209

Македонски космонавт

преди 1 година

Народе,събоди с е,Лойко скожи феса,А ТИ????

208

Капитан Блъд

преди 1 година

Пълен провал - поредният пример, че хората в НС не знаят защо са там, теглени от различни интереси. Никакъв фокус върху общото благо, никаква отговорност.МНОГО СЛАБО ПРЕДСТАВЯНЕ!!!

207

...

преди 1 година

От 1989 година до днес , България се управлява от крадци и псевдо патриоти , и разбира се да не забравяме и политическа партия дпсъ. Няма такава държава и толкова търпелив и про.ст народ.

206

Анонимен

преди 1 година

След като мутра управляваше държавата цели 12 години, България падна още по-ниско - мутра-мултак успя да оглави и парламента!Но не стига че е мултак, имаме и най-некадърния председател в историята на парламента!Срам!

205

Лойчан

преди 1 година

Българският народ сам си избра съдбата, отово гласува за бойко,и главния мултак на републиката вежди.СРАМ И ПОЗОР !!!!

204

Анонимен

преди 1 година

Винаги се намира свестен човек, който да извади самозабравилите се депутати и още по-истерясалите псевдополитици от сокака, в който сами се вкараха! Като не можа това да стори българин, накрая се прежали турчин, който се оказа по-милеещ за България от Киро, А.Василев и двамата хитреци Ристо и Гнома! Да бяхте видяли какви оклюмени физиономии имаха двамата! Сега им оства да ходят да се бият в Украйна, ама няма да отидат, тарикатите му с тарикати! Много по-добре се чувстват 4 мандата в НС и да ръчк

203

До 220

преди 1 година

КАТО няма достойни българи... .

202

fasdfad

преди 1 година

Турчин заема най-високия пост в държаватаГерб сложиха ограбилият културата на България Вежди Рашидов, за председател на Народното събрание. Умишлено зависимият от алкохола турчин Вежди Рашидов, беше сложен в листите на Герб-СДС. Той е известен и с побоя си върху млад български полицай е човека за връзка между ГЕРБ и ДПС на Доган. Почитател на мутрите в България и известен като част от скандалната групировка Мултигруп.

201

Анонимен

преди 1 година

Успех,г-н Рашидов!

200

Анонимен

преди 1 година

Те щото ПП и ДБ не бяха биз Бизе с комунистите до днес сутринта!

199

Анонимен

преди 1 година

Стига сме се делили бе,хора!Да мислим и да се разделяме когато ги избираме!След изборите трябва да сме заедно и те-всички заедно да работят за всички нас!Народът е казал-една птичка пролет не прави!И отгоре с големи букви-СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!Забравихте ли историята със съчките и снопа?Историята го доказва-народът е силен,когато е обединен!

198

Анонимен

преди 1 година

Дя избираме Ердоган за президент и да се свършва.

197

Ще ви кажа майтап

преди 1 година

Знам го от моя роднина, била е студентка още през соца. Задължително имало комсомолска организация, в един випуск били няколко такива организации, обединяващи по две групи студенти. Всяка година си избирали комсомолски секретар. Веднъж някой предложил едно турче и всички били съгласни, защото момчето било свястно. Преди гласуването то поискало да каже нещо. И в гимназията го избрали за комс.секретар и след гласуването някой подметнал "Пак турчин ще ни управлява!" Да не кажете пак така, рекло.

196

От Вселената

преди 1 година

Бог е Българин, Цар е Българин, Отечеството е Българско, Разумът е Български, Вярата е Българска, Надеждата е в Българите, Любовта е Българска! Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

195

От Вселената

преди 1 година

Рашид си повдигна Веждите, като Гепард бягайки по Българските земи, в полезрението му се мерна галопираща Антилопа носеща Българско знаме. Разсъблече я с ириса на зеницата си... погали вълната на чочарката и..... Взе Българското знаме от Антилопата и продължи да галопира към Тюркистан, където имаше много Пуйки! Пуйка преведено на английски е Тюрки!

194

Анонимен

преди 1 година

Пак начело ни е турчин.

193

Лайф

преди 1 година

Вече ке пием и ке караме, а законът ке ни пази. Наглост без граници.

192

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

ГЕРБ, Възраждане, Янев, ДПС, БСП все комунисти за затвора само да се докопат до власт и народа ще се вдигне да ги измете

191

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Края на ГЕРБ е близо, на другите избори много повече ще гласуват за ПП, и тогава те ще предложат кандидат, а е въпрос на време партията на безпартийните да се създаде, и тогава шайката ще влезе в затвора, и ще се отнемат крадените имоти, и средства

190

Анонимен

преди 1 година

На онези, които сеят умраза, да знаят, че всеки живеещ в България, независимо каква религия изповядва и е български гражданин, има равни права с останалите! Докато се делите на наши и чужди и враждувате, вместо една държава, един народ със стремеж към по добър живот, добро не се очаква!