63

Бай Дрън

преди 1 година

А защо не прочетох нищо последните седмици за обратните демонстрации в Европа? Искали да бъдат в Европа, за да изсмукват бедните държави като нас и да си намаляват сметките? Марш ВЪН и не се връщайте НИКОГА повече! То се е видяло, че ние няма да излезем, ама поне тия да не влизат пак да ни тарашат.

62

Аз

преди 1 година

Най вече искат .....защото то другите от европейския съюз са цъфнали и завързали.То е като все едно да напишете,че всички сме съгласни с тези дето хвърлят манджа по картините .....

61

Антикомунист

преди 1 година

Винаги съм казвал ,че референдума е най- *** нещо. Простака и неосведомените по даден въпрос вземат превест.

60

Жебок

преди 1 година

Ааааа, не! Закривайте там туй Велика Брирания, направете Република Ангиля, Републииа Шотландия, Република Уелс и тогава елата и искайте в ЕС )))

59

Анонимен

преди 1 година

Всичко, което е анализирал Маркс в Капитала е вярно и се сбъдва. Който го е чел и изучавал разбира прекрасно какво се случва.

58

Анонимен

преди 1 година

"Германец" -- една *** отвсякъде германка ще види сметката на ес.

57

Анонимен

преди 1 година

Гледах по ТВ исторически филм в което английски историк твърдеше че Римската Империя се саморазгромила защото различните етноси непрекъснато придърпвали баницата към себе си......................Турчина Борис Джонсън англичанин като Садик Кан...............Какво са очаквали?.......................КОМУНИЗМА И МАРКСИЗМА ИДВАТ и НЯМА ДА ИМА АНГЛИЧАНИ............НОРМАЛНО

56

Германец

преди 1 година

BG вън, GB обратно вътре. Харесва ми :)

55

Късата памет

преди 1 година

Тамошната копейка Фараш ги излъга че имат проблеми щото са в ЕС. Сега от разтоянието на няколко години по умните британци осъзнаха каква глупост беше това. В момента Костя ни убеждава, че имаме проблеми щото сме в ЕС. Да бе но ние помним и България от преди да влезнем в ЕС. Примерно през 90те заплата то 100 долара си беше добре. Сега за 1 000 долара няма кой да работи щото са ни малко. Е това е щото откакто сме в ЕС доходите нарастнаха в пъти.

54

Коки

преди 1 година

Кво ся кралицата умря и сега искат в ЕС.

53

не вярвам

преди 1 година

До JokoЧе си работил 15 години с англичани. Абсурд. Нещо си измисляш и пишеш наизуст. Сигурно не си и прекрачил границата им. Живеем сред англичани. Рядко от тя са по-интелигентни от останалите, но това е до фалшивата им учтивост. Дори и да ти отрежат главата, англичаните ще ти кажат Тенк ю. Такива са и нищо повече. Иначе мнозинството са големи простаци, но се мислят за нещо специално. Англичаните заминаха за Бенидорм на топло, че голям студ през зимата ги чака тук.

52

Анонимен

преди 1 година

Само че ЕС вече не ги иска. Да си сърбат попарата!

51

Анонимен

преди 1 година

Аз викам тя да се връща, пък ние да излезем.... че все по зле и зле става откакто сме вътре.

50

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Знаех че Велика Британия ще се върне пак при нас.

49

Шотландски боец

преди 1 година

Първо излизане на Уелс и Шотландия, от Великобритания!

48

Риши Сунак

преди 1 година

Ще присъединя Англия към Индия като щат Англистан!

47

Анонимен

преди 1 година

Англичаните ли не могат да стигнат България или ние тях не можем да стигнем?!

46

пуйката

преди 1 година

Нищо ново!И на референдума Лондон бе против излизането от ЕС,но работеща Англия бе!

45

Анонимен

преди 1 година

Лежете си вие на тази кълка, че ще се върнат и ще ви молят да влязат пак. Да не стане да се молите вие на тях за една визичка на дългата опашка пред посолството.

44

до Joko

преди 1 година

Като нас. И ние се бием в гърдите - 3 морета, 1300 години история, ханове, царе, опасна работа. А всъщност, тези които ни гледат отстрани виждат изостанали, хленчещи орангутани, които са години единствено да сменят пелените на старците им и да мият чиниите и подовете. Затова не е важно как един човек или нация се възприема. Важно е как я възприемат околните. И Русия е голяма сила, но в нищо не им върви именно заради лошия имидж, следователно ниското желание за взаимодействие с тях.