38

Мария Антоанета

преди 1 година

Като няма хляб,да ядат пасти;)

37

Анонимен

преди 1 година

какъв хляб ние в европа хляб не ядем

36

Анонимен

преди 1 година

Странно, като гледам французите си опаковат хляба в половин кашон от банани и в касетки от лютеница, а пък житото им е в чували от Курския комбинат КХП за животинска ГМО ярма, подредени по прозорците. Тия французи повече бият на мнагали, които внасят евтини животински ГМО и ни ги продават за хляб.

35

Щирлиц

преди 1 година

Във Франция е имало революция,заради еврейския заговор.Специално създадени банди са мародерствали и избили 2 000 000 французи.

34

Анонимен

преди 1 година

Европа протестира, но това се пропуска удобно, интересно е защо тук няма протести при положение, че инфлацията и поскъпването като цяло е в пъти по-голямо а и няма особено повишение на доходите, явно раята все още не е усетила как я прецакват.

33

Анонимен

преди 1 година

Тия кво мрънкат сега? Голяма работа станало. Енергия, менергия, брашно, мрашно... Важното е да приемем укрите в нато и да натрием носа на руснаците...... А можехме да продължаваме да си получаваме евтин газ по тръби вместо втечнена ръдня от хамерика, укрия да си бъде цяла и независима с едно едничко условие - неутралитет. Ама то това са глупости що ли ги дрънкам.

32

Анонимен

преди 1 година

Ами така ще е като цяла Европа търпи краварските марионетки. Първата цел краварите вече я постигат - икономическа разруха на Европа. На тях не им трябва силен икономически конкурент. Баи- баи Европа.

31

Бай Илийчо

преди 1 година

Га е скъп ляба или го нема,тогиз ората излазят на улицата с брадвите и сопите !

30

Анонимен

преди 1 година

И всичко това е изгодно за ....? Кой взриви северен поток ? Кой подпалва революции в цял свят? Вижте резултатите до сега и ще разберете накъде отива цялата работа!!!

29

Урсула

преди 1 година

През зимата ще се топлите с евроатлантизъм и ще ядете дер *** .

28

Робеспиер

преди 1 година

Макрон на гилотината!

27

Тома

преди 1 година

Знаем че революциите започват от Франция

26

Тираджията Z

преди 1 година

Айде айде,кво се оплакват.Тоя си загубил работата,другия жена му го напуснала щот няма пари,третия не може да си плаща заема и му взели апартамента или колата.Това са бели кахъри.Важното в случая че Украинсците са добре,нахранени са стоплени са,пращаме и пари...Когато всичко свърши украинците ще ви помогнат да си стъпите на краката.Извинете ако пиша глупости.Седнал съм на маса и съм изпил 400г водка със кисели краставички

25

ВЪПРОС

преди 1 година

На малко хора им прави впечатление Инфлацията в ЕС ?Хляба във Франция се е увеличил с 8% , в България със 100% ?

24

Чужденец

преди 1 година

До кОстя кОпейкин: Ти май доиш цоциала на Франция?

23

Реалист

преди 1 година

Ами опитват малко от тяхното "лекарсво"...

22

Анонимен

преди 1 година

До хммм: *** си си тъпо...

21

хммм

преди 1 година

Ще страда заради управници на конци на които не им пука за населението, заради шепа криви носове които обичат да причиняват финансови колапси и да обричат милиони на глад и война. Онези същите които са гонени и избивани без причина от доста владетели които са обичали народите си. Не на последно място заради медии които са прогнили от западна пропаганда и липсващи елементарни познания какво се случва по света.

20

кОстя кОпейкин

преди 1 година

Ако оставиш на селляндурите на Марин льо пен, веднага ще извадят гилотините, ще изколят всички чужденци, ще напуснат ЕС, ще нападнат Великобритания заради Нормандските острови и ще подадат молба за членство в Еврзийскиии союз! БУХАХАХАХАХА

19

Човек за живот и др

преди 1 година

Хора , които ме мразят всъщност са настройвали дрги хора против мен , за да не ме искат никъде хората и все да бъда сам, даже к да не постигна нищо в живота ! Заради тези техни мечти, заради тва са настройвали др хора против мен ! Изобщо разбирате ли как са ви бодалкали ?