18

Лекар

преди 1 година

Това са допълнителни пари за крадене а не за увеличаване на заплатите!!!Всички лекари знаят как става разпределението на бюджета-от изпълнителния директор на съответното лечебно заведение т.е. до нас,редовите лекари тези пари никога не са стигали и сега няма да стигнат даже и да са 155 млн.!!!Парите серазпределят между директора,борда на директорите,заеждащите отделения и техни най-близки приближени и администрацията където всички са връзкари!!!За нас-НУЛА увеличение!!!Това е истината българи!!!

17

СМЕНЕТЕ

преди 1 година

ТЪПАТА СИСТЕМА -СТИГА СТЕ НАЛИВАЛИ НАРОДНА ПАРА -БЕЗСРАМНИЦИ

16

От Вселената

преди 1 година

Тази очилата гангрена на снимката, какви ги говори?

15

От Вселената

преди 1 година

Доктор сив, снове без свян, с номер нов насам, натам. За слухтене ангажиран, компромати продуцира, на калинките в строя. Доктор, инжекция, ножица, хапчета, рентген, всичко в боя! Дума няма на хартия! Потника ни е от тия, дето лесно се подписват. По му тичка да накисва! Прикурори в Ме Ве Ре, хващат мишка да преде. Смело чупило с отверка! Потник стаил гърми навред. Бъда губи словоред. А картинката зловеща, постна в интернет пенсионерска леща.

14

От Вселената

преди 1 година

Дано да не попаднеш на доктор, който работи на този принцип... първо да си намисли какво ти е и после да удурдисва всички изследвания според това.

13

От Вселената

преди 1 година

Ако някой доктор ти каже, че трябва да ти отреже бъбрека не се знае дали наистина бъбрекъа е болен или липсват на доктора пари за нова яхта?

12

От Вселената

преди 1 година

Крачка напред... Крачка назад, отговаря прашкаджийката, чаровница. Така е и с здравеопазването, ту при един пъpдузит, ту при друг доктор пъpдузит си отваряш Чочарката ... и така до край ..докато имаш пари. Ама защо така бееее? Ама защо одиш при доктора беее?... Ми защото така пише на компутера и телефона - кат те заболи нещо да отидеш при доктора и той знае сичко за тебе... Ко си ял вчера... Ко си егал вчера .. Ко си акал вчера...

11

От Вселената

преди 1 година

Заложили сме трайно увеличаване на заплатите на медиците за трайно унищожаването на народа с грипни, ковидови, кокоши, свински, агнешки инжекции!

10

До 6

преди 1 година

ЕДНО ВРЕМЕ, КАКТО И СЕГА, Е ПЪЛНО С ДЕЧИЦА НА ДОЦЕНТИ И ПРОФЕСОРИ, КОИТО РАБОТЯТ ПОЧТИ НАСИЛА ТАЗИ РАБОТА. МЕЖДУ ТЯХ МНОГО РЯДКО ИМА ИСТИНСКИ КАДЪРНИ ЛЕКАРИ. ПОЗНАВАМ ЛИЧНО ДОСТА ТАКИВА. ТЕ СЕ СДОБИХА И С ЧАСТНИ КЛИНИКИ. НЕ КАДЪРНИТЕ, НО БЕДНИ ДОКТОРИ.

9

Печалбар

преди 1 година

До 6.Естествено, че работим за пари. Ти за какво работиш?

8

Анонимен

преди 1 година

А на другите здравни работници кога,да не би само в спешното да работят лекари и мед.сестри.

7

Баба Радка

преди 1 година

Обещаваме че ще ви обещаем обещания. А да ли ще ги спазим НЕ ОБЕЩАВАМЕ. ОВЦЕ.

6

Анонимен

преди 1 година

Не е до заплатите, а до кадрите. Едно време през комунизма знаете ли как се ставаше доктор.. трябва да си природен талант. Сегашните доктори не са на нивото на фелдшерите преди 30години. Само печалбари.

5

Пияния помак

преди 1 година

Тоя едно време фалира болницата в Девин

4

Анонимен

преди 1 година

Заложили сме траен престой на всички участници в ковид представлението при бай Ставри.

3

Хялмар Шахт

преди 1 година

С това увеличение на заплатите със заеми и напечатани хартийки ще напомпате инфлацията още повече!

2

Печатайте

преди 1 година

Нека Инфлацията да Лети! то Увеличение без Реален Икономически Растеж - води само до 1 - Жан Виденово време!!

1

Анонимен

преди 1 година

Браво, така трябва