19

Само с БКП /БСП

преди 1 година

разговаряме.... Върви ни приказката с тях

18

Анонимен

преди 1 година

Името на парламента на РБ е Нараодно събрание - т.е. там излъчените от народа негови представители се събират, мислят по комисии решения за рарешаване на проблеми и мероприятия от национале мащаб. Когато ходехте, г-н Славов, на агитация из държавата, никога не споменавахте, че с някои партии от НС няма да разговаряте, че други партии не искат да разговарят с вас и че дори председател на НС не можете да изберете.Щяхте да сте аут от НС. Не само вие, а и ГЕРБ, ПП, Възраждане.

17

Анонимен

преди 1 година

Като изгледате парламента отвън на следващите избори както ИТН, изобщо няма да ви се налага да говорите с Герб.

16

Маг Минчо

преди 1 година

Иванов,Мирчев,Славов са едни розови софийски анекдоти! Образи, назидателни като църковни икони - Искат да им се кланяш,вярваш и молиш,а живец в тях - никакъв!

15

До гуша...

преди 1 година

Тия от ДБ хич не ги интересува народеца, само за Украйна си мелят, за оръжия и подобни. Що ги вкарват в парламента? Да им дадат по една пушка и в Украйна на първа линия. От тях народът файда няма.

14

МАНФРЕД ВЕБЕР

преди 1 година

ТИЯ ОТ ДБ КОГА ЩЕ ГИ ЛУСТРИРАТЕ ОТ ЕНП..??.... НЕ ГОВОРЯТ С ГЕРБ/СДС, А ДЕЛЯТ ПАРИТЕ С БКП /БСП...??....... КОГА.. КОГА.. КОГА.ЩЕ БЪДАТ ИЗКЛЮЧЕНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ...?

13

Анонимен

преди 1 година

През 1925 атентатът в Света Неделя е финансиран от Коминтерна и ръководен от руският разузнавач Михаил Малхазович Чхеидзе. Финансирането на Коминтерна и на комунистическите партии по света става по решение на Централният Комитет на Комунистическата партия на Съветския съюз. Атентатът е осъществен от български комунисти. Загубват живота си повече от 200 души, ранени 550. И днес Кремъл финансира предателите на България.

12

факт

преди 1 година

дб и пп се надяват на нови избори които да спечелят като дб вече вижда пп победители за които да се прикрепят . и двете партии обаче забравят че насреща е ГЕРБ , и ако ГЕРБ , ДПС и бсп направят макар и негласна коалиция , тия две партии отиват при слафчу .

11

Анонимен

преди 1 година

и вие ще оттечете като Славчо, политическо лицемерие показвате и ще ви накажем

10

Анонимен

преди 1 година

Единствения печеливш ход на ПП и ДБ в момента е коалиция с Герб ... но понеже са тъ/пи и алчни, залагат на поредни нови избори, както стар просяк залага на 'тука има - тука нема' ... ще бъдат наказани като Слави - болезнено и изненадващо.

9

Далай Лама

преди 1 година

Я, всяко плешиво *** да си хрупа плявата в обофра и да не досажда с *** подмятания !

8

Inferno

преди 1 година

Тоя добре охранен екземпляр е от кликата на внуците на активните борци против фашизма и капитализма (който си спомня АБПФК) с водач христо бойкикев (партизанско име иванов), чиято майка е видна комунистка болшевик - с фамилия бойкикева.

7

Някой

преди 1 година

За какво са ви изпратили там Бе, да не си говорите ли? С комунистите от Позитано се цункате и нямате проблеми, ама виж с най-голямата дясна партия не можели да говорят? Тези са най-гнусните двуличници в нашата политика!

6

Анонимен

преди 1 година

***! ***! Без ПП и ДБ България ще е значително по-добро място!

5

пришълеца

преди 1 година

Удариха републиканския ч*к:))) то ясна работата...

4

Размера нямал .....

преди 1 година

Най-малките партии е нормално да си мислят, че няма значение коя партия колко е голяма.

3

Гледна точка

преди 1 година

Този оххлюв и той е обладан от неистова омраза към ГЕРБ, ама всичко е от завист, защото уж са най-умните и най-красивите, а герб има 3.5 пъти повече гласове от тях. И лягат и стават с прословутата съдебна реформа, което въобще не е основен приоритет на хората.

2

Асан

преди 1 година

Съчма ли съм гюле ли съм съчма ли съм гюле ли съм :)))

1

Анонимен

преди 1 година

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?