове и радиоактивните облъчвания с алфа игама лъчи? Че децата, които се раждат и тези в крехка възраст не трябва да стават жертва на един вече не съвсем умен и разсъждаващ екземпляр. Дай Боже на обикновените американци да им дойде в главата мисълта, че 4 млрд. хора не трябва да умират заради Байдън

44

Анонимен

преди 1 година

Ако бях на мястото на Вова - отдавна да съм думнал гъбката. И кво ше напрай Слийпи Джо? Ще се почеша и ще поцирика. Каквото можеха, вече го направиха. От тука нататъка няма какво да направят. Думкай, Вова! Свършвай я тая война, че ми писна вече по цял ден да слушам пропаганда.

43

Данчо

преди 1 година

Като най-голям агресор визирам Раша и долните и фашистки лидери !

42

Българин

преди 1 година

Джуджа в момента пълни гащите в бункера!

41

Данчо

преди 1 година

С какво право, най-големия агресор в света си позволява да отправя предупреждения към суверенна страна.

40

Анонимен

преди 1 година

Викаш, руснаците като не успяха да взривят атомната централа, която контролират, сега ще взривят нечиста атомна бомба, понеже не могат да си спомнят къде са прибрали чистите. ЯСНООО ВЯРВАМ!

39

Мъка

преди 1 година

А Киев ще понесе ли последствия, ако използва *** бомба. А САЩ ще понесе ли последствия за всичките войни, които разпалва.

38

До Анонимен 44

преди 1 година

Да, изключват често опциите и за публикуване, и за оценки. Без друго са манипулирани последнпите, та е все едно.

37

Анонимен

преди 1 година

Малко куче силно лае.