15

Зайцев

преди 1 година

Абе всички нямате акъл за 2 стотинки ама давате наред

14

Разбирач

преди 2 години

До MaйMyнaтa - Такива, каквито ти описваш, през времето на соца ставаха общественички и така изграждаха кариера, но понастоящем им е трудно. Трябва някак да се справят с дебелия си еди-какво-си и да станат елегантни, слабички. Иначе, при днешните критерии, к. душичка не е достатъчна, за да реализират успешен к-венски възход.

13

Един Мъж На 29 г.

преди 2 години

До Съвет Да, много красиви породи, разгледах ги в Гугъл. Благодаря! Аз по принцип обичам котки с по-дълга козина. Сомалийката е идеална!

12

Съвет

преди 2 години

До Един Мъж На 29 г. - Понеже имам доста познания за котки , ти препоръчвам най-горещо една от тези две породи ; Абисианска ( тя е с къс козъм и цвета и е преливаш като на Хъски ) или Сомали ( с дълъг косъм ) - И дете са с разкошни характери и много любеобвилни и привързани към стопанина ! Ако успееш да срещнеш и тази жена за която мечтаеш , ти желая като 11 всичкото щастие на света , защото си личи че го заслужаваш !

11

ЕДНО НЕЩО Е

преди 2 години

Това са достатъчно много ПАРИ / БОГАТСТВО всичко друго е производно.

10

Анонимна

преди 2 години

Късмет ви желая в сбъдването на вашата мечта.

9

Един Мъж На 29 г.

преди 2 години

До 11 Благодаря! Всичко хубаво и на вас!

8

Анонимен

преди 2 години

До Един Мъж На 29 г.Успех, добри човече, аз любовта я срещнах някъде на твоята възраст.

7

Един Мъж На 29 г.

преди 2 години

Аз мечтая да живея с разбрано и добро момиче, да обзаведем апартамента си (квартирата си) по наш собствен стил, да си вземем една ангорска котка или норвежка горска котка, да празнуваме всички празници заедно Свети Валентин, Коледа и тн. да си направим един албум, да си правим снимки. И после да си имаме дете. Да работим хубава работа. Да ходим на почивки, да ходим на разходки. Да си разказваме как е минал денят ни след като се приберем. За такъв живот мечтая с бъдещета си любима!

6

Анонимен

преди 2 години

Т. 3. Дипломатичните мъже се научават да правят заинтересувана физиономия, докато съпругата им досажда с разкази за неща, които интересуват само нея. Прави се, че уж я слуша, а всъщност си мисли за съвсем други неща.

5

Патил

преди 2 години

До Иво Каръка - Да не би ти в някой много интимен момент да си я нарекъл с името на любовницата ти, а тя хитро да си е замълчала тогава и после, в деня на празника ви нарочно да ти го е върнала, наричайки те "Жоренце"?

4

По точка 1.

преди 2 години

Това е много важно, между двамата да има искрено приятелство. Лошото е, че някои глезли си мислят, че ако някой изпитва към тях приятелски чувства, трябва да ги дундурка и обгрижва така, като че ли са в предучилищна възраст. Някои льольовци пък са убедени, че ако половинката им е и приятел, то тя трябва да прощава майчински всичките им забежки, включително и да търпи, когато в нейно присъствие заглеждат, закачат и дори направо свалят други жени.

3

Иво Каръка

преди 2 години

На годишнината 20г. брак , мойта изпи една бутилка уиски и започна да ми вика Жоренце - Според Вас това нормално ли е ?! Взех си бонбоните Рафаело и отидох при любовницата , и оставих мойта с Простамола да се обади на Жоренцето - Семейни драми какво да ги правиш ! Не се лъжете много , че тези осем правила ще Ви гарантират щастие !

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 -- И поносима физиономия. Освен това, наложително е да имат поне известно сходство по отношение на манталитета.

1

За да са щастливи

преди 2 години

Тя да се старае да не се отпуска, да е винаги привлекателна, елегантна и приветлива; да не крещи, да не мърмори. Той да е мъжествен и по външност, и като поведение; с нея да е мил и внимателен и всеки ден да й прави комплименти; да я кара да се чувства като единствена жена на света. И поне единият от двамата да е ако не богат, то поне заможен. МНОГО ВАЖНО УСЛОВИЕ: Всеки може да кръшне, човещина е. Но да го направи така, че другият да не разбере и да не почувства пренебрежение и унижение.