57

От Турция

преди 1 година

Аферим Вежди ага. Мутлу олсун. Бир ходжа бир *** Машшаллах!

56

Анонимен

преди 1 година

Леле какви са измамници. Дори избора за председател на НС го опропастиха и сега ще ги въртят, което само по себе си означава че няма достоен кандидат който да е постоянно на поста, а ще има някой който безпричинно ще напуска за да може да се въртят. Гади ми се от тези политици.

55

хаха

преди 1 година

наздраве бат вежди, ние сме ти фенове тука от търговище и искаме да те поздрави специално по случай новата ти длъжност. Да си ни жив и здрав и още много години да ни радваш

54

Анонимен

преди 1 година

Най-добре ротационно, иначе кога ще има време за ракията.

53

Анонимен

преди 1 година

Председателят на НС е руски академик.

52

Пп

преди 1 година

То се вижда кои п-та щяха да потопят държавата.

51

Гошо...ТЪпото

преди 1 година

Вежди е по...добрият вариант,от всяко партийно...***,което стриктно спазва...повелите на Вожда.

50

Анонимен

преди 1 година

35 години назад. Толкова е и разликата между предишния председател на парламента и сегашния Вежди Рашидов. Затриха цяло едно поколение.

49

Анонимен

преди 1 година

Голямо падение с мултака и яростен русофил Вежди, който без Митрофанова не вижда бъдеще за България. П. с кой да осъди мутрите в България като те си избират прокурора?!В Румъния вкараха в затвора министри за две правителства и са далеч пред нас по доходи и стандарт. Няма богата държава без правосъдие. Бедни сте защото гласувате за Бочко и Дилянчо, а те не искат правосъдие, а искат да сте бесни.

48

999

преди 1 година

БРАВО НА ВЕЖДИТО! ЧОВЕК!

47

До 64

преди 1 година

РАДЕВ ИЗРИЧНО ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪВЕЖДАТ ПАЗАРНИ ЦЕНИ НА ТОКА ЗА БИТОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ. НЕ ЛЪЖИ!!! БОГ ГЛЕДА.

46

До 71

преди 1 година

Веждито Не пие и Не пуши след операцията от рак на гърлото, Но ВЗЕМА ЛЕКАРСТВА, КОЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНО. НЕ ПЛЮЙ БЕЗСМИСЛЕНО!

45

Анонимен

преди 1 година

Същия МУЛТАК се преобърна пияннн заллян с баничарката на бул.България щото мина на червено, докторите едвам го спасиха, а от КАТ "забравиха" да му вземат кръвна проба за алкохолл. Веждито дето съветваше баце като ходи при Ердоганя "Кажи му АГО да му стане драго".... "АГА - Почетно звание, което българите по време на турското робство дават на високопоставен турчин." Това е копирано от тълковния речник.

44

Факт!

преди 1 година

Тоя уши шамар на полицай пред Столична Община,докато беше съветник там.Кой друг може да си позволи това и после да го направят министър,а сега председател на НС?!

43

Не Просто Мултак

преди 1 година

а Главен Мултак - не му занижавайте Титлата присъдена му лично от Илия Павлов!

42

Анонимен

преди 1 година

Поне не е фашист като Копейкин.

41

Историческа Справка

преди 1 година

почетна титла Главен мултак, алинея първа и единствена. Титлата се присъжда за особени заслуги към корпорация Мултигруп Почетната титла Главен мултак е пожизнена. Дава се на лица-български и чуждестранни граждани, навършили 45 години. Психически, физически и сексуално годни над средното ниво Лица с положително отношение към български (?) алкохолни напитки, произведени от корпорациятаПочетната титла Главен мултак дава право на носителя да носи титлата пожизнено

40

Анонимен

преди 1 година

Радев ще ни въведе пазарни цени на тока, френско гориво за АЕЦ, оръжие от САЩ, ще ни вкара в Шенген и ще смени лева с евро. Всичко това до една година ще е факт. Няма друг изход защото България е член на ЕС и НАТО.

39

Много знаещ в живота

преди 1 година

България трябва да бъде оправена в и от 21 век ! Защо за някои хора е проблем аз да съм в раят на живота, а не в адът на живота ?Аз не съм ли човек ?Защо някои хора искат да ми бъде направена операция, за да ме "развалят" ли, аз съм против това ?!

38

Анонимен

преди 1 година

Срам и позор, срам и позор, дами и господа.