231

Кирил Петков

преди 1 година

Украйна е цирк, воден от клоун!

230

До 263

преди 1 година

НЕ РУСИЯ Е ПЛАТИЛА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, А ТОЧНО БЪЛГАРИЯ Е ПЛАТИЛА 32 ТОНА ЗЛАТО НА РУСИЯ И ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ РУСИЯ Е ДАЛА НА ОСМАНЦИТЕ.

229

Кирил Петков

преди 1 година

Украйна е огромна пералня за пари, която е маскирана като държава!

228

Украйна унижи

преди 1 година

руските фашаги както никой досега не го е правил

227

Анонимен

преди 1 година

к ур за путин или нещо подобно пишът американофилите които ако са българи ги питам какво добро са направели тези кравари или поне едно работно местода са направили за българското население ! ПОНЕЖЕ НЕ НЕЗАМ НАПИШЕТЕ ЕДНО ДОБРО ОТ КРАВАРИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ ЗА ДА НАМРАЗЯ РУСНАЦИТЕ КОИТО след ВСВ прекараха в София вода която българите не можаха да напрвят това качели не важно но трябващо съоражение

226

Ето ти Достоевски

преди 1 година

Народ, който блуждае из Европа и търси какво може да се разруши, унищожи, ей така, само за развлечение. (Достоевски)

225

Дребен ми е Зеленски

преди 1 година

Мога да свиря и също да пея, да лапам и да шмъркам! Всичко мога за няколко милиарда долара!

224

Българин

преди 1 година

Какво е това България ли??? ВСИЧКО, живот, родина, хляб, жито ВСИЧКО и после семейство. БЪЛГАРИЯ над всичко! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

223

А свирки можеш

преди 1 година

ли?

222

Iv

преди 1 година

211ти, твоето НАТО е съюз за военна помощ между Англия и Франция срещу Германия. Попрочети малко. За мен включването на Германия в съюз създаден в противовес с точно нея ми е цинизъм. После ми разправяй за морала на атлантиците.

221

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Ха ха . Ей копейките сте потресаващо неграмотни. През 1942 цар на България е Борис III. Симеон II е бил на 5 години

220

Българин

преди 1 година

До 268ми бих ти чупил пръстите и рецете с кеф да не можеш никога повече да пишеш евроатлантическата ти пропаганда.

219

Големия памперс

преди 1 година

Какво е това България?

218

Големия памперс

преди 1 година

Пръц! Пак се наааааак ах! Украйна ще победи!

217

Анонимен

преди 1 година

Винаги с Европа и никога срещу РусияЦар Симеон | , София 1942 година

216

Анонимен

преди 1 година

"Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака, изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост." - Чехов

215

Анонимен

преди 1 година

До Българин. Е ти счупи тъ.помера. Точно обратното е. Ние сме платили на Русия. Ти в живота си прочел ли си поне една книга ? Учителката ти по история сега се изчервила и си къса дипломата.

214

Анонимен

преди 1 година

"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка ипокровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

213

123

преди 1 година

До Българин. А как да има животни като ви мързи да работите. И да ви питам Вас от Карловско, каакво направихте докато местните олигарси изсичаха горите. За тебе знаем седял си пред РС и си изкарвал некия копейка. Страната ни е такава каквато я правим всички ние. Докато разсъждаваш че, някой ти е виновен , а ти си седиш на дивана - е това ще е резултата.

212

рушофилски трол

преди 1 година

защо не прочетеш за Русия, какво е вършила, какви са й били намеренията в Руско-турската война 1878, какво пише в Райхщадското Споразумнеие, в Будапещенската Конвенция и какво са предложили руснаците на Берлинския конгрес?