428

Буци

преди 1 година

На практика от както сме приети в ERMII валутен борд няма. Курсът на на Еврото го фиксираха и България пое ангажимент да води политики за запазване на курса плюс/минус 15% за следващите две години. Борд на практика няма! Какъв борд ви гони?

427

aZ-ът

преди 1 година

Коцето за много неща е прав, но е хубаво да обере малко лексиката. Щото с подобни изказвания ще изгуби хората, които го харесват.

426

д

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ. Тоя трябва да го приберат в някоя лудница. Добре, че е валутният борд, че досега да бяхме изчезнали от картата.

425

Луд ли си

преди 1 година

Бгблев отдавна е вързан за марката после за еврото не съществува сам, кокошките ли заблуждаваш изродддчеее

424

Лева е вързан към Ев

преди 1 година

Лева е вързан към еврото и за това е стабилен. Ама mъnomo Коце кой да му обясни

423

Българин

преди 1 година

Дори авторите на плана ран ът бяха казали,че е по добре да караме на лев..

422

Исторически парк

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОТО!

421

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше валутния борд, с тези корумпирани правителства които имаме, долара и еврото щяха да са на цени 50 лева най малко досега. Какъв стабилен лев без валутен борд.

420

Дядо Стефчо

преди 1 година

Този човек ми действа чудесно на перисталтиката. Видя го и веднага ми се ...Смятам че партията му има хемороидална структура.

419

Анонимен

преди 1 година

тоя иска да ви направи милионери всичките ако някой претендира че има акъл не трябва да му обръща внимание на простотиите за съжаление има много некачествен материал.

418

Факт

преди 1 година

Левът беше "вързан" към марката, впоследствие еврото когато имаше валутен борд. Тогава ЕЦБ и МВФ се бяха ангажирали да пазят фиксирания курс, ако България изпълнява финансовата дисциплина. Валутен борд няма от повече от 15 години. В момента само БНБ има ангажимент към "вързаността", с мижавите си 7 млрд. резерв. Не е рекъл някой спекулант, не го е съборил лева за няколко часа.

417

Ведрата Таня

преди 1 година

На Иван Костов паметник трябва да се построи, че ни стабилизира лева като въведе валутният борд и вече повече от 20 години живеем в предсказуемост и благоденствие.

416

Anonymous

преди 1 година

Има ли още наивници, които да вярват, че Жан Виденововата зима е негово дело. Целият сценарий дойде отвън, от тези, които сега наричате наши партньори. Ама трябва мозък, не става само с ядене, за да прозреш истината!

415

Bai Asen

преди 1 година

Изчетох повечето коментари и стигнах до извода, че повечето хора са мал.умни. Значи левът е вързан към немската марка, не къ еврото, което го прави наистина една от най-сигурните валути, което всъщност казва и Костадинов! Първо четете, преди да напишете някоя глупост!

414

Българин

преди 1 година

Да, защото е вързан към еврото. Шамандура.

413

Анонимен

преди 1 година

Хахаха :) нямало да има валутен борд като минем на евро. Що за тъпотия!! Сега с коя валута е вързан левът, а? Ми няма да има - кво ще вържеш, евро с евро ли?

412

До451

преди 1 година

еврото, което си е стабилна валута - знам че на "умните възрожденци" им трудно да възприемат,че нашия Лев е просто хартийка (на мен също не ми харесва)и това е реалност. Ние произвеждаме почти нищо ,зависими сме от заемите от чуждите банки(на 451 му са тъмна Индия причинно-следствените връзки ),ама на всичко отгоре Коце реши ,че трябва да бъдат изгонени работодатели. Да го обясня на 451 от "Възраждане" - с горни кавички белким разбере за ко му хортувам.

411

Христо

преди 1 година

този ми ти "демократ" трие коментарите в Ютюб, които не съвпадат с пропагандата му. Поредния човешки ***.

410

Анонимен

преди 1 година

Да обясня на някои незнаещи!Ако минем на евро,няма да има валутен борд!Който разбира,ще разбере за какво говоря,за другите няма смисъл да обяснявам!

409

До444

преди 1 година

значително си опростен.