16

Миро

преди 1 година

Вучич е смешен🤣

15

Моряка

преди 1 година

И аз съм не по малко български патриот,Но: когато сръбският Крал Милан събира балканските си колеги за общ отпор на османците (битката при Косово),нашите първенци пак са били разединени и си правели оглушки,а някои като Крали Марко,вече са станали васали на Сюлейман.Логично след Косово младия Баязид щурмува Търново,оставено на един непрофесионалист,Патриарх Евтими,да го брани.Така ще стане и с нашите сини ***,дето искат да ни вкарат във война с Русия-първи ще се изпокрият.

14

X

преди 1 година

Вучич той мисли, че ще бъде крал, той забравя, че сърбия е много малка🙃

13

Анонимен

преди 1 година

9 Заради тази слагаческа политика на Сърбия с Русия, и Китай, ЕП изгласува спиране на присъединителните преговори с Белград. Което означава, че на Сърбия ще бъдат спрени парите от предприсъединителните европейски фондове и достъпа й до европейския пазар.

12

Анонимен

преди 1 година

Косово е било 300 години българско, също колкото и сръбско, но преди Сърбия да е била там. Когато България е била империя, Сърбия не е била държава на картата.

11

Анонимен

преди 1 година

11 Ултрасът Вучич е българомразец. Не пропуска случай, с повод, или без повод, да се сравни с България, да я иронизира и изтъкне, колко Сърбия е по-напред от нея. С подправени цифри и доста доза шовинизъм, и национализъм.

10

Анонимен

преди 1 година

Вучко косово никога повече няма да е под сръбско робство само 2 % съ сърби в косово и то над 80% съ над 65 годишни

9

Анонимен

преди 1 година

Вучич е подложен на огромен натиск и заплахи от "демократичен" Брюксел. Прави най-доброто за страната си.

8

Ех майко,майко....

преди 1 година

И сърбите ли ни пречат бе хора... Егати и ск...та ,, нация ,, сме.... Затова са ни газили всички през балканската война. Омраза , омраза...хайде стига бе. Нямате граница сбърканяци.

7

Вучич направи повече

преди 1 година

за Сърбия отколкото, който и да е БГ политик е направил за България. Най-малкото Сърбия изгради партньорски отношения с Китай. Китай им вдигна на крака стоманодобивната индустрия и строи високоскоростна железница Белград-Будапеща. Пратиха им и отбранителни системи. Скоро ще се появят и други проекти. Докато в Бг нямаме тунел под Стара Планина, от София до морето е 5 часа и тн и тн

6

Анонимен

преди 1 година

Натискът идва от Брюксел.. същият натиск имаше и на "Северна Македония"..

5

До 6

преди 1 година

Това на женския пазар ли го чу?)

4

МК

преди 1 година

Да и China e српско🤣

3

Анонимен

преди 1 година

Какво ти сръбско Косово, какви измислици. В Косово от много отдавна са живели българи, още преди Сърбия да съществува изобщо!

2

Анонимен

преди 1 година

Ми да се оттегли.

1

Нещастник, както

преди 1 година

всички други сърби, мразещи България и българите, да се оттегля и тихомълком да бяга в Германистан или Австристан при другите сърбета там