8

Parcuc

преди 15 години

Вярно е че на много места отлични пътища без дупки и пукнати, без никакви влошени характеристики се режат и се "РЕМОНТИРАТ". Какъв ли е смисъла, аз ще ви кажа да догоним инфлацията на Зимбабве

7

Parcuc

преди 15 години

1во - ремонтите на пътищата се правят през ноща за да не се смущава трафика през деня(естествено у нас това не се прави)2ро - от тези ремонти файда няма, само загуба на средства(колко трасета с трамвайни релси ремонтираха така, че да не си спукаш гумите като минаваш по тях и накрая пак са си като преди ремонт, колко пътища ремонтираха където след ремонта са по зле и от преди това - много)3то изрежат дупките, знаете ОГРОМНИТЕ И ДЪЛБОКИ ДУПКИ ПОД ЪГЪЛ 90 градуса, и ги зарежат с дни и седмици, а ние си газим в тях хоп надолу дай нагоре, все едно бордюр изкачваш4то - затвори ли ми цялата сливница(северното платно) абе вие акъл имате ли ??? Бойче я се опитай да минеш по този благ булевард към 12 наобяд независимо в каква посока да те видя за колко часа ще го пребориш5то в заключение мога да кажа, че хубавите неща колкото и бавно да стават в България все не се получават и ако се строяха пътищата така както мутрите строят хотелите щяхме не за 50 години да догоним Европа, а за 5, ама всички тука са престъпници...за съжаление

6

fori

преди 15 години

Ремонтите в по - свестните страни не се правят през деня, за да не създават проблеми с движението.А у нас как е?Нито ремонтите са като ремонти,нито пътищата - пътища.

5

az

преди 15 години

разбира се че така ще стане. не мисля че сливница е една от най лошите улици. но пък така е най лесно да се крадат пари, а улиците с големи дупки изискват много повече пари материали и труд. аз живея наблизо и още вчера дойде *** да ми предложи да асфалтира двора

4

rat

преди 15 години

Абе хора научете се, че една схема ще свърши повече работа от дълги описания и накрая да не знаеш къде да минеш!!!дано да оправят това дето има нужда,а не като това дето видях в Люлин здрави места изкопани с нови кръпки,а малко по надолу ямички без нито един работник при тах!!! трябва ли ние да следим къде отиват парите ни от данъци!?

3

Nikcho

преди 15 години

Aide dano da ne stane kato s carigradskoto!!! Inache tejko ni na sofiancite raboteshti prez lqtoto. Yavno zadrastvaniqta shte sa ujasni, veche shte tragvam s chas po-rano za rabota!!!

2

pege

преди 15 години

ако кърпенето на дупки с посен асвалт и в дъждовно време е ремонт, това си е пладнешко обиране. Като ще се прави ремонт да се направи като в света с цял нов пласт, а не тука кръпнали там кръпнали и догодина пак. Полагат покритието неравно никъде по белият свет това го нема.

1

Цура

преди 15 години

Дано този път задръстването, което ни очаква да е за добро. По-добре свършена работа, по-малко дупки. Пожелавам на всички които им предстои този маршрут безавариино пристигане там за където са тръгнали. По-малко нерви и повече толерантност и разбиране.