177

В(Л)айнометите

преди 1 година

Двата И.д.и О.т.а "обсъждат".Брей да му се не види,брей!

176

МръснатаПянаПълзи

преди 1 година

Двата *** Ота "обсъждат".Брей да му се не види,брей!

175

Анонимен

преди 1 година

До КРУШАТА, КРУШАТААА..То така излиза. Бивши комунистчета, ползвали облаги чрез родителите си верни комунисти, сега са върли антикомунисти и евроатлантици. Въпрос на морал и ценности.

174

Анонимен

преди 1 година

Уж посредници, контактъори,, а те пишат разни декларации, което не им е основната задача. Роско се вживява отново като президент

173

Анонимен

преди 1 година

Тия два мушмурока в качеството си на какви се изказват и дават акъл!! аре бегайте под фустите на жените си и оставете истинските мъже да си свършат работата, ако се намерят таки де

172

Слаба памет

преди 1 година

Кои ти иска мнението? И ние не те искаме но ти ни се натрапваш.

171

От Вселената

преди 1 година

Народното събрание трябва да гласува за закон "Лесно вдигане на ПАТКАТА на партиите PEЗAНИ КЛОНИ!" - те са почти сичките. Много по - ефтино се вдига чрез безплатно раздаване на "Виагра", понеже тя не позволява да израства кожичката. То и тъй, тъй народа не я използува за своето Вдигане, понеже е вредна и му кастрира кожичката! Народа използува билката "Магарешки Трън" за вдигане на патката от хиляди години! Има го навсякъде!

170

От Вселената

преди 1 година

Народното събрание трябва да гласува за закон "Лесно вдигане на ПАТКАТА на партиите ***!" - те са почти сичките. Много по - ефтино се вдига чрез безплатно раздаване на "Виагра", понеже тя не позволява да израства кожичката. То и тъй, тъй народа не я използува за своето Вдигане, понеже е вредна и му кастрира кожичката! Народа използува билката "Магарешки Трън" за вдигане на патката от хиляди години! Има го навсякъде!

169

КРУШАТА, КРУШАТААА..

преди 1 година

НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО ! преди: Абе - тъпанарче е, ама е наше момче - комунистче! сега: Абе - корумпе е, ама е наше момче - евроатлантиче!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

168

Украинка

преди 1 година

Пак им намериха работа, те без пари няма да правят тези консултации. Марш

167

Смърдливки

преди 1 година

Тези двамата да се махат направо ми се повдига

166

Гост

преди 1 година

Абе, тия двамата, квот можаха съсипаха в България, не се ли сещат че са сложени само за парлама

165

Анонимен

преди 1 година

Осъждаме идеята за цялостна промяна на модела, въвеждащ президентска република.Промяна каква, нищо не се разбира, писало, писано само заучени фрази и ако някой е разбрал как точно ще искат да се промени тия модел да каже.

164

Кармен Златарева

преди 1 година

Не се надявайте на добро,щом такива далавераджий имат думата в БГ

163

АК-47

преди 1 година

В настоящия момент, не знам дали има по мразени индивиди в Републиката от тези двамата.

162

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Господин Деси Банов така и не се научи да живее в тази реалност !

161

Рапунцел

преди 1 година

Явно е, че най-доброто решение е президентска република

160

Мда

преди 1 година

Ще подкрепя исцяло - пп на новите избори време е да се търси сметка за всички золуми на герб

159

Мда

преди 1 година

Мерси за герб никога повече глас след всички техни золуми

158

Герб

преди 1 година

Ако в България има прокуратура, веднага след влизането в сила на днешното решение на съда по правата на човека в Страсбург, наказателното производство за смъртта на Чакъра трябва да бъде възобновено, при което да се разследват точно действията на тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов. От гледна точка на мотивите на решението на Страсбург той би следвало да е отговорен, ако не в съпричастност към убийството на Тодор Димов, то в злоупотреба с власт и превишаване на правомощия", коментира пред "Правен свят" Михаил Екимджиев, адвокат на близките на Чакъра.