235

С мърт н а герб

преди 1 година

Какво успява да се сдобие с поредното крадливо правителство което ще праща ракети в украня. Моника паси не му ли стига че наряза ракетите и самолетите. За тия двамата каторга до живот.

234

плевелът и

преди 1 година

сополонът. Отврат.

233

Аз

преди 1 година

Усещат ли народната любов тия тюф..ци?

232

Анонимен

преди 1 година

Български възход, предивоенна класика.Само един въпрос, какво правеше Уилям в бг по време на управлението на Герб, и защо му построиха златно даскало в София, където го знаят всички уилямсови царисти по света?

231

Оф

преди 1 година

Това ли е реториката на Яворов? Това е слабо? Въобще Исак Паси е доста слаб интелекъуалец в сравнение с баща си Соломон Паси.Проблемът е в герб, трикольор и "цял народ", 1 партия не може да присвоява държавни символи

230

Ангелина

преди 1 година

Ако има някои ,които да олицетворяват това ,което не трябва да бъдат - МЪЖЕТЕ ,ТОВА СА СОЛОМОН ПАСИ И ПЛЕВНЕЛИЕВ. ПРОДАЖНИ МЕКОТЕЛИ ,БЕЗ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО ,ГОТОВИ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ,ЗА ДА ПРОКЛАМИРАТ ЦЕННОСТИТЕ НА ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ ,НА КОИТО ОТДАВНА СА ПРОДАЛИ ДУШАТА СИ И ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ....

229

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ иска пак да краде.Идват някакви милярди и трябва да се присвоят.Както беше в последните 14 години.Всичко от Европейските пари отиде в хората на ГЕРБ и всички свързани с тях 600 хиляди човека.Има верига мутри с бизнес и тяхни подчинени,които са зависими от тях.Мафиотска мрежа.Ползват дъжавата за да държат зависими хора в клетка.Схемата е с държавните търгове и предприятия.Кристално ясно.

228

Анонимен

преди 1 година

аааааааа ха ха ха ха ха ха хаааахххххх ! Двамата най големи евроатлантикоПронатовскиГлупаци

227

Анонимен

преди 1 година

Най-неумните нещастливци !

226

Анонимен

преди 1 година

Омразата и злобата нахлуха в българската политика заедно със случайниците от ИТН и ПП, които бяха инсталирани там от Радев с подкрепата на американското посолство и Бжжков черепа. Те получиха задача да изчегъртат ГЕРБ, да унищожат тази партия и да й вземат електората. Но, както видяхме, удариха на камък. Българският народ кода "не", на чуждата намеса и реставрацията на комунизма, която започнаха децата на комунистите от ПП.

225

Анонимен

преди 1 година

Тези двамата трябва да са в затвора.

224

До безсрамие

преди 1 година

""""Единият е слуга на НАТО и предател, а другия до него и той предава и България и народа.???? """"Значи и България сме слуга на Нато според теб.А защо предател??? Може би е предал Путиновите терористични ценности???То като ти плащат за проруска пропаганда,поне малко ум трябва да влагаш да не се излагаш толкова с тия клишета,като че ли писаани от чиновници на Митрофанова.

223

Анонимен

преди 1 година

Няма такива наглеци, някога съществували в Бългаиря, драги сънародници положнието е хвани единия, бий дргуия

222

Весо

преди 1 година

Тези двамата се подиграха и оскверниха всичко българско и славянско!Днес говорят с думите на Апостола!Не ви ли е срам,жалки маскари!

221

безсрамие

преди 1 година

Къде си преписвате думите на Левски. Единият е слуга на НАТО и предател, а другия до него и той предава и България и народа. Никой не ви иска, натрапници. Вие сте само един позор.

220

Bai Asen

преди 1 година

Туба бензин!

219

Пропагандата работи

преди 1 година

Другарите трят коментари за двамата национални предатели. Трабантения *** и кукловодения синоптик. Тези освен народен съд друго няма какво да очакват.

218

Гнусни боклуци !

преди 1 година

Тия на снимката са най-гнусните изчадия ! Паси - ча_футчето и Плевньо - по_мачето !!! Това е материала на мафията - вони отдалеч !

217

АВРА

преди 1 година

Гнусна работа(нечистоплътна)!

216

ПРИКАЗКА

преди 1 година

Да ви напомня - Това са двамата Най-Мразени Политици в България .Тук няма нищо случайно - те ще вземат Хонорар по 1 милион лева за Театъра .ДПМИП