247

БСП

преди 1 година

Ще е по-добре, ако Еленчето Йончева каже дали все обича Сергей Станишев. Това за войната, политиката и ЕС си го знаем. Като ще е ядрена войната, да си купуват йодна тинктура. Тези, които я предизвикаха. Ние ще си пием ракията, а те да му мислят.

246

ЕЛИ

преди 1 година

СИГУРНО Е ЧЕ ЕЛЕНА ОБИЧА РУСКИЯТ НАРОД,НО ЗАЩО ВИЕ В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА ЧАКАХТЕ ОСЕМ ГОДИНИ И НЕ ПОВЕДОХТЕ БОРБА ,БОРБА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МИНСКИТЕ ДОГОВОРИ----СЕГА Е КЪСНО ,АМЕРИКА УСПЯ ДА НАКАРА РУСНАЦИ ДА УБИВАТ РУСНАЦИ

245

Стига глупости

преди 1 година

До Не е важен начина: Много си п'рост да знаеш.

244

До еленке

преди 1 година

Ами на тая най-вероятно точно това й харесва бе, все едно да плашиш куче с кокал !

243

Реалност

преди 1 година

След като видяха, че им спират дейността с лабораториите, краварите решиха да подпалят интригата в Европа. Да има огън, но далеч от техният двор, така е било винаги до сега. Да не забравяме и думите на Ротшилд-Ние печелим, когато има война

242

Иван радоев

преди 1 година

Политиците в Брюксел са *** и резултата е налице

241

toti

преди 1 година

Там сте се събрали хиляди ***,които Америка ви гледа сеира и си прекарва имперската политика!!! РАЗБИВАЙ И ВЛАДЕЙ е целта която те постигнаха и утре ще ви ОСТАВЯТ САМИ да се оправяте!!!

240

Тошо

преди 1 година

А комисар на мира ....кога ще има !?Има логика в думите ви, но....това се дискутира от интелигентни хора!А то се дига шум, за да севземат едни средства, и послеееееее да дойде мира!Това е глупост, защото с огън не се играе!

239

Анонимен

преди 1 година

Мир! Мир! Мир!

238

Анонимен

преди 1 година

АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ГО КАЗАХА, И В ЗАПИСА НА БУШ МЛАДШИ И КОЙ ЛИ НЕ, ЧЕ ЦЕЛТА Е ВОЙНАТА ДА ИЗТОЩИ МАКСИМАЛНО РУСНАЦИТЕ А НЕ УКРАЙНА ДА ПОБЕДИ... И ИМАТ ПОЛЗА ОТ НЕЯ, ОРЪЖЕЙНИТЕ КОРПОРАЦИИ, ШИСТОВАЦИТЕ... КОНКУРЕНТНИ ПРЕДИМСТВА НАД ЕС, ГАЗОВАТА ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСКА СТАВА АМЕРИКАНСКА... Е КАК ДА СПРАТ ВОЙНАТА. БЪЛГАРИЯ СЪЩО СТРАДА КАТО ЦЯЛА ЕВРОПА. ПЕЧЕЛЯТ РУСИЯ И СЪЩ.

237

Диана

преди 1 година

Така ще да е докато хора като Йончева използват политиката за лични цели..."Докъде ни водите?" не е въпрос на действащ политик, а на член от стадото! С присъствието си на подобни форуми Йончева само петни името на България! БСП и СИЕ вън от политиката!

236

Анонимен

преди 1 година

Комисар на войната. Хареса ми! Когато кастанетите изпадат от ченето му след първия взрив, вече ще е само беззъб старец.

235

Анонимен

преди 1 година

Другарке, к.в.о правиш ти в ЕП?!!! Отивай в кремъл да им бърбориш да спрат войната, която започнаха!!!

234

Анонимен

преди 1 година

Тази овСъ не си ли спомня как преди 20 години в Ирак американците я спасиха от главорезите на Садам, ако не бяха те да и бяха резнали певеца вече! Долна руска пач.Авра!!!

233

Morski

преди 1 година

До Бай Дрън- Дрън,дрън , че пляс! Изплиска се от мозък! Да, планен съм и то високо,но не да драскам тук ,а да правя нещо стойностно и да съзидавам , за разлика от рушистан,който само разрушава и граби! А що се отнася до -м.а , ано, им и бе ... тук е форум ,а не комисия за защита на дисертация!

232

Не е важен начина

преди 1 година

по който се унищожават руските фашаги иРусофилскитеДолниКурви, просто трябва да се прави методично.

231

Morski

преди 1 година

Чиба ***! Ти не си ли вече в затвора за злоупотреби с евросредства? *** товаришке, те твойте любимци още началото на март заговориха първи за ядрен конфликт - АКО НЕ СТАНЕЛО ТЯХНОТО! РУСНАКЪТ ,ЧЕ Е Б;.ЯД СИ Е ЯСНО,НО РУСКИТЕ *** -БГ РОБОФИЛИ СА ДАЖЕ И В ПО-ДОЛНИ ОТ ТЯХ ! РОДЕНАТА В МОСКВА ДА МЪЛЧИ!

230

Иванов

преди 1 година

Йончева ти и такива като теб *** не разбирате от дума срещу зло куче зъл прът трябва злото куче е фашисткото управление на Русия,пледирате за мир и ненамеса,но за да има мир трябва да се води и война,била тя и като санкции и помагане с оръжия или хуманитарна помощ ето с такива методи явно всички вие от терористичната групировка бкп-бсп-евролевица не искате да разберете.

229

ПАЗИ СЕ ЙОНЧЕВА!!!

преди 1 година

ЗНАЕМ ВЪРЛАТА РЕАКЦИЯ ,КГАТО НЯКОЙ ИЗРАЗИ МНЕНИЕ РАЗЛИЧНО ОТ ГОСПОДАРСКОТО.ГОСПОДАРЯ КАЗВА ОЩЕ ОРЪЖИЕ ,ЕСКАЛАЦИЯ ИИИДО СВ. И ЩОМ НЯКОЙ ТРЗВОМИСЛЕЩ ДРЪЗНЕ ДА КАЖЕ ОБРАТНОТО,ЩЕ БЪДЕ СМАЧКАН..ЙОНЧЕВА ,СЕГА СИ ТИ НАРЕД,ПАЗИ СЕ !!ДЕМОКРАЦИЯ БЕ!А ПРЕГОВОРИ ЩЕ ИМА ,НО ДО ТОГАВА ОЩЕ КОЛКО СМЪРТИ,РАЗРУХА ЩЕ ИМА??АМА КАКВО ИМ ПУКА НА ГОСПОДАРИТЕ ,ТЯХ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЕДИНСТВЕНО РУСИЯ-ДАЛИ ,КАК ДА БЪДЕ ОТСЛАБЕНА ,АКО МОЖЕ И ПОБЕДЕНА ,ОБВИНЕНАНА,СМАЧЗАНА ОТ ВСЯГЪДЕ. ИИИ Т.Н. ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА ПРОВОКИРАНЕТО.

228

Анонимен

преди 1 година

До Нет, к.299 В България русофилите са над 2 млн,ромите и агите са общо към 1,1 млн. души, децата са около 600 хил. души, пенсионерите към 2,3 млн, като от тях над 1,4 млн. са също русофили, така че вие българофобите, около 500 хил, се вдигайте и бегом в Украйна да се биете с руснаците. Какъв го търсите в България, гласовити и кресливи мързеливци?