60

Анонимен

преди 1 година

Тази в офцa Калинка ощети бюджета с милиони заради ежедневните поръчки на био малини, боровинки и екзотични плодове, за да следва диетата си, при което отслабна с 40 кг. Обзета е от панически страх, че отново ще се превърне в буре и плещи неадекватни глупости.

59

Учете се от умите пп

преди 1 година

ДБ и ПП са хитри не се срещат с олигарси и бивши силоваци , говорят с тях само чрез телефона на посредник в комуникациите,да нема снимки и следене на телефона.

58

П.К.

преди 1 година

Тази ку-ха лей-ка не беше ли на някакво, измислено специално за нея - мижаво "вице" за "ефективното управление"??? Колкото по темата, тия от зловредното пп си постлаха много точно черджето. По точна, супер точна мярка. И автоматично заеха овакантеното специално място в изолатора. Оттук нататък те имат един единствен ход - САМО НАДОЛУ. Хак им е. Така им се пада

57

Антрополог

преди 1 година

ДБ троловете и "господари на черния ПР на ефриа" атакуват Веджито с колажи и снимки от 90-те.Само да им кажа ,че ако Карамански иска да пие с тебе и му откажеш нема да се радваш дълго на здравето си,а ако откажеш да отидеш на купон на Мултигруб направо през кумина на Кримиковци излиташ под формата на дим...В 90-те всеки се кланяше на Мутрите оти беха хрътките на ДС чичаците.

56

Мойчланд

преди 1 година

До Кире и Корнии и ИцоВ Германия 1,2м на 1м на 0,8 метра пакетирани на палет 50Е палета .иначе ние внесена инфлацията според Асенчо. Къде изнесохте дървата на България ? Или ги криете за да вдигате тока и газта?

55

Кире и Корнии и Ицо

преди 1 година

Кубик (реален) сухи нацепени дърва е между 30-50евро,в Бг е 100-150 Е.300% по -скъпи дърва!

54

Кражба по учебник

преди 1 година

Тия ПП само историята ще ги съди, викат си милярди пренасочихме постоянно за некво чекмедже говорим и шушляците и тротинетките гласуват за нас след една две реклами у фейсо -балъци.

53

Шарлатани

преди 1 година

Тази гледа като клонинг без душа,изцъклена зомбирана . Радев да провери колко милярда от държавни сметко отидоха в частни!

52

Нов

преди 1 година

Тази брантия не трябва да се появява, тапа лейка.

51

Анонимен

преди 1 година

Алооо Прокопиевци ,защо ми гриете поста бе,за свобода на словото не сте ли чували

50

Анонимен

преди 1 година

Главният виновник за всичко това което се случва в България е жалкият фигурант с вдигнат юмрук, които ни натресе тези изпечени мошеници и крадци - простото Кирчо и опуленият Асан и разедини нацията. Не мога да разбера, защо отново гласувахте за зеленият чорап за втори мандат. Пфууууу

49

Анонимен

преди 1 година

Ако компромиса, който аджеба се постигна, не е върху самата кандидатура, за да има парламент, върху какво е тогава. Нали трябва да има председател, за да има парламент, ПП ако не искат да има парламент, пак трябва да има председател, аман от негативизъм, тези биха яли очни ябълки на малки Български дечица само да направят сечено на статуквото разбираш.

48

мхм

преди 1 година

Ужас , тая на горния пикчър е много гроз.на ! Чак е плашешща !!! :))))

47

Бай Ментор

преди 1 година

Тая от Промяната май доста е задръстена!И какво бе госпожо , да стоим и да чакаме да си начешете егото ли?А народ и Държава да вървят на майната си?Изумена била , че БСП предложила Веждичката, не думай *** !И колко се изуми, защо се изуми толкова , а защо ДБ не подкрепи Вигенин?Нали сте близки по идеология?Наистина НИЩО не става от Вас , само Ви се надявахме , а то излязохте ялови и инатести!

46

Сега на ход са:

преди 1 година

БСП , ДПС И Б.ВЪЗХОД.....пакнещо като царската коалиция!

45

Анонимен

преди 1 година

Калинке, Калинке, то и името ти такова, показателно. Най-добре си стой в пп-тълпата и гледай да не даваш изявления.

44

Ганди

преди 1 година

На Кире жена му се прибра с децата в Канада,любовницата му избяга в Нова Зенландия,а тая двуцевка я виждам в Занзибар до месец

43

ПП сапрости.

преди 1 година

НЕ ЗНАЯТ ЧЕ ЦЕЛУВКАТА НА БСП С ДПС И ДОГАН Е ПО СЛАДКА ОТ КОАЛИЦИЯТА С ПП...хахахааа....Вече имат опит!

42

абе

преди 1 година

а лена къде е ? и фейсо я нема .

41

да питам

преди 1 година

абе къде са умните и красивите да защитят измамниците киро и асен ?