52

АЗ

преди 1 година

Крайнодясното може да си ..... знаете.

51

Дон Бенито М.

преди 1 година

Върнахме си властта!

50

Анонимен

преди 1 година

В Италия са абсолютни мишоци.

49

Анонимен

преди 1 година

Събрали са се все ***.

48

Анонимен

преди 1 година

УСПЕХ. ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ КАТО ВАС

47

Анонимен

преди 1 година

Италия върви в правилна посока. България -- НЕ!

46

Анонимен

преди 1 година

"Ай сопрете се бре, само се джавкате. Що така се обиждате един друг.., говорете си, изказвайте мнение, ама това че другият не мисли като теб не го прави враг или по глупав." - тук специално форума е пълен с глупави хора. Обърни внимание, че на мненията анализиращи икономическата ситуация има десеторно по-малко палци нагоре/надолу от колкото на тези, в които се споменава Путин. Очевидно е, че средностатистическия читател на днес живее чрез емоциите, а не чрез разума си.

45

Анонимен

преди 1 година

Ко стана ония спука ли жлъчката? :)

44

Анонимен

преди 1 година

Кремълското джyдже сега да организира "специална операция" и срещу Италия... И там има "нацисти"...

43

Анонимен

преди 1 година

"Значи и без ЕС може да си добре, а? А тук ни казват евроджендърите, че без ЕС ние ще фалираме. Разбра ли вее, краварски австралопитек?" - истината е, че без ЕС ще загубим IT сектора защото фирми от ЕС могат да държат IT hub-овете си по закон в ЕС, обаче от друга страна ще печелим много повече от митници и ще възродим индустрията. Болката идва от това, че нашето поколение няма образование да поддържа заводи, а IT-тата като им отнемеш поддръжката на hardware и кодирането остават на ниво магазинер

42

Анонимен

преди 1 година

Хубава италиянка.Има визия дано почне да си сътрудничи с Путин.Там е истината.

41

Анонимен

преди 1 година

До 54 - Финландия са в ЕС, може би, имаш в предвид Норвегия. Не е проблем да си в ЕС, проблем е да си предадеш националната валута и да си част от клуба на "богатите", които всъщност не са богати, а са всъщност най-бедни и дължат на цял свят трилиони евра. Сега като САЩ изгубиха ресурсите на Азия, клуба на "богатите" ще се превърне в клуба на безработните.

40

Анонимен

преди 1 година

Ай сопрете се бре, само се джавкате. Що така се обиждате един друг.., говорете си, изказвайте мнение, ама това че другият не мисли като теб не го прави враг или по глупав. Гледни точки много, ама живота е един. С повече добруване в дома си, по-спокойно се живее. Почнете ли да се млатите за щяло и нещяло пиши го бегало. Съединение братя, сплотяване, взаимопомощ, а богатите да харчат за бедните, така ще има мир.

39

Анонимен

преди 1 година

До Питър - фалит е да си като Гърция. 30 милиарда външен дълг на година и неспособност да се разплащаш с инвеститори от Азия и живот на кредит. Реално Европа е пълен минус и на останалите континенти им писна да изхранват туфлеците от Англия, Люксембург, Белгия, САЩ, Холандия, Германия, Гърция, Италия, Португалия... Тия номера минаваха до като НАТО бяха военен доминант. Новото модерно е БРИКС, а ЕС е нещо от ранга на Римската, Османската империя, Съветския съюз - залязващ, бивш военен доминант.

38

пришълеца

преди 1 година

Неапол е мой:)))

37

Анонимен

преди 1 година

"Ти май нямаш идея колко поскъпна живота в Англия след излизането им от ЕС :)" - живота поскъпна след санкциите. До преди това разлика нямаше. Дори по време на ковид пандемията нямаше скок на цените, всъщност докато ние бяхме манипулирани по цял ден от кликата на Урсула и съпруга й да се ваксинираме насила, в Англия, които вече бяха вън от ЕС хората се радваха, че им даваха и пари като дори не ги караха да се ваксинират. Разрухата в Англия е следствие на санкциите и краха на Унипер/ЕОН.

36

Анонимен

преди 1 година

Искрено се забавлявам с теб, но мисля да пия едно кафе :) ти продължавай сам и леко да не спукаш някоя вена :)

35

до 50

преди 1 година

Отиди прочети какво е "довод" първо :)))))))))))))

34

до 47

преди 1 година

Защо трябва да фалират не разбрах? Наистина бих искал да ти обясня какъв е проблема в Англия, но знам, че няма смисъл :) ти си толкова оскатано от живота, че си кауза пердута.

33

до 44

преди 1 година

Виждам, че не си особено умно :) цяло чудо е как пазиш равновесие :)