29

Фермер

преди 1 година

България - това е фалшива новина ! Кучето пред парламента също ! *** вътре в парламента - Това е новина ;)

28

До фармин

преди 1 година

Когато си негативен фармин, и гледаш другото на хората, само тогава хейтваш и ти!

27

Фермин на вие

преди 1 година

Когато няма какво да напише, не ти достига обзавеждането на втория етаж, правиш статия за масите, които са още по зле от теб.

26

Никк

преди 1 година

"Народа е като гладното куче", "политиците да са направили нещо за тоз народ", "само за пари се карат" и тн и тн.. И защо да го правят? Какво ще им направите? А? Шушумиги? -НИЩО. Никой не взима насериозно жално гледащото животинче(народа), защото не е фактор, разбирате ли, нищо не зависи от вас та някой да се съобразява. Вие като ходите по улицата, съобразявате ли се с мравчиците? -НЕ, Защото те не са фактор. Ама с камионите примерно, е друго. Там се внимава. Вие не сте фактор, не го забравяйте

25

Човек

преди 1 година

България и българската нация сме една ненормална фактология !5 века е нямало територия България, а точно тогава другите държави и нации са се развивали, а българската нация е била в депресия и не се е развивала, а е била в застой!Българската нация е била загубена, в 21 век също е загубена, но в друг вариант !Няма ги някои неща !Аз мисля, че трябва истинска, а не фалшива оправия !

24

Човек с чувства

преди 1 година

А защо някои хора искат аз да бъда аут сайдер цял живот?Защото съм правил грешки преди време ли?Някои хора искат аз да бъда неудобен за всяко общество от хора и да ме мразят!Искат да съм зле цял живот и да нямам приятелка, много финанси и да нямам сбъднати мечти!Щом като тези хора искат такива неща за мен, значи те са чумата на човечеството!За тях е щастие аз да съм зле, сасипан, окаян , сам и да съм изгубен и тва е!Ква е оправията?

23

Анонимен

преди 1 година

Що лаеш ти бе

22

Анонимен

преди 1 година

И то като народа чака да му пуснат някой комат хляб.

21

анонимен

преди 1 година

С това, че политиците ни третират като кучета, ни накараха да лаем като кучета и да вием от болка. За 33 години много хора умряха като улични кучета, но никой не се сеща за това.

20

анонимен

преди 1 година

Всяко бездомно куче е метафора затова. На това куче му благодаря, че случайно е отишло пред парламента, за да стане добра метафора. Политиците са като питбулите, а ние сме превърнати в ***. В един скеч на НЛО с Велко Кънев и Мария Сапунджиева, двамата играят пенсионери и семейство тя казва на Мамалев, който минава и говори нещо Моят мъж е куче. Велко Кънев много добре са го гримирали за пенсионер. Така живеят пенсионерите ни.

19

Бойко Българоубиец

преди 1 година

Както бях казал на времето.. българите сте като кучетата! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

18

Анонимен

преди 1 година

Тая мас тия символизира българския народ! Само седи мирно и гледа дори и не лае..

17

Анонимен

преди 1 година

Много ми прилича на Киро, гледа също толкова жално като него, а скоро ще бъде и той отвън.

16

Анонимен

преди 1 година

Защото новите партии са също като него - гладни и готови да се продадат на който даде повече..

15

Животинката е

преди 1 година

олицетворение на народа-отишло е да гледа техни благородия политиквениците и да провери може ли да разчита на тях.Не душичке,ако стане нещо добро,то ще е страничен,случаен,нетърсен ефект от дейността им.Защо се мразят?Отговорът е ясен:за пари разбира се,кой да управлява и разпорежда идващите от ЕС средства и да получава тежки комисионни.Афишира се борбата срещу корупцията да е основна цел на всички.А няма и дума за борба срещу комисионните,дадени им затова,че са си свършили работата.

14

Анонимен

преди 1 година

Време е да се сетят някои, че трябва да обърнат внимание на това, колко бездомни и гладни, а и опасни четириноги се навъдиха по улиците! Гнусни и заразни в повечето случаи! Не съм против животинките, но трябва кардинално решение за тях! Не може малките дечица където играят да пипат остатъците им...

13

Йосиф

преди 1 година

Това видео говори само едно. Хората са като кучето виждат ги само когато има избори и когато народните представители започват работа в новият парламент. През другото време нашите управници са им затворени очите за хората...

12

Анонимен

преди 1 година

За 32 години преход, тия в парламента, докараха дори кучетата до просяшка тояга. :) Гласувам за кучето, останалите 240 псeта въобще не ми ги хвалете.

11

Анонимен

преди 1 година

"Марио Спасов го сложи до Ива Митева и Никола Минчев в Народното събрание."Наистина много ме впечатли това куче, самата му стойка, даже от тази снимка, която видях, то седеше, но стойката му беше толкова достолепна и достойна" - в бунищетo на България, сред самопровъзгласилите се за "представители на народа", дори и пумярa блести.

10

Парлайнамент Осранов

преди 1 година

Има ли начин да гласуваме за кучето.