73

ИВО

преди 1 година

Шес години ги моли да спрат Мински споразомения нищо не помогна.Най-лошото е че ония си седят на креслата зад океана и им дърпат конците. Зеленски е типичния продажник продаде душата си и цяла Украйна. Те имаха шанс да влязат в ЕU и това да не се случи но........

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Не е насилствена депортация това е евакуация. Аз видях на референдума хората искаха Русия. Стига лъжи.

71

Анонимен

преди 1 година

Проклятие. Мразя Запада !

70

Анонимен

преди 1 година

Подготвят се да взривят бента на Днепър.

69

r3v0lv3r

преди 1 година

До АнонименДа, ВСУ същи хвърли стотици авиобомби в Мариопол, те руснаците си показваха, как стрелят по жилищни сгради, колко заблуден трябва да си, за да вярваш, че руснаците не превърнаха градът в руини.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75 Това не е евакуация, това е насилствена депортация.

67

Анонимен

преди 1 година

До сина Ха-ха! Ден след ден отстъпват рашистите. Идвал видов ден. Идва, ама бункерното комплексарче.

66

Анонимен

преди 1 година

Ей слабоумници. Евакуират мирните хора, а не руската армия. Евакуират хората , защото ВСУ ги избива, така както го прави вече 8г. ВСУ унищожи Мариупол стреляйки безразборно по всички сгради в града. Знам го от мой колега, който беше там през цялата офанзива. Евакуират ги, понеже немогат да прихванат всички ракети от хаймърсите, а те бият по цивилните с тях. Незнам дали Путин ще живее , но зеления *** , дето вкара страната си в тази война няма да я преживее.

65

ВСУ - жив щит

преди 1 година

Нормално е цивилните да се евакуират от горещите точки на войната, вместо военните да разполагат танкове и огневи точки в жилищните квартали, без да позволяват на цивилното население да се евакуира от там - за украинските военни говоря, за ВСУ, които безскупулно ползват населението като жив щит.. Освен това рискът от развушаване на язовирната стена на Днепър, сам по себе си е достатъчен повеод за евакуация на част от населението.

64

сина

преди 1 година

Битката при Херсон ще е жестока. След нея американците и зеления им пудел ще видят кон боб яде ли ? Зеления ще си плати за всичко що стори на това население из украйнините на Русия! Иде Видов ден!

63

ЬЬЬ

преди 1 година

рушия няма как да "спечели" войната и рискът от гражданска война и разпада й е почти неизбежен,но за поражението на тази иначе богата на ресурси страна,и за днешната каша,и за това че целият демократичен свят е намразил и русия,и руснаците,и всичко руско голямата вина ще понесе путин и кръгът около него.Те са военнопрестъпници и ще бъдат съдени,но изолацията на рушия ще продължи най-малко 100 години,защото в крайна сметка всеки получава това,което си е заслужил.

62

Руснаците са майтап

преди 1 година

Руските галф0ни видяха, че за блицкриг не им стигат и силите, и интелекта. После почнаха да усещат санкциите и изолацията. Разбраха, че са загубили войната и сега ще го изграят жертви. Имам новина за тях. Късно е за тази пиеса. Светът ги мрази и видя, че рашките са диви 0рки. Побеснели алкохолизирани селяндуpu!

61

аз

преди 1 година

Че преди да нахлуят русначата в Херсон , животът на жителите там не беше застрашен от нищо.

60

Анонимен

преди 1 година

От почти половин милионен град са останали под 50 000 цивилни заради руските гадове! Вечен позор за руснаците!

59

Анонимен

преди 1 година

Изобщо, очертава се Херсон да строши мерака на англосаксите и зеления им пудел.

58

toti

преди 1 година

Истината е ,че всеки НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА !!! Когато не живееш в демокрация,всеки владетел те управлява като РОБ !!!

57

Анонимен

преди 1 година

Не си спомням откъде и кога се е появил този град Херсон и дали изобщо е свързан с Русия. Значи, руснаците ще го оставят. Поне така мислят всички, които не познават историята и не познават добре Русия. Но, както казва жената по-горе, Херсон ще издържи. За Русия той има не по-малко значение от самия Крим.

56

Калеко Алеко

преди 1 година

След като преобърнаха живота им на 180 градуса и от украинци ги прекроиха в руснаци, след като завзеха територията им и принудиха украинската армия да си я върне, което костваше обстрел на жителите и разрушения, сега путинистите ще ги евакуират, като най-вероятно насила ще завлекат част от жителите на Херсон в блатная ... Времената на Сталин и геноцида над определени етнически групи пак се завърнаха в рассия ... путинистите нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили ... !!!

55

Аз

преди 1 година

Псевдо "русофила" Копейкин трябва да го евакуират също от България!

54

Анонимен

преди 1 година

Да де, но те не са член на ЕС и НАТО. Добре де само САЩ са виновни. Путин е спасителят от лошите. Дали? Нов съм в русофилията още не я разборам с посредствения си мозък. Трябва си акъл да можеш да осъзнаеш, че този който ти превзема територията и убива цивилни всъщност е добрия. Човекът е готов да погуби стотици хиляди и милиони хора от народа на Русия, за да погуби десетки хиляди от народа на съседната държава, но ще ги освободи. Само да разбера от какво освобождава и ще го схвана.