28

Анонимен

преди 1 година

Какви смени, какви преназначения? Сигурен съм, че ако се проведе едно честно и безпристрастно разследване срещу всички тия, ще се съберат достатъчно доказателства за да ги уволните и даже в затвора да лежат. Само че никой не иска да разследва. Така е по-лесно да замажем очите на народа.

27

Анонимен

преди 1 година

смяна на поста и преназначения, е това ли са наказанията, хахахахахаха, как няма един мъж, от всички тия хрантутници,за две години колко пъти ги сменихте и става все по-зле, но се правим, че работим и Чашков беше същия, буря в чаша

26

Ах рокада-пак рокада

преди 1 година

- маФията има си държава !!!

25

Анонимен

преди 1 година

Политически смени завоалирани като борба с корупцията в МВР. Тихомълком отиват на други длъжности и ще чакат пак да изпадне възможност да влязат в някоя далавера. Наказателна отговорност ,господин министър, трябва да им се търси и да си получат заслуженото!

24

Рошалка

преди 1 година

Как искам и аз да безчинствам и наказанието ми да е само смяна.Тези хора трябва да лежат в затвора!

23

Пустиняк

преди 1 година

Властта трябва да е охранена иначе не е власт.

22

Икономист

преди 1 година

Правилно действа сегашният министър. Прилича на предишния. С такива началници на РПУ-та, изобща не се учудвам, че са толкова дебели полицаите.

21

Питащ

преди 1 година

Гущера си къса опашката?

20

Анонимен

преди 1 година

Повече ме интересува атомното оръжие, което се подготвя от украинците под сурдинка с англетата, която да се пусне в Донбас. Може ли да напишете статия за това? Мерси! :))))

19

анонимен

преди 1 година

"Бях точен с парите"!

18

Анонимен

преди 1 година

Шефовете на 8 РПУ - та в София сменени. Много добре но продължете и с шефовете на Граничната полиция - всеки ден мигранти по магистралите, в София, в други градове, продължете и с полицаите къито не са за полицаи и полицайки.

17

И.Б.

преди 1 година

Да, във вътрешния двор на 4-то РПУ паркираха колата на съпруга ми, открадната от тях през 2001 година. После искаха да ме глобят, че не съм се регистрирала, влизайки наново в България.Дано сега има там по-читаво ръководство.

16

Тошо

преди 1 година

Браво на първо РПУ, амо там има ефективност, брееееееееее, останалите са ...!

15

българин

преди 1 година

Смяната е следната: шефа на 2-ро отива в 3-то, шефа на трето в 6-то, от 6-то в 8-мо и т.н.Всички доволни.

14

Гиб Мелсън

преди 1 година

Старши се е срещал с индианци на Винету? Заслужава не само уволнение, но и сто тояги на голо и да го пуснат в една килия със Семерджийката, пък там който излезе по корав той ще е мъжа. Много служители все още не могат да проумеят, че Винету никога повече няма да се върне на власт. Излишно си хабят кариерите като му правят услуги.

13

Анонимен

преди 1 година

МВР не струва .Съжалявам ,но какво да кажа на тези на които плащам заплатите чрез данъци а те не мога да се справят с битовата престъпност ,дрогата с хората които си купуват книжките и после катастрофират и отнемат няколко живота ,не могат да спрат побоя над възрастни по селата ,не могат да спрат ало апашите .Еми не мога друга да кажа не струвате МВР даже към примитивно вървите .

12

Анонимен

преди 1 година

Харесва ми как все нови хора идват с нови идеи, но всички си действат като едно време БКП-то. Демек бардака си е същия.

11

Анонимен

преди 1 година

Това няма да реши проблемите. Проблемите не идват от шефовете а от средните нива . Чантаджиите остават като невидими . Дори шефа да е решил да прикрие някого той ще изпрати анонимниците .Прави се като в Грузия защото с годините в ченгеджииницата влизат в банда.Особено опасни са дърт ченгеджистите .С годините имат връзки навсякъде и се чувстват над закона.А чадърите ги опъват прокурорите на герб.Трябва да има мандатност при офицерите ченгета.Не повече от 10 години с власт ченгеджииска прокурорска

10

Кире

преди 1 година

А какво се случва със шефа на МВР Дупница, който отказа да изпълни служебните си задължения по случая "Седемте Джуджета"? Вместо това предложи на длъжностни лица да ги почерпи, вместо да изпълнят съдебно разпорждане. Същия този, под чиито чадър, охранителите на братя Галева продължават да безчинстват.

9

Колапс Сигурност

преди 1 година

В ДАНС е още по зле, правят Експерименти с хора, бъркат им в мозъка с честоти!