41

Милен

преди 1 година

НИто Рашидов, нито Иванов имат място в парламента

40

Гери

преди 1 година

Вие от ДБ пък сте много консенсусни

39

Кико

преди 1 година

Сори пич, не може все да е твоето!

38

А бе

преди 1 година

Напротив,точно това показа вота на 137 депутати! А на Иванов му е време да разбере, че самия той е една никаква личност. Както и ортаците от ПП,които вчера обясняваха как политическото бъдеще на Борисов е Самота. Интересно е колко бързо попаднаха в това бъдеще самите те..

37

Анонимен

преди 1 година

Бай Ристо, в стремежа си да прекарате другите, прекарахте себе си и ПъПъ. Искахте да бъдете много хитри и се прецакахте. Сега ще останете дует с ПП. Възраждане ще играят соло, накрая и те ще клекнат. От прости хора умни мъже не стават. Арабска поговорка, а арабите са умни хора.

36

Кико

преди 1 година

Наглец! Даже и природата не се е постарала да заприлича на човек!

35

Анонимен

преди 1 година

ДБ и ПП подмолно действат деструктивно и разрушително. Как Ристу ще намери личност в парламента за която да 100% от депутатите или просто искат да "тупат топката" без да свършат никаква работа, а има страшно много належаща работа в полза на хората в тази страна.

34

Анонимен

преди 1 година

В руска новинарска агенция има информация за избора. Информацията е шеговита. По повод номинирането в социалните мрежи на бездомното куче пред Народното събрание. Било събрало 600 гласа то да оглави парламента.

33

Анонимен

преди 1 година

ДБ се видя от предното правителство и от предишните парламенти , че на нищо конструктивно не са способни и въобще нямат нагласа за съзидателна дейност. Техните министри не постигнаха НИЩО. Все още има изкуфееелли "антикомунисти", които по инерция са се лепнали към локумите им.

32

Анонимен

преди 1 година

Ристьо на следващите избори ще бъдеш изхвърлен от НС и Славчо каза че ще те вземе в кабеларката да си разтягате лакардиите там

31

Тенгри кан

преди 1 година

Ристю, Бойко и Доган та прекараха. Напуснете НС и поставете под въпрос кворума, покажете и вие, останалите три партии, че също може да ги цакате процедурно;)))

30

Българин

преди 1 година

Абе *** дебел, Рашидов поне е оставил нещо на България чрез занаята си , а тебе с какво ще те запомниме??? Аааа и да си вземеш по голяма риза щото не ти се побира шкембето в тая , а ако нямаш пари ще ти дам назаем

29

пенсионер реалист

преди 1 година

ицко , има три партии в България , ГЕРБ , БСП и ДПС ( не са идеални ) другите сте пиявици прикрепили се в НС само за изгода опитвайки се да ги изместите . вие новите партии власт няма да видите а и не трябва , вие сте вредни !

28

Анонимен

преди 1 година

Ристьо усещаш ли как се изтичате в канализацията заедно с парапетаджиите-пeдерунгели?

27

Незнам

преди 1 година

за Рашидов, но ти Ице, въобще не си личност.

26

Анонимен

преди 1 година

трябва да си мазахист да гласуваш за това нещо, то няма един трудов ден стаж извън парламента, няма юридически права и кисне в парламента, за да обслужва интересите на заврения зет и сие

25

Анонимен

преди 1 година

Ристо лодкаря е преминал на отсрещния бряг при Подпрените на Парапета

24

Анонимен

преди 1 година

Ицо,замислял си се сигурно защо се прецакахте.Дайновизма е ереста на Сорос по нашите земи.Затуй.

23

Лена

преди 1 година

чист Антибългарин и нищоправец и нищоговорец

22

развеселен

преди 1 година

Смешен си, Бойкикев! Преди да говориш за биографията на Рашидов, виж своята. И тя е добре известна. Но нали си дебелоок, не спираш да се правиш на принципен.