83

Мхмх

преди 1 година

До я да видим. Минал си към тролетарията и пишеш глупости за пари! Аре кажи къде да се запишем и ние

82

1

преди 1 година

Средните глупости на нашите болшевики стъкмини изразени като медии в България се увеличи тази година с 115%.

81

Анонимен

преди 1 година

77 аз пък имам много познати работещи за минимална и близка до нея и почти никой с над 3хил. заплата , но все пак трябва да се работи .

80

Анонимен

преди 1 година

Докато сте на ниво "свинско със зеле" и минимална не заслужавате. Я вземете да еволюирате вече?

79

Мутрофанова

преди 1 година

Лошо НАТО ! Лош ЕС !

78

Я да видим

преди 1 година

2002 година заплатата ми стана 690 лв.От там насетне стигна 3000 лв. Преди 10 години смених индустрията и заплатата ми падна на 1500 лв.От тогава до сега заплатата ми само расте и сега е мнооогоооо над средната.За 20 години стаж научиш едно: единственото, което трябва да правя е да реализирам резултати и да уча и придобивам нови умения. Увеличаването на минималката означава само повече данъци без реално кой знае какво увеличение.Стремете се да си проемените ситуацията, не чакайте на минималката!

77

Анонимен

преди 1 година

540 милиона лева похарчени за бежанци,ама виждаш ли минималната заплата нямало да се променя,щяла да остане 710 лева!Боят ви е малко,трябва по сериозна профилактика!

76

Анонимен

преди 1 година

На тези цени в България, минималната работна заплата трябва да е 1915 лв., а не средната! Пари има, но няма мениджмънт, никой не си дава зор, живее се ден за утре и обществения интерес не е от значение на никой чиновник! Другото е корупцията! Минималната работна заплата може да стане 1900 лв, но зависи от народа и само ако народа носи сопи! Поздрави от UK!

75

гост

преди 1 година

Пак морков за държавните служители...... за останалите - сопа!

74

Анонимен

преди 1 година

За 2023 -та е предвидено Юли повишение на пенсиите с около 12,13%, а минималната заплата да не се променя. Няма логика, колкото и да търся. Как работещи няма да им се вдигат парите, а пенсионери, които си седят вкъщи и нямат ангажимент да работят, само там да се повишава. Реално като повишават на всички да се повишава. Не намирам логиката, а вие?

73

до 96

преди 1 година

Добре, ама какво пречи да сумираш доходите и да ги разделиш на броя хора за да получиш средна стойност?

72

Анонимен

преди 1 година

С тези мижави заплати в България започна след 1989 година, когато инженера започна да получава по-малко от метача на улиците.

71

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде по света има средна заплата в повечето случаи сравнима по начина на определяне със средната заплата в България.

70

Обективен

преди 1 година

Заради 1000лв отгоре не си заслужава да се тъпче тинята в София. Такава мизерия в никой друг град не съм виждал.

69

???

преди 1 година

Средна заплата. 2020 - 1390 лева. 2021 - около 1575 лева. 2022 - около 1640 за първите 6 месеца. 2033 - 1915 лева!!! Как ще стане при запазване на минималната заплата? Около 90% от повишаването на средната заплата идва от повишаването на минималната заплата

68

до 82

преди 1 година

Не позна. Нито живея в София, нито имам намерение да го правя. А и да го направя някога, последното нещо, което ще направя е да се мъча да се харесам на безполезното малцинство от Г***ньовци софианци.

67

до 75

преди 1 година

Усещам лични нотки на засегнатост...Вникни в написаното...Не ми критикувай експертизата защото мога да те изям интелектуално с държавните ти парцали! За мое съжаление и за съжаление на всички работещи в частния сектор съм прав...

66

Пловдив

преди 1 година

Такова нещо като,средна работна заплата има само тук.Има минимална почасова ставка,това чудо със средната заплата е пълна идиoтия.

65

Вера

преди 1 година

До до 68Хаха за каква смелост ми говориш? Ти не разбра ли ,че се гледат един друг работодателите в провинцията? Другия вариант е да си оставя мъжа и детето и да отида в София, за да взимам повече пари ли?

64

до 81

преди 1 година

"вишист".... Както и да е. Аз до ден днешен не съм виждал на някого да плащат повече заради диплома. Винаги плащат повече за умения.