11

Бай 100ян

преди 1 година

След историята с Джони Деп шарлатаните от MeToo могат да ме фанат за дъртия ***!

10

Анонимен

преди 1 година

В Бг има някакви неграмотни извратеняци хвалещи съдебната система на САЩ. Само там меркантилен може да осъди без доказателства някой само кълнейки се в библията за неща преди тридесет години без никакви доказателства, а на честна дума. Та....към тези сслабоумни хора - в Европа сме висши хора, не сме рептили и маргинали като в САЩ.Който харесва САЩ да си ходи там.

9

До 9

преди 1 година

Абе умнико, ти четеш ли годините.....Говори се 1986 година, а на "жертвата" му дошло на акъл да се възползва през 2020 година.

8

Брагороден възрастен

преди 1 година

Нашето време настъпи. Скоро ще имаме всички права да възпитаваме момченца и момиченца. Вече разработваме проект за детски център, в който ще приютяваме онеправдани подрастващи, чиито родители не ги слушат. Победата та Спейси се очакваше! Съдът е справедлив. Това е победа и за нас!

7

Йан

преди 1 година

Супер мовина!! Аз и без това продължавах да си го гледам с кеф.Кевин Спейси е гениален актьор, изключителна класа, а тва че примерно oнодил някви некадърни и безполезни деца въобще не ме интересува

6

Споко

преди 1 година

Няма страшно! Много скоро лично Вова ще се погрижи за него

5

пришълеца

преди 1 година

Времето на *** свърши:)))

4

Анонимен

преди 1 година

"Казах в очите на продуцента Чък Лори, че евреиите организираха атентатите от 9/11... Това е!!! Заради това той ме изгони от Двама мъже и половина!!!! "........ Чарли Шийн

3

Анонимен

преди 1 година

Либералните чекисти могат да провалят всеки!

2

Анонимен

преди 1 година

Еми след дъжд качулка.... Те евреитте от Холивуд вече му съсипаха и живота и кариерата пА сега като е оправдан вече няма значение.... Като кажат 100пъти, че кака ти е кy.....a ходи се обяснявай после че нямаш сестра....Чифутииите са опасни - набележат ли те ще те разсипят.

1

Анонимен

преди 1 година

Няма значение вече кариерата му е свършена.