51

Управляващ

преди 1 година

Много искам да управлявам , ама нямам желание .

50

Хуну конспирацията

преди 1 година

Атила бил монголоид от всемогъщата робовладелската ТАЙНА масонска империя Хуну заради която Китай построява Великата Китайска стена и след равния резултат на Каталунското поле хуните се завърнали,превзели Рим и си назначили последния вожд на хуните Ромул Авгостул с послание до Константинопол:"След като от Византия нямаше армия на Каталунското поле значи Вие Византийците(най непримиримият ни враг в Европа) ни разгромихме на Каталунското поле"

49

Анонимен

преди 1 година

Борисов пак преметна младоците и успя да наложи свой човек за председател на НС. Буташе с всички сили. Сега ще видим дали ще ни набута във войната.бог да опази България.

48

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо изнудват веждито, Вежди е творец и мъдър човек, но без съответната подготовка за това. Борисов още веднъж демонстрира, че може да мести фигурките си както иска и когато иска. Но защо жертват този възрастен и болен човек, подлагайки го на огромен стрес.

47

Анонимен

преди 1 година

Младите..., всички искат пари, но да не работят. Парите растат по дърветата и "датабазе" им ги дава като биткойнт без да са засадили и едно дръвче. Който не работи, не трябва да яде.

46

Богат Беден

преди 1 година

Монголците и Татарите са Османските турци завладели целият Балкански полуостров.............Обаче ТАМЕРЛАН(Тимур) въвежда Нов Етнически Ред кастрирайки турчина откъм МОНГОЛОИДНА раса...............Победата на ТАМЕРЛАН с нечувано унижение над Баязид Илдъръм е в това че изобщо нямало истинска битка!Като видяли истинския монголоид Тимур почти цялата Османска армия на Баязид се присъединила към армията на Тимур защото били монголоиди

45

От Вселената

преди 1 година

До 49 Богат и Беден... само да допълня - ние Българите отблъсквахме нападенията на ордите на Кулай Хан (Кубилай хан) - внука на Чингис Хан в Мала Азия. Битката беше около Анкара!

44

До Вселената

преди 1 година

Бог - високо, Цар - далеко, Отечество - разпродадено, Разум - който има бяга, Вяра - чужди богове са тук и там, Надежда - та умира..посшедна и Любов-та....е подтистната от гладът!

43

Анонимен

преди 1 година

Класната Екатерина Михайлова, всъщност днес каза нещо, което не е нелогично. Да се направи поправка в конституцията и вместо служебно правителство да си управлява това в оставка до идването на ново, защото така при избори хората ще имат възможност да видят кой какво и да гласуват, а не всипки да хвърлят отговорността на служебните правителства.

42

Богат Беден

преди 1 година

Червен Китай унищожи червения СССР................около 1990 вместо да ги подаряват на Германия бездомниците си в дадени арабски държави в Азия се бяха заели самички да си ги избият всичките............ Китайците са бедняци иначе жална им майка на бедняците.......Има такъв геноцид извършен от монголотатарски бездомници,клошари,просяци в богаташки Китай които по команда вадели ятаганите и изтребвали китайците отваряйки крепостните врати за армията на Чингиз Хан

41

От Вселената

преди 1 година

Бог е Българин, Цар е Българин, Отечеството е Българско, Разумът е Български, Вярата е Българска, Надеждата е в Българите, Любовта е Българска!

40

От Вселената

преди 1 година

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

39

Анонимен

преди 1 година

Някога БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ХУБАВА ЧИСТА имаше Хубави Добри Чисти хора - сега почти няма. Имаше сладкарници с истински закуски имаше оркестър в ресторанта музика веселие радост.Сега ви превърнаха в роботи подвластни на компютри телефони и фалшиви новини с измислени вируси с цел пари намаление на населението. БОГ Е ЛЮБОВ ! СВЕТЛИНА ЗА БЪЛГАРИЯ И ОСТАВАЩИЯТ НИ ЗЕМЕН ЖИВОТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА. АМИН

38

Анонимен

преди 1 година

Вежди Рашидов - голям политик и човек истински добър човек на изкуството честен симпатимен приятен човек може би най готиният политик! Аз искам той да е председате на НС и се радвам от избора му. Държавата я няма а трябва да я има. Държавата трябва да се въздигне от това което и причиниха а скапания й народ от 84 година нагоре поколенията да се осъзнаят да почнат да четата и работят. Тази държава трябва да честа както по Тодор Живков беше и се чистеше имаше закони правила ред и се спазваше ..

37

Анонимен

преди 1 година

Тоя цирк го плащаме ние .

36

От Вселената

преди 1 година

Рашид си повдигна Веждите, като Гепард бягайки по Българските земи, в полезрението му се мерна галопираща Антилопа носеща Българско знаме. Разсъблече я с ириса на зеницата си... погали вълната на чочарката и..... Взе Българското знаме от Антилопата и продължи да галопира към Тюркистан, където имаше много Пуйки! Пуйка преведено на английски е Тюрки!

35

Реалист

преди 1 година

България трябва да бъде оправена в 21 век ! Трябва да бъде за добро ! Трябва да има живот за българската нация ! Живот трябва да има и за мен ! За някои хора вероятно е проблем България да се оправи, защото са бъгарофоби, расисти и дрги видове вредни хора ! Истински демни са ! Историята на България няма значение, има значение това , че трябва да се оправи и да стане чудесно място за живеене на бг нацията ! България води антибългарска политика заради хора които всъщност са българофоби !

34

Анонимен

преди 1 година

От всичко най-позитивно е,че ПП гледаха като посрани,толкова са некадърни,че е плачевно вече,те не са и българи,да си ходят в САЩ и Канада,тук не ни трябват,няма 2 софийски квартала и машините да ни налагат да ги търпим тези дрогирани бездарници,крайни комунисти,по-леви от Корнела

33

Лаврентий Берия

преди 1 година

Аз не харесвам ГЕРБ, но нека погледнем реално - Този парламент заседаваше 2 дни и в които след 6 избора неуспя да избере Председател...логично бе на 3-тия ден все пак да се избере някаква фигура. Както каза един депутат без Председател могат само да си стоят в Парламента и да си вземат заплати. Не че фигурата на Рашидов е най-добрата, но да ходят на работа да им плащат заплати два дни и нищо да не са свършили - Извинявайте ама тия пари вие ги давате от вашите данъци!

32

Анонимен

преди 1 година

ВЕЖДИЧКАТА ЗАЕДНО С КОНТАКТЬОРИТЕ РОСЕН ПЛЕВНЯТА И МОНКАТА ПАСИ!!!СМЯХ В ЗАЛАТА!