64

шопендар

преди 1 година

този кариерист доведе държавата до критична точка на хаоса,и е по.....и от нинова.достатъчно поразии сътвори,времето му изтече,да се маха

63

Анонимен

преди 1 година

Ау притеснен. А кой интригант доведе РБ до това положение.

62

анонимен

преди 1 година

Обърне ли се колата- пътища много. А кой я обърна всеки знае.

61

няма име

преди 1 година

ГН РАДЕВ стъпетиси на кръката като ПРЕЗИДЕНТ Ударете по масата и всички да знаят кой е РАДЕВ

60

до царя е гол

преди 1 година

руските опорки ти набутаха ПП ? че нали ПП изгониха руски дипломати и тяхното правителство ни досъсипва отношенията с Русия?

59

Анонимен

преди 1 година

Единствения печеливш ход на ПП и ДБ в момента е коалиция с Герб ... но понеже са тъ/пи и алчни, залагат на поредни нови избори, както стар просяк залага на 'тука има - тука нема' ... ще бъдат наказани като Слави - болезнено и изненадващо.

58

Анонимен

преди 1 година

До 60ПРАВ СИ ЗА ОБУЧЕНИЕ В САЩ!НООО РЕШЕТНИКОВ ПРЕДЛОЖИНА НИНОВА КАНДИДАТИРАТА НА РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ! ОТКРИТО СПОДЕЛЕНО ПО БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ЛИЧНО ОТ РЕШЕТНИКОВ! КАКВО ДА МИСЛИМ? НАШИТЕ ГЕНЕРАЛИ С НАТОВСКИ ПАГОНИ И ПЕТОЛЪЧКИ ПОД ШАПКАТА! ТАКА СМЕ ОТ ЦАРСКО ВРЕМЕ!

57

Обедини се народ

преди 1 година

Не ни трябват политици трябва ни един директор шепа народ останах ме

56

Koko

преди 1 година

Това болшевишко *** в основата на това да сме в блока сега.Той, заедно с гроб и депесе свалиха правителството, а сега хленчи, като монахиня за краставица!

55

Анонимен

преди 1 година

До 58:От 30 години насам всяко правителство отива на поклонение,преклонение и инструкции в американското посолство,ама вие се правите,че няма такова нещо.Даже сегашният президент е учил в ФАЩ,а който е учил ТАМ,задължително минава през службите на ЦРУ!Ама това също не го забелязвате - вече всички се превърнахте в американски п***длоги!На път сте да направите това и с целия народ!

54

Турист

преди 1 година

Че ние сме в блокаж от 32 години!

53

Нормален човек

преди 1 година

Като гражданин на РБЪЛГАРИЯ не мога да приема,че е нормално нашия президент да бъде посочван от Русия и едва тогава да се кандидатира,да се навежда до земя пред мутрофанова , да свали правителството само защото то се опита да ограничи руските шпиони ....

52

Христо Христов

преди 1 година

Голям прас какво решил холандският парламент. Холандският парламент реши и да забранят референдумите, "защото пречат на европейската демокрация". Факт.

51

анонимен

преди 1 година

А преди да вдигнеш юмрука, не помисли ли?!

50

Анонимен

преди 1 година

Айде сега Радев ви бил виновен...Не е.Той преди две години защити народа.Сега пак го защитава.Искате да оставите народа без никаква защита та всъвсем да ни изнесете и продадете.Засрамете се поне малко!За цялата политическа криза са виновни партиите и техните пиари,които явно са чужденци.Главното е да спечели партията,а дали ше има държава не им пука.

49

Царя е гол

преди 1 година

Пътят към АДА е осеян с добри намерения! С добри намерения, Руските опорки ни разбиха държавата, набутаха *** ПП и сега нашия президент иска да направи диктатура!

48

Анонимен

преди 1 година

Ако юмручето си подаде оставката и си събере и Десата и си отиде в Димитровград държавата веднага ще тръгне

47

Анонимен

преди 1 година

МИ ПОДАВАЙ ТОГАВА ОСТАВКА БЕ, ПЛУУЖЕК!

46

Кой изнесе дървата?

преди 1 година

От 2 години сме под тих преврат на комунисти ,кви да са ПП,БСП и ДБ -комунистически внучета при това изгладнели.Янев ясно каза за ПП ,че са прехвърлили държавните пари в частни сметки! Реален кубик дърва в Германия е между 30-50 Евро доставени ,сухи,на палет и опаковани,а в България е между 200-300лв. за кубик при това мокти мухлясъли и насипно!Българина плаща -над 500% по -скъпи дърва от германците !Милярди окрадаха ,а се правят на социалисти-това са терористи!!!

45

Не разбирам много

преди 1 година

Тоо някой ни го докара до главата това, ако си спомняте кой...