6

Шаман

преди 1 година

Голяма много голяма грешка е ако започне Китай война срещу Технологичната люлка Тайван просто това са две системи и хората в Тайван се чувстват много по добре при капитализма там Стандарта им е над 5пъти по висок и са свободниДа комунистически Китай постигна страхотни постижения не мислим за много хора напредък при Дън Сяо Пин но в Тайван нещата са на друго ниво над80%от интегралните схеми са тяхно производство .При война Китай ще е губещата страна/както Русия сега/заради световна солидарност

5

за Тайван

преди 1 година

В Тайван живеят китайци, които не искат да приемат комунистическата система .........освен това вземат грантове от западни НПО_та....не виждам нищо лошо големият им брат Китай да им покаже къде им е мястото и кой командва .................но Азия е далече и тоя конфликт нас не ни касае пряко!!

4

Ужас

преди 1 година

Тея психопаати ако вземат да нападнат Тайван, украинската криза майтап ще ни се види.

3

Анонимен

преди 1 година

Аха значи Тайван има право нанезависимост, а Крим няма??

2

Анонимен

преди 1 година

Като утре във войната между Тайван и Китай, ЕС и САЩ заемат страната на Тайван, чудно ми е как ще аргументират, че е напълно ок, да се наруши териториалната цялост на Китай, а на Украйна не! И че Тайван има право на самоопределениеи сепаратизъм, а Донбас и Крим не! Мислите ли, че някой в Европа ще забележи двойният стандарт или епа..

1

pronto

преди 1 година

И там започва да намирисва на война, както беше в Украйна преди 1-2 години...