260

Анонимен

преди 1 година

Представям си един голям дълъг гардероб с панталони и ризи във военно зелено. Зеленски е най- високо платения актьор в света в момента .

259

OMG_Lucker

преди 1 година

Да, вашата страна се отказа от ядрения си арсенал през 90те. Но точно ти, на всеослушание и под бурни аплодисменти преди близо година обяви, че ще си връщате ядрения статут. Точно ти! Така че заблудените ти фенове може и да ти се възхищават, но непредубедения и четящ човек знае, че точно ти Зеленски си едно кухо плямпало с голяма уста, което ни нанесе поражения на всички в Европа, не само на народа си.

258

Тази гавра

преди 1 година

до кога ще я търпим?! Това ли е новия Кромид-19? Начи две години, има-няма ще го гледаме тоя мач, така ли? До 2030 ще трябва да се надскочите.

257

Анонимен

преди 1 година

техните проблеми грам не ме интересуват ако щат да се стрелят ако щат да се обичат, единствено да спрат да занимават останалия свят с простотиите си, и украинците да завладеят москва и руснаците да превземат киев грам не ме интересува

256

тя

преди 1 година

Писна ми от тоя нахалник! Все той много знае !

255

Електра

преди 1 година

Жужето така и не разбра, че украинските казаци винаги са били със свободен дух, докато му.рзилките ще си останат крепостни селяни по манталитет за винаги. Няма по силно нещо от свободния и просветен човек, а украинците са точно такива...

254

Анонимен

преди 1 година

Жужето Путин така и не разбра, че украинските казаци винаги са били със свободен дух, докато му.рзилките ще си останат крепостни селяни по манталитет за винаги. Няма по силно нещо от свободния и просветен човек, а украинците са точно такива...

253

Анонимен

преди 1 година

Защо в нашите медии публикуват снимки на Зеленски в които очите му са съсредоточени и астигматизирани както са очичките на акащакатеричка?

252

Тон

преди 1 година

Когато си зависим, на теб не може да се вярва, това е режима вУкрай на!

251

Георги ДимИтров

преди 1 година

Путин е най-човечния диктатор за всички времена -"ОБИЧАМ ТЕ'' !

250

Анонимен

преди 1 година

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ Г-Н ПУТИН ДА ЗАПОВЯДА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,ЧЕ ДА СПРАТ ПРОТИВОРЕЧИЯ,КОНФЛИКТИ И ВРАЖДИ МЕЖДУ ДЪРЖАВИ,НАРОДИ,СЪЮЗИ!ЗАЩО НИКОЙ НЕ МУ ПРЕДЛОЖИ ДО СЕГА ТОВА?!ОЩЕ КОЛКО ВРЕМЕ ДА СТОИМ"МЕЖДУ ТЕЗИ И ДРУГИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ"СЪС ЗАПЛАХИ ОТ ЯДРЕНИ И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ РАЗРУХИ ЗА ВСИЧКИ?!НЕ ВИЖДАМЕ ЛИ,ЧЕ ТОВА Е БЕЗСМИСЛЕНО?!ГОЛЯМА И СИЛНА ДЪРЖАВА КАТО РУСИЯ МОЖЕ САМО ДА ЗАСИЛИ ЕВРОПА,ВМЕСТО ДА СИ ПРОТИВОСТОИМ! Г-Н ПУТИН,ЗАПОВЯДАЙТЕ В ЕС И СПРЕТЕ ТРЕВОГИТЕ СИ ЗА РУСИЯ! МОЛЕТЕ И СЛЕДВАЙТЕ БОГ,ХОРА!

249

nilesev

преди 1 година

Я, а кой плашише Украйна с ядрени бомби.

248

Добър е

преди 1 година

Добър актьор е, не просто комик. Отдават му се всякакви роли. И ги играе добре.Сега Украйна и светът са сцена, на която Зеленски е главен актьор. И изпълнява ролята на живота си, наистина, а не в комедиен сериал, "Слуга на народа", както е кръстил и партията си. Въпросът е дали играе по собствен сценарий, или друг му пише репликите.

247

само отговарям

преди 1 година

До само питам 269=== Само пусни в търсачката на Гугъл или директно в ютубата: Video: Ukraine Soldiers Sing Praises Of WW II Era..... И много неща ще ти се изяснят.

246

Зельоньй карандаш,

преди 1 година

бело има лЕ?!?

245

Анонимен

преди 1 година

"Дежурните ФИЛИ,дето плюят по Украйна?!" -----------------------Супер. Айде сега приложи всичко, дето блъвна и към любимите ти кравари, че да повярваме всички, че си наистина морално възмутен и състоятелен.

244

Анонимен

преди 1 година

Йодо ле Йодо Зелена, вместо да гледаш страшно вземи и седни да преговаряш, че язък за хората, които населяват сащисаната ти колония.

243

Не едно животно

преди 1 година

Мрсните бомби ги правят шоигу и путин всеки ден, ама в гащите:)

242

Зозо

преди 1 година

Аз колко пъти съм правил *** бомба зад паметника на съвеЦката армия :)))))))))))))))) Особено преди години :)))))))))))))))))))))))))))))

241

Анонимен

преди 1 година

само че Зеления не мо е да обясни защи и е на РФ тая бомба, тя никаква работ не върши. В интерес на урките е да жо направят за да провокират запада пряко НАТО да влезе във война и да вафи горещите кестени.