17

Анонимен

преди 1 година

Разходите за заплати в съдебната система трябва да се намалят. Вие си нямате представа само колко е заплатата на съдия от конституционния съд. При пенсиониране получава 20 заплати и след това пенсия без таван. Тези хора да не са богове? В Китай никой не може да получава по-голяма заплата от президента. да се въведе и у нас. Заплатата на Си Дзинпин е 22 256 долара годишно.

16

Бай Илийчо

преди 1 година

Язе мислам,чи без сопа няаа минем ! Аъъ! Дорде сопа не играй управия няаа има! А речену от идно време там кадя сопа удари трендафил пониква !

15

Ще има увеличение

преди 1 година

със сигурност на гробищните паркове.Оцелелите ще го усетят и по многото некролози по улиците. Господ да пази!

14

ЧУДОВИЩНАТА ПРОМЯНА.

преди 1 година

ДОВЕДЕ ДО ЧУДОВИЩНО ОБЕДНЯВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ

13

FACT

преди 1 година

А ПОЛИТИЦИСТЕН се надеват тепърва да краднат като новоизбрани.И даже искат да увеличът харчовете, че да гепат повече от псевдопоръчки.

12

Даскал Кольо

преди 1 година

Дотук разбрах, че през 2023 година увеличение на заплатите в бюджетната сфера и пенсиите няма да има.

11

Ричи АлченГЕРБов кво

преди 1 година

каза за ограничаване на разходите? Щото все плаче, че неговите разходи били преголеми!

10

Анонимен

преди 1 година

Лъже навсякъде увеличават дефицитите

9

SS

преди 1 година

Казано с други думи ЗАТЯГАЙТЕ КОЛАНИТЕ ! ЧЕСТИТА ВИ НОВАТА РЕАЛНОСТ И НОВОТО НОРМАЛНО !

8

Анонимен

преди 1 година

ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ Е КАТО СЕМЕЙНИЯ...КОГАТО В ЕДНО СЕМЕЙСТВО ОТ 5 ЧЛЕНОВЕ ПРИМЕРНО САМО 1 РАБОТИ И СЕ ГРИЖИ ЗА ТОВА СЕМЕЙСТВО,ТО ТО ЗАПОЧВА ДА ЗАТЪВА В ДЪЛГОВЕ И НЕСПОСОБНОСТ ДА СИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ...ТАКА Е И С ДЪРЖАВАТА НЯМА КАК ПО МАЛКО ОТ 1 МЛН. РЕАЛНО ВКАРВАЩИ ПАРИ В ХАЗНАТА ДА ХРАНЯТ 5 МЛН.

7

Анонимен

преди 1 година

В ЖЕЛАНИЕТО СИ И РАЗБИРА СЕ ПРЕСТАРАВАНЕТО НА ВЛАСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ИНТЕГРИРАТ РОМИТЕ ЗАБРАВИХА,ЧЕ ИМА И ДРУГИ ХОРА В ТАЗИ СТРАНА...БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗНЕСОХА И СЕ ОКАЗА,ЧЕ РОМИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ (ДА ПРИЕМАТ НАЧИНА НА ЖИВОТ)КЪМ СЕБЕ СИ!

6

Анонимен

преди 1 година

целта е десетина избрани семейства да притежават всичко след 50 години

5

Анонимен

преди 1 година

АМИ ОГРОМНАТА,ПАРАЗИТИРАЩА И С ДУБЛИРАЩИ ФУНКЦИИ АДМИНИСТРАЦИЯ...5 СЛУЖИТЕЛИ В БЮРОТО ПО ТРУДА ЧАКАТ ЗА ДЕНЯ 4 БЕЗРАБОТНИ ДА ДОЙДАТ ДА СЕ ПОДПИШАТ!

4

ХОРА!

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин. Трябва да направим всичко възможно да помагнем на Украйна с оръжие с пари, каквото и да ни струва това.

3

Анонимен

преди 1 година

И аз мисля, че прекалено много харчи българина напоследък. То живот, кръчми, нови коли, скъпи апартаменти. Не може така.

2

Някой си

преди 1 година

С думи прости - яденето и пиенето на корем приключи. Раздаването на пари на калпак приключи. Иде време за стягане на коланите.

1

Анонимен

преди 1 година

Нищо не разбрах от статията. Ще се вдигат ли заплатите заради инфлацията?