75

С.А.Пушкин

преди 1 година

Са спреш ватенка да пука, все едно да спреш гора да се разлисти.

74

Сетих се!

преди 1 година

И затова реши, че докато си изберат хоби или им дойде идея за собствен бизнес, да ги прати на война, та да са все нащрек и да нямат възможност да се отпускат и да се напиват.

73

Анонимен

преди 1 година

От личен опит го казва сигурно.

72

007

преди 1 година

Руския алкохолизъм и бог не може да го спре всичко живо алкохолизирано

71

Анонимен

преди 1 година

В США пък има епидемия от наркомани-зомбита, има цели квартали, гледайте кадри в тубата.. Факт

70

Глок

преди 1 година

Цялата Мара втасала!!!! Сега ще се занимава с алкохолизма в Русия.Неадекватен!

69

Анонимен

преди 1 година

От 1918 се борят с водката. Вова ще реши проблема на кукуво лято .Пиянството на народа ще изчезне когато диктатора си отиде и рашистан стане нормална държава.От сърце им го м желая.55

68

Украинка

преди 1 година

А с наркомани как се бори? Много сте прости пишешти

67

до 82

преди 1 година

В САЩ се смята за алкохолик, всеки който пие повече от 3 бири седмично. И тези 3 бири не трябва да са в един ден или пак си алкохолик. За антидепресантите вече казах - това са някакви незначителни препарати, повечето на билкова основа. За силните препарати си трябват медицински изследвания и епикриза за състоянието на пациента. Преди нея са задължителни психолог или психиатър, в зависимост от симптомите на пациента. Говорите за държава, 100 години пред останалите. Учениците ви пушат от 2-и клас.

66

Мужик

преди 1 година

Дрън дрън, както обикновено. И той даже не си вярва на думите. Алкохолизма се бори с ум и образование, само че на него му трябват безмoзъчни oфтcи дето да блеят срещу портрета му и да ги дои докато е жив.

65

Хехе

преди 1 година

Милиони руснаци не страдат от алкохолизъм! Те живеят за него!!!

64

Анонимен

преди 1 година

А, затова ли си пратил 20 бутилки водка на Берлускони?Че така ще го умориш, бе!Веднага му спри алкохола!

63

Copocoид

преди 1 година

Ако искаме да напишем за алкохолизма с САЩ, то той е огромен проблем. 15 Милиона американци страдат от алкохолизъм - "About 15 million American adults struggle with an alcohol use disorder."

62

Анонимен

преди 1 година

"Баси болните мозъци са копейките." -------------------- Болни мозъци сте вие сopocoидните пpocтаци и тъпaнapи. Всичките сте мaйкoпродавци и психично бoлни. За справка - Соломон Паси и Плевнелиев.

61

9889

преди 1 година

Баси болните мозъци са копейките. Статията е за алкохолизма в Русия. Понеже копейките няма кво да кажат се почва с увъртането. Един вид "бе руснаците препиват с боряшник , обаче па в САЩ взимат антидепресанти". На никой не му дреме колко се дрогират в САЩ. Най много наркомани на хероин има в Русия. Сега понеже е ясно че , някой от т.ро. л фермата ще даже нещо от рода "***" ще добавя че само в Москва има стотици гей барове.

60

Анонимен

преди 1 година

"Явно не си живял в САЩ. Аз съм тук от 2002-а година." --------------- Дай телефон и ти се обаждам до няколко минути. Иначе "By the numbers: Antidepressant use on the rise", "Astounding increase in antidepressant use by Americans", "One in 6 Americans Take Antidepressants", "During the 2021 school year, 17 percent of university and college students in the U.S. reported", "13% of Americans Take Antidepressants - Time" --- Все статии в подкрепа на моите "пълни глупости" Сopocoиден пpocтак!

59

Факт

преди 1 година

Най-доброто лечение за алкохолизъм е мобилизацията. Хората ще потичат, ще покопат окопи, ще понапълнят някой и друг чувал с убити другари. После някои ще се върнат по домовете си като нови хора.

58

до 76

преди 1 година

Пишеш пълни глупости. Явно не си живял в САЩ. Аз съм тук от 2002-а година. Наистина е лесно да получиш рецепта за антидепресанти, но тези които лекар може да предпише без обстойни изследвания са супер слаби. За истинските си трябва психиатричен преглед и епикриза от съответно профилиран лекар.

57

Анонимен

преди 1 година

Да се подигравате с "алкохолизма" в Русия, при положение, че в САЩ огромен процент от нормални хора са на антидепресанти и подобни лекарства, там личните лекари предписват подобни хапове само ако се оплачеш, че имаш проблеми със съня или чустваш безпокойство --- от страх да не изперкате и да направите масови убийства. Целият Холивуд е на дрога - Майкъл Джексън и Принс умряха поради предозиране с "болкоуспокошващи".

56

ОЛЕ

преди 1 година

(Хората трябва да имат какво да правят)1-Ще правят Водка!2-Ще правят от спирачна течност алкохол!3-(интересен бизнес)!!!-Ще продават Боярышник!4-(да развивате своите хобита)-Да се натряскат!