27

Анонимен

преди 1 година

Този е кукла на конци на банкянския разбойник -- не струва абсолютно нищо, като някакви референции. Просто трябва да му се каже, че нямат шансове с миналото сиуправление и с никакви положителни резултати. Единствените положителни резултати и референции са икономически растеж и разумно управление на постъпленията в инвестиции. Всичко друго са празни приказки.

26

Анонимен

преди 1 година

Дано не доживея повече да ме оправят с -200 герб и киретата

25

анализатор

преди 1 година

Можи и да има правителство,НО ЗОДЪЛЖИТЕЛНО БЕЗ УЧАСТИЕ НА БАНКЯНСКАТА РАЗБОЙНИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.Тези *** окрадоха народната пара и разсипаха държавата.Арест на багдадския кредец и негоните приближени.

24

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС, БСП, и още някой от патриотичните, да се хванат да правят коалиция. Хората за какво гласуваха да им дадат власта.

23

Червенушко

преди 1 година

На следващите избори ПП и БСП смятали да се явят заедно с ново име БКП за да покажат че червената идея е още жива !

22

Анонимен

преди 1 година

Гласувах "Не подкрепям никого", но след като има избрани депутати, крайно време е да се разберат. Няма ляво, няма дясно във време на криза и война близо до нас. За всички е ясно, че депутатите са там за да крадат от парите за възстановяване. Все ще остане нещо и за българите. Време е да се обединят в името на България и да крадат по-малко като се дебнат взаимно. ПП и ДБ са разрушители и нищо добро не чакам от тях. Другите пък са печени в краденето, но ако има добра опозиция ще крадат по-малко.

21

морски

преди 1 година

ГЕРБ нямали план ли?! Айде по-сериозно, моля! Само на брега на морето мноого гербери направиха лесни милиони парички.

20

2 тарифи 100 мандата

преди 1 година

- ДС ще командва и краде! Така стоят нещата!

19

Алекс

преди 1 година

Преди да разрушиш старата си къща трябва да имаш план как да си построиш нова.ГЕРБ събори редовното правителство без идея как ще сформират ново.Доста безотговорно и преследващо тясно партийни интереси.

18

ЬЬЬ

преди 1 година

Евентуално правителство с мандат на пп също ще бъде неблагонадеждно и опасно за България."Харвардците" водят страната ни към безпътицата,благодарение на липсата на житейски опит,какъвто дипломите им не им дават.България се нуждае от правителство равно отдалечено от всички партии и задкулисия,работещо за просперитета на България..

17

да знаете

преди 1 година

Абееее...........герП са пълна трагедия!Избори рано напролет без тях, че пак ще е същия цирк.

16

Анонимен

преди 1 година

И аз кво да направя

15

Анонимен

преди 1 година

18 През тези години ГЕРБ е бил в коалиция и с БСП.

14

Анонимен

преди 1 година

12 Българите ще продължават да пътуват в чужбина. Обезлюдяването в Източна Европа не е заслуга на Борисов, а на това, че сме потткомунистическа страна, ограбване десетилетия от комунистите. При ГЕРБ имаше фискална дисциплина и инфлация под 4%. Българите са получавали толкова, колкото са даработили. Сега ще им де отели вола, като ще трябва да връщат неизгждните милиарди заеми, направени от ПП. Които дават в единия джоб, но ви го вземат от другия.

13

Киро лъжата

преди 1 година

Вие имахме шанс 12 години!

12

само

преди 1 година

жаско жабата е девица ненагледна

11

Анонимен

преди 1 година

Всички, без раждането, са добре за БГ. Нека сформират правителство, без раждащите, да приемат бюджета, усвоят фондовете, реформират и съдилища, както реформираха прокуратурата.

10

Анонимен

преди 1 година

. На китарата Васко Жабата, той ще свири, драги гости само за вас. Чуете мелодии, хора, народни песни, *** кючеци, всичките са лесни

9

Анонимен

преди 1 година

Костин брод бе фейк на знаменоската Мая Манолова, която си уреди децата на апетита работа при ГЕРБ. И която си призна за фейка.

8

Анонимен

преди 1 година

Разговор с крадците,които оставиха страната на последно място в Европа и изгониха 1 милион българи-НИКОГА!