34

тя

преди 1 година

Айде стига с тия санкции и осъждания , всичко рекушира у нас !

33

КАКА ПИТА

преди 1 година

Г 7 НЯКАКВА ГЕИСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЛИ СА

32

До 40

преди 1 година

За теб ли говориш? Ясно е, че си неук!

31

Анонимен

преди 1 година

Do 39 - празни приказки от празен и неук човек... Бегай да учиш да се ограмотиш

30

До 32

преди 1 година

Разбрания, вероятно затова долара стана скъп, понеже индианците почнаха да плащат в юани. Смехория. Отделно, долара е собственост на ФЕД, щатите просто го ползват

29

FoxNews

преди 1 година

Основното нещо, което трябва да знаем за Украйна в нашия случай е, че нейните лидери някога са изпращали милиони долари на семейството на Джо Байдън. Не е изненадващо, че Украйна сега е една от любимите страни на Байдън.

28

Перчо

преди 1 година

Централата е построена от руснаци на руска територия.Какво още не разбрахте ,,западащи,,

27

Всички

преди 1 година

световни организации осъждат русия(с малка буква) и какво от това?Тя е едно побесняло куче,което само след принудително приспиване ще бъде безопасно. Геноцида на украинците и заличаването на Украйна от картата на света е единствената цел на путин(с малка буква).Само така той би приобщил територията на една суверенна държава към русия(с м. б.).Но това значи путин да победи ЕС + САЩ + всички демократични държави взети заедно.Тази победа е утопия,която обслужва само русофилите в България.

26

Анонимен

преди 1 година

От такава санкция на руснаците не се интересуват. Трябва по силни бомби от Украйна и по навътре в територията на Русия. Да се удари и тяхна та електроцентрала

25

Анонимен

преди 1 година

Леле че страшно, излезнали ли са и със мощна декларацив, защоти друго и не могат.

24

Анонимен

преди 1 година

нещо не си разбрал. САЩ притежават парите. --- Нее ти не си разбрал... САЩ се опитват да задържат техния долар, ама "индианците" не са толкова прости както едно време... Вече не щат пера и мъниста а си искат реална стока или злато... За какво са на който и да било хартии ??? и за тоалетна хартия не стават. Саудитите склъчиха сделки за петрола си в Юани, защо - защото от Китай могат да купят всичко каквото им треябва... От коли до компютри и от влакове до ***... Какво може да предложите вие?

23

Българин

преди 1 година

АЕЦ Запорожие е атомна централа на руска територия. Работещите там са руснаци. Каква работа има Г7 да осъжда какво прави Русия на собствена територия? И как точно се отвлича някой от ръководството? Кой го е отвлекъл? Може би арестуван е точната дума?

22

Анонимен

преди 1 година

Отново лъжа. Отвличане значи едно, но директора на АЕЦ бе задържан с доказателства за предаване данни то Украйна, след което бе разпитан и закаран до границата и той влезе в Украйна. Целта на оклеветяването на Русия е друга. Тази централа основно работеше за износ на ток за Европа и сега с кризата за ток там тя става много важна за Европа.

21

До Факт

преди 1 година

Аха, само чакат Либерия и Буркина Фасо да се присъединят

20

Анонимен

преди 1 година

До СъбирачНаДългове - нещо не си разбрал. САЩ притежават парите. Всичко що е с пари се купува - професионални войници, военни технологии, космически кораби, милиярди китайци, малайзийци и индийци които да ти работят - какво то ти трябва. Дефакто колкото и пари да им трябват - ами имат ги - те притежават парите. Как да ти го кажа, че да го разбереш. На САЩ не му трябват рубли, но на Русия и трябват долари. Цялата световна търговия е в долъри.

19

Анонимен

преди 1 година

Кво е тва г7 ?

18

пуйката

преди 1 година

Ако не я върне български или немски съдия изпълнител ще пратят да я върне на Укайна?На колко години и кого са осъдили?

17

СъбирачНаДългове

преди 1 година

Г7 - САЩ, Канада, Великобритания, Германия, Италия, Франция и Япония, пуделите на САЩ.... Отминаха славните времена когато тия мародерстваха целия свят... Сега е малко по друго. САЩ - 779.9 % от БВП като държавния дълг на САЩ е 137.20%, --- Гремания - 69.3, Великобритания - 94%, Италия - 134.8%, Франция - 112.9% и Япония 231.3%, Та тояа е клуба на най-големите длъжници в света.

16

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще са 7те деиндустриализирани държавички.

15

Анонимен

преди 1 година

Г7 вече не са фактор за да определят. Могат да си дават становищата само на вътрешните сбирки на сектата.