80

Калинка оргинала

преди 1 година

И аз се чудим на тази дама що не и пишат малкото има ,а то било Калина :)

79

Роко2

преди 1 година

Ленчето е по -убаво ,ама като не си на власт нивото спада ...

78

Промяната

преди 1 година

До ПъбликрезилейшънКви арийски елфи в ПП то са само копанари католици и бургуджии сектанти

77

пуйката

преди 1 година

Няма ли снимки в цял ръст да спретнем една класация?

76

Зозо

преди 1 година

Хахахаа, на ПП-то и ДБ яко им го нахендриха Боко и Доган :)))))) Нали ви казах, че така ще стане :)))))))))))))))))))))))))))))))

75

Пъбликрезилейшън

преди 1 година

ПП тата май ще го играят неонацисти като гледам как атакуват академик Рашидов и гласуват заедни с Възраждане.Явно ПР-а им е казал дай да видим кво ще стане ако се правим на арийски Елфи и атакуваме 70 годишния чичак с етническия му произход...Има много младежи дето не гласуват ,но имат плакати на фюрера в детцата стая може да се вържат.

74

С избора на вежди...

преди 1 година

До Анонимен Много хора през вековете са се самоубивали при избора със смяна на име или религия не е самоубийство ,а по-скоро пожертване.Даже по рмско време са ги обявявали за светци.През 302 година Римската империя изгаря живи 10 000 християнина в Никомидия няколко стотин се самоубиват...

73

Анонимен

преди 1 година

Какви изненади очаква тая напушената.Хората им писна отдавна и искат работещ парламент без участието на ПП.Видяхме ги година и половина какви "капацитети" са.Колкото по далеч са тези измамници от важните решения които ще се взимат занапред ,толкова по-добре.

72

Анонимен

преди 1 година

С избора на Вежди Рашидов се поема голям риск. Той е склонен към самоубийство. Първия път си ряза вените, когато му сменяха името и втори път искаше да се беси, когато фалира банката и му пропаднаха двата милиона. /После, казват че неговите са върнати./ Но ако някой го засегне може да си метне въжето и ще станем за смях - Пръв сред първи...

71

Инфо от служебния

преди 1 година

А знаете ли ,че ПП,ДС и БСП коалицията (ДС и БСП може и да не са разбрали оти беха само патерици) са подписали документ с ,който забраняват вноса на ядрено гориво или части за реактори от руски фирми и фирми имащи нещо общо с Русия след 2024година! А знаят ли, че дори САЩ и Франция купуват ядрено гориво от Русия ? или искаъ и ядреното гориво да го прекарат през 30% за офшорни фирми ?Събодете се това са бездушни търговци от чужбина тук са за жътва и стрижат вълна до месо!

70

Киро Пробиотика

преди 1 година

ПП и ДБ -Елфи чисти светли ухаят на пробиотик от кокичета и нотки на ванилия ,а другите са оркиичерни и вонят на алкохол и пури .

69

ТКО

преди 1 година

Цялата каша я създадоха президента и хората зад него (бившите ДС) с помощта на Слави и машините!!!

68

Ха ха ха

преди 1 година

Има ли нормални, които са гласували за тези??? Надявам се да са били само машините......

67

Елф , Свети Кольо:

преди 1 година

До АнонименНе сме *** на ГЕРБ , а сме ограбения от ПП ,ДБ и БСП народ, направихте ни 40% по-бедни и немаме пари за СПА уикенди и седиме у домо и ви споменаваме дамската част от целата рода..

66

Бочко

преди 1 година

Реалната коалиция е ПП,ДБ и Възраждане -цел запазване на Радев на власт !

65

Анонимен

преди 1 година

Ихаа, тук колко гербераски тролчета има...колкото и силно да квичите, промяната идва!Гешев няма да е вечен да ви пази. Ще ви се стъжни, ще ви съсипем.

64

Газ през30% в офшор

преди 1 година

ПП,ДБ и Възраждане гласуват заедно -газовите олигарси в действие ;)

63

Нема безгрешни!

преди 1 година

До Учете се от умите ппСамо дето понекога шефо се обажда по време на лайф от митинг и става утечка ;)

62

Анонимен

преди 1 година

Защо не мога да гласувам в полето за коментари?

61

Анонимен

преди 1 година

НЯМА ИЗНЕНАДА ГЕРБ ЩЕ ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ