15

Анонимен

преди 1 година

През 1925 атентатът в Света Неделя е финансиран от Коминтерна и ръководен от руският разузнавач Михаил Малхазович Чхеидзе. Финансирането на Коминтерна и на комунистическите партии по света става по решение на Централният Комитет на Комунистическата партия на Съветския съюз. Атентатът е осъществен от български комунисти. Загубват живота си повече от 200 души, ранени 550. И днес Кремъл финансира предателите на България.

14

Тоя

преди 1 година

Е по-зле и от Рашков. Такъв празнословец няма. Абе адвокате досъдебни производства срещу депутати и министри, включително и бивши се водят само и единствено от следователи, които са в прокуратурите, а не от разследващите полицаи на МВР. Смешен си.

13

Анонимен

преди 1 година

Ако вътре не са Борисов, Гешев, Пеевски, Доган и разни други от не толкова далечното ми ало значи си е чиста ПР акция вашите разработки

12

Той и Милен Цветков

преди 1 година

много говореше и силно говореше срещу маските, но го замлъкнаха показно!

11

морски

преди 1 година

На Митьо Очите му конфискуваха незаконно придобито имущество, а после дъъълго нямаше мераклии да го купят.Защо ли?! Какво стана накрая??

10

О хо хо

преди 1 година

АЙДЕ, ДЕ! ОТКОГА ГИ ЧАКАМЕ ТИЯ РАЗРАБОТКИ!

9

Анонимен

преди 1 година

Почвайте с Радев, за действия против държавата, подстрекаване към разединение, подправяне на избори с венецуелски машини и т. н.

8

Анонимен

преди 1 година

В управлението на страната няма нито един чист българин. Ромове, юдеи и турчеещи се методично съсипват и унищожават българския елит и нация от Фердинанд насам.

7

Анонимен

преди 1 година

Вижте го тоя на снимката. Ромове управляват България. Навсякъде по върховете са само ромове.

6

Анонимен

преди 1 година

"очаквам следващите седмици да излизат резултатите под формата на обвинителни актове - в това число и за магистралите, в това число и за чувалите, в това число има и доста интересни и сериозни разработки, които касаят включително и сериозни политически играчи, в това число доста тежки криминални производства по линия на наркоразпространение" -------------------------------------------------------------------------------- Всички ние години наред очакваме. Побеляхме. Поболяхме се. Ще дочакаме ли?

5

Анонимен

преди 1 година

Тати каза ,че ще ми купи колелото...Ам друг път И те така

4

Анонимен

преди 1 година

Ченге ко става бре ,много дрога много книжки на *** дадени .Отговори бе ченге ,защо се тепат възрастните и защо има ало апашите ???За това ли плащам данъци бе ченге ???

3

Анонимен

преди 1 година

Засега гледам и този само приказва.

2

Анонимен

преди 1 година

За нов мандат на служебно правителство даже не е нужно да си врачка, натам вървим.

1

Фактолог

преди 1 година

Поредната дъвка. Дори и петокласник ще подмине с насмешка тези псевдо напъни.