21

Анонимен

преди 1 година

През 1925 атентатът в Света Неделя е финансиран от Коминтерна и ръководен от руският разузнавач Михаил Малхазович Чхеидзе. Финансирането на Коминтерна и на комунистическите партии по света става по решение на Централният Комитет на Комунистическата партия на Съветския съюз. Атентатът е осъществен от български комунисти. Загубват живота си повече от 200 души, ранени 550. И днес Кремъл финансира предателите на България.

20

Анонимен

преди 1 година

До 8 Аз Възраждане са част от статуквото и назначена опозиция!Костадинов живее във вила на гербаджия. . . Не знам какво си пил сутринта, но не кафе да знаеш!

19

Анонимен

преди 1 година

. . . се проведе анблок. . . . Хайде стига с нецензурни думи! Разбрахме отдавна, че Нелито е неграмотна, имайте срам! Понякога и деца четат тука!

18

Аз

преди 1 година

Защо вторник, понеделник айляк ли е?

17

Данъкоплатец

преди 1 година

На мен дали ще ми платят, ако три дни нищо не върша и отида на работа във вторник? : (

16

Анонимен

преди 1 година

Мобилизацията е важна, стегайте се за информационна и финансова война

15

Умен или тъп

преди 1 година

Може ли да имам приятно и хубаво бъдеще ?Аз не съм ли човек ?

14

Буден човек

преди 1 година

Някои хора нарочно са твърдели че аз съм мъртво роден, защото искат да не се впиша аз в нито едно общество то хора, да не постгна нищо в живота и да нямам приятелка и др неща !Тези хора не ми мислят доброто на мен ! : )

13

Анонимен 22

преди 1 година

Все тая, след 20 работни дни ще се разпуснат. Ще се скарат на втория ден. Кабинет няма да има. Избори март-април 2023 г.

12

Норм. самочувствие!

преди 1 година

България трябва да се оправи, но заедно с мен ! Такава е волята на БОГ ТАНГРА ! Повечето хора от бг нацията са в чужбина и робуват за чужди интереси и за себе си ! Жалко е ! Трябва оправия , но заедно с мен ! Аз разбирам от политика и други сфери !

11

баба мара

преди 1 година

един председател 7 заместника 240 безделни-ци разтуряите това нс отивамена избори 2023 г това е позор

10

до хахаха

преди 1 година

И какво? Бойко ощастливи Кирчо и кокорчо и сега на един от най-високите постове в държавата имаме доказан мултак, *** и оияндурник. Герберите сте бесни селяндуги, две мнения няма.

9

Анонимен

преди 1 година

Най сетне *** и Кокорчо се вразумиха председател на НС освен заплатата друга разлика няма *** сите че се редат на ротативките къде е проблема

8

Дедо Гочо

преди 1 година

И така баничката беше разделена

7

Не било страшно

преди 1 година

ГЕРБ направиха нещо революционно. Всички вие, години наред мразите ДПС, защото били мафия. Аз съм етнически турчин, негласуващ за тях. Но разбирах всички турци и български мюсюлмани, които в тях припознаваха своите и макар с отвращение, гласуваха. През тези години, нито една друга партия не вкара в редиците си на избираемо място поне един турчин. ГЕРБ разби монопола на ДПС върху тези хора. Ако някоя партия пребори ДПС, това ще е ГЕРБ. А и тя печели от това. Ето Илтер също е от ГЕРБ. Похвално е.

6

Аз

преди 1 година

Възраждане са част от статуквото и назначена опозиция!Костадинов живее във вила на гербаджия.

5

Дедо Дзвер

преди 1 година

Нинова отново завъртя мазен трът!

4

Анонимен

преди 1 година

Мутри,Мултаци,Комунисти ! До къде я докарахме!

3

Анонимен

преди 1 година

Те няма да се съберат горе до Веждичката.

2

бай Танас

преди 1 година

Ай наздраве за Веждичката!