126

Щирлиц

преди 1 година

До До 141............Нещо за парното да ни припомниш?

125

Анонимен

преди 1 година

Качеството на живот и храната стават нетърпимо зле, дефакто скоро ще ни принудят да работим само за храна отопление и жилище, хранят ни с прескъпи ментета бухани със сол като "сирене с повишено водно съдържание", навсякъде хората са озлобени и е ежедневието е меко казано супер стрес, на този фон 6к чисто за какво, да си харча спестяванията които ще се обезценят така или иначе ако в този ад го докараме до 60 години изобщо?

124

До 145

преди 1 година

То и сега се краде, само че много повече.. Добре че са 2 млн. имигранти, да изпращат пари, ама то и това ще е до време. Рецесията в Европа вече е факт.

123

Анонимен

преди 1 година

Екстра си беше тогава, мизерия ама пък и не се работеше и никаква отговорност, нали всичко беше държавно. Крадеше се кой как свари от държавата. Тя за това и фалира, де.

122

До 141

преди 1 година

Електроенергия 1988 дневна - 4.5 стотинки. 2022 - 24 стотинки. Средна заплата 1988 - 170 лева. Средна заплата 2022 - 1700 лева. Официални данни на НСИ а не на бай Пешо спомените дето дори електричеството не помни колко е било.

121

Анонимен

преди 1 година

"До 140 Добре ли ти плащат, за да лъжеш така безочливо? Можем само да мечтаем за тогавашната държава" Сега ми плащат добре като работя за разлика от тогава когато лъжехте, че работите, а комунистите лъжеха, че плащат, масово живеехме в мизерията. Не забравяйте и режима на тока..а, и продължавайте да си спомняте с носталгия за лентяйските си години. Докарахте до фалит държавата. Сега гласувайте пак за Възраждане да го докараме пак до там.

120

До 141

преди 1 година

Средна заплата през 1988 е била 170 лева. Това че ти не помниш друго освен своята заплата е показател за нивото ти

119

и аз помня

преди 1 година

До 140 Добре ли ти плащат, за да лъжеш така безочливо? Можем само да мечтаем за тогавашната държава.

118

Димитров ден!

преди 1 година

До АнонименПълни глупости. Заплатата ми като начинаеш инженер в строителен комбинат беше 420 лева. Сиренето беше 2,30, пържолите 2,60. Тока ми беше 0,02 за киловатчас. билетчето за градски транспорт беше 6 ст. а рейсовете бяха на 5 мин. В пъти по-добре се справяхме икономически, свобода нямаше и се криехме по таванските помешения да плюем по БКП. Разликата със сега е, че едвам свързваме двата края, но пък си плщем по бат Бойко на площада пред парламента.

117

Анонимен

преди 1 година

Добре, че не сме по времето на соца. Ако се вдигнат още с 150% - 200% цените и ще усетите покупателната способност от Тошово време. Само напомням, че килограм месо струваше 5.40лв. литър бензин 80-90 ст за литър, сирене 3,60 кг захар 70 ст кг за телевизор и пералня няма да споменавам въобще при средна заплата от 200лв. Сега средната гони почти 2000лв. който може да смята.

116

bbb

преди 1 година

Вместо само да констатира, че цените растат, ние това го виждаме, Николов да вземе да каже какви са причините за високите цени! Цената на газа се стабилизира, държавата дава субсидии за високите цени на тока, заплатите у нас най-ниски в цяла Европа, а цените - най-високи! Колко нагло да ни призовават да пестим, вместо да установят и накажат тези, които спекулират в тези смутни времена.

115

Реалист

преди 1 година

Дреме ни на шапката, па ние някога излизали ли сме от криза бе. Нашия народ не можеш да го бутнеш

114

Алооо

преди 1 година

Айде евроатлантиците и евроджендърите искам да ви чуя как плюете по соца и режима на тока. Защото гледам това се повтаря, само че по време на "великата демокрация". Тогава имаше режим на тока поради предателството на оная мътрва белязана *** наречена горбачов. Айде да го видя тия пари и имоти дали си ги е занесъл на онзи свят, едва ли.

113

Анонимен

преди 1 година

България може да се оправи само ако се се следва примера на Ганди-Гражданско неподчинение!!!Като всеки,без изключение спре да си плаща сметките за ток,парно и вода,билети и карти за градския транспорт,да купува скъпи продукти както и разни непотребни в момента неща като парфюми,маркови дрехи,коли и т.н тогава държавата за 1 седмица е в банкрут.След това референдум за излизане от НАТО и ЕС/мен както и тези около мен никой не ме е питал искам или не!!!/.И повече стари мутр.и и партии на власт-НЕ!

112

Анонимен

преди 1 година

Неизбежно това го знаем.Ама трябва да се всява страх и паника у народа, че много се е отпуснал.

111

До 132

преди 1 година

Заради поткаата от Блтнаяя страдаме, пак не си в час. Украйна не е нападала никого, а дали ще влиза в ЕС и Нато си е въпрос на вътрешен референдум, а не на РазПутин

110

123

преди 1 година

От кое да пестим БЕ ***??? Африкански доходи, цени по-високи от западна Европа!!! От кое по-точно да пестим??? Да лягаме и да умираме, така ли?

109

mitko

преди 1 година

На зеленски му е топло. И сметката му е бол пълна. И семейството му е добре. А ние заради този наркоман гнусен ще страдаме здраво.

108

mitko

преди 1 година

Да отваряме казвате за малко прозорците. А да вземем за малко да не плащаме и данъци?Какво ще кажете господа специалисти управници?

107

mitko

преди 1 година

***, две панелчета да купиш и си ги сложи на кратуната проста. две панелчета по450w ще ти сгреят за малко топките сбръчкани. ще ти произведат максимума на обяд в слънчево време. Зимата от 2 панелчета я изкарал 15-20лв я не. Не пиши неща от които и хал хабер си нямаш