10

1

преди 1 година

а с глобалното затопляне холандците ще потънат, за какво им е шенген

9

Динев

преди 1 година

Ако бяхме татари щяхме да скачеме до небесата от гордост ,защото империята на татари монголите е била най голямата от Корея до Унгария по времето на Батий хан и Китай и половина Индия са вътре,само че днешните ,да не би да е имало някакви дувари че да спират ордите в днешна Вардарска Куманово,и досега там има село татарци,и ногайци има село татарски род на ногайте

8

НИДЕРЛАНДИЯ

преди 1 година

иска ние да си кажем откровено какви сме: татари/според македонците/ или турци/според дпс/.

7

Не, мерси!

преди 1 година

Исторически,всеки съюз, в който сме участвали винаги се е разпадал... Това ни дава надежда на бъдещето съществуване на ОТАН и ЕСССР!Бог да пази България!

6

Анонимен

преди 1 година

Ама коя пролет бре? Как ще ни пуснат? Ми те са обикновени расисти - не просто ни мразят- по- зле е!

5

Анонимен

преди 1 година

Супер. И ще влезе в шенген точно като цъфнат налъмите..

4

Гого

преди 1 година

Да асоциираш индианци е все едно да ги накараш да работят ,като всички останали,без да крадат! Фантастичен филм-утопия!

3

България и Румъния,

преди 1 година

за разлика от Хърватия,имат несравнимо по-голяма диаспора от индоевропейци,които са всичко друго,но не плюс в цивилизационно отношение и плашат дъчите с навиците и традициите си,основани на първобитно-общинни взаимоотношение в обществото. И доколкото няма начин тази диаспора да бъде редуцирана,а тя е показала в Германия и Франция какво "добро"може да се очаква от нея,ние и Румъния ще чакаме благоволение от Нидерландия-да покажем,че въпросният етнос е асоцииран-нещо почти неизпълнимо.

2

Анонимен

преди 1 година

Ами като те могат вие защо не спазвате нашия интерес и ни набутахте в европейската енегрийна борса? Произвеждаме достатъчно ток за себе си и изнасяме извън ЕС, от какъв зор ни набутахте в тая борса,че да плащаме прескъпо собствения си ток??? За да храним холандци? Радев ти си позор! Оказа се същия като Бойко! И не се оправдавай,че от теб не зависи! Кой реално управлява със служебните кабинети?

1

...

преди 1 година

... ***...