109

Анонимен

преди 1 година

Не съм очаквал да го изберат но успех му желая Веждичката..

108

Анонимен

преди 1 година

От утре в кафенето на НС ще сипват малко и голямо !

107

Най-накрая!

преди 1 година

Моите уважения към Веждичката. Но... Много ми падна в очите когато защитаваше идеята Мутрофанова да бъде поканена при откриването на Парламента.

106

Анонимен

преди 1 година

Браво! Най- накрая отново се спасихме от американците! ХахаБългаринът е патриот, но му трябва турчин или руснак да го управлява....

105

Анонимен

преди 1 година

Добре бе,защо недоволствате?Нали сами си ги избрахте?И тия,които не гласуваха.И тия,които гласуваха бе подкрепям никого.Не се учудвайте тогава,ако Карадайъ ви стане м-р председател.Вашата безотговорност ни докара до тук.

104

0808

преди 1 година

... не искам един пияница начело..Долу, вън-- този удари полицай невинен..орева орталъка да му върнат милионите.. не е читав човек..

103

анонимен

преди 1 година

Цялата магария я направиха ПП! Тези не признават Конституцията, не са я чели! Докараха на народа главоломни цени и не им пука ще има ли парламент, ще има ли бюджет и пари от Плана за възстановяване! Кокорчо се е оял от свинското със зеле и е станал на ***, а Кирчо не знае къде се намира! На следващите избори ПП ще са аут, като ИТН!

102

Анонимен

преди 1 година

Има ли дъно??? ГЕРБ и опростачената им политика и бизнес съсипаха държава и държавничество. Пълна аматьорщина във всички области на живота! Никой не е в състояние да "оправи" нещата! Горчивата чаша ще бъде изпита от българската популация - народ ми е трудно да кажа! И все пак, няма ли стигане това дъно......!?!?!?

101

Анонимен

преди 1 година

Дваленото правителство, разбира се, не остави държавата в безпроблемно русло, но упреците в някои отношения, редно е да се признае, са грешни:1. За Македония ни изудват жестоко. 2. За сътудниците към вуското посолство предполагам също е заради чужда воля. 3. Инфлацията в различните страни се мери различно, във Франция включват само сферата на ускугите например 4. Даже сег мин, на ик вчера призна, че за 3 и 4 тримесечие миналата госина има голям растеж 5. Вдигнаха много пенсиите, при ГЕРБ -никак

100

Анонимен

преди 1 година

След това лягане пред ГЕРБ, БСП и Корнелия са пътници за никъде. На изборите за следващия парламент ще се борят за 4%

99

Българин

преди 1 година

Правилен изборСпрете да пишете глупости турчин бил и щуротии Не бъдете расисти Рашидов е Български гражданин

98

Евала

преди 1 година

Този път на Нинова. Еманципира се от двамата вредителя. Най доброто, което е направила. Усети се че ще я бият май.

97

До 101 анонимен

преди 1 година

бе айде стига с това работещо правителство на Киро бре. То бе така работещо че ни изработи отвсякъеде. Инфлация с 35% над европейската, гонене на руски служители, купуване на по скъп петрол уж не от Русиа ама през нейната фирма с 30% , издържане на украинци на курорти за сметка на бедния пенсионер и бедните работещи, заеми от мичиарди,предателство на нац.интереси в Македония. САМО ЗА 1 от тези неща е за разстрел или лудница Киро и кокоро. Браво че ги разчистиха. Но те сега целта им е да пречат.

96

Анонимен

преди 1 година

Според мен с този народ единствен изход е желязна завеса Защо не? Ще станем като двете Германии.Зажедните Кореком и визи.За останалите целият свят свободен.Да му писне на човек от глупости.....

95

Анонимен

преди 1 година

ХИПОТЕТИЧНО СЛЕД ТРИДНЕВНИТЕ РОДИЛНИ МЪКИ ОТНОВО СЕ ПОТВЪРЖДАВА ЕДИНСТВЕНИЯТ ВЪЗНОЖЕН СЦЕНАРИЙ - ПРАВИТЕЛСТВО С МАНДАТА НА ГЕРБ С МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СТЕФАН ЯНЕВ, НА КОЯТО БРАДАТА СТАНА КАТО НА 100 ГОДИШЕН ГУРУ !!... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ ВЪРВЯТ ПО МЕД И МАСЛО. В УДОБНИЯТ МОМЕНТ ЩЕ БЪДЕ РАЗРУШЕНА ПО-ЖЕЛАНИЕ НА КОЙТО И ДА Е ПАРТНЬОР ОТ СТАТУКВОТО !!...

94

Анонимен

преди 1 година

Герб и Радев свалиха работещо правителство, но сега показаха, че нямат идея как ще управляват.Важното е да се руши.Народа не искал промяна, искал корупция - така разправят.Ами крайно време е да се мине отново през тоталитарен режим и тогава ще се сетят за демокрацията.Както каза Дилов - син, след като не можем сами да се оправим, ще се появи някой и 500 години ще ни оправя....Докато плашат с американците, този някой настъпва и тогава ще видите кои са истинските предатели Но той пък живота кратък

93

македонец

преди 1 година

Най-после Турчин да управлява България.Айде аирлия , следва Турчин Премиер , и Турчин Президент на България

92

Анонимен

преди 1 година

БСП са постъпили мъдро. Следва да видим дали сега още на следващото заседания ГЕРБ и ДБ ще си демонстрират гадорията и ще внесат предложение за военна помощ на украинските ......, които третират английскоползващите като ***, щом на сайта на Министерството на външните им работи пише, че още през 988 г. Княз Владимир е искал да влезе в Евопейския съюз.

91

анонимен

преди 1 година

Проф.Коларова по една от телевизиите каза какво се е говорело от бъдещите прависти в софийски университет: ПП се държат ин-фан-тилно. ---- То ,че е така, така е, но това не е от вчера и днес. Всъщност държанието е отражение на цялостната същност на човека и това държание най-много им отива. Дано все пак да не преминат в по-висша негативна фаза.

90

модерният ляв

преди 1 година

Уредихме се!