103

ИМАМЕ СИ ГОСПОДАР !!

преди 1 година

НЕ,НЕ СТУДА НЯМА ДА ВИ ПОДЧИНИ,НИЩО НЯМА ДА ВИ ПОДЧИНИ ДОКАТО НЕ ВИ КАЖЕ ГОСПОДАРЯ. МАЛКО СА ВСЕ ОЩЕ РАЗРУХАТА,ЖЕРТВИТЕ ,ИЗТУЩЕНИЕТО , СТАВА ВЪПРОС ЗА РУСИЯ ,ЗА УК ТЯХ НЕ ГИ Е ГРИЖА ,ВАЖНО Е КАКВО СЕ СЛУЧВА С РУСИЯ.*** ТЯ ЯКО МАЙ СЕ ПРЕДСТАВЯ И ЗА СЕГА КРАЯ НЕ СЕ ВИЖДА. ТАКА ЧЕ ДА НЕ ВИ ПУКА .ТОВА НЯМА ДА ВИ ПОДЧИНИ . ВИЕ ИМА НА КОО ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ.

102

Анонимен

преди 1 година

за тези които не искат да помнят и по младите при любимият за някои соц и неразрушимата дружба с ссср и евтините тогава енергоносители в България имаше редовно режим на тока.

101

Анонимен

преди 1 година

Ами прадавайте се и си живейте добре като в УССР. Лошо ли ви беше тогава?

100

Анонимен

преди 1 година

Гадни долни Укри

99

Анонимен

преди 1 година

Изверги! Иде възмездието за лудите джуджета!

98

Анонимен

преди 1 година

До 120 не знам дали се дрогира но системно пише със някаква злоба и омраза. Аз за това имам резерви към украинците.

97

Анонимен

преди 1 година

Мисля че това за някаква Валентина си е пълна глупост и измислица. Защо го правят не знам но не им вярвам. Това са лъжи.

96

Грета Тулумберг

преди 1 година

Зима няма! Има глобално затопляне! Не го ли усещате?!

95

Кекъл

преди 1 година

Каква зима бе? Те руснаците нямат пари дори за екипировка на собствените си войници. Плюс това никой не напада Русия, че зимата да им бъде коз, точно обратното, зимата ще е на страната на украинците!

94

ХИЧО

преди 1 година

Трябва да си безсъвестен психопат,за да одобряваш такова извращение,такъв вандализъм от страна на руските варвари и техното диктаторче.Срещу кого воюват?Срещу децата и старците в старческите домове-да стоят на студено.Два пъти ги помляха украинците.Първият път до Киев,без помощ от никого.Смляха ги от бой,станаха за смях азиатските варвари.Втория път ги подгониха до Харков.Голямо бягане беше.Третият път ще е краят за Джуджето.

93

Анонимен

преди 1 година

"Ами нали искаха да са европейци? Ще стоят на тъмно, студено и гладно точно като в ЕС ! Четито !" Хаха, чакай да стане в Европа, по скоро в Русия. Ония немат вече леб да ядат с тая избушена икономика. Честито.!

92

Таня

преди 1 година

Свободата изисква жертви. Не е за страхливци, дето за две цепеници си обръщат четирибуквието, че сакън, да не настинат :) Смешни български лигльовци. Много малко мъже има в по-старото поколение, а обиждате младите. Точно младите грам не им пука, дали ще стоят на студено. Вие сте тези, които хленчите за всяка една простотия и я превръщате в страшна венецуело-турска драма. Срам. Женчовци.

91

Анонимен

преди 1 година

всяка година идва зима след това пролет и така нататък.да не би украинците да са живели досега в африка руснаците да не би да воюват у дома край печката.

90

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ами нали искаха да са европейци? Ще стоят на тъмно, студено и гладно точно като в ЕС ! Четито !

89

123

преди 1 година

До Герги. Едва ли има смисъл на обяснявам на полуграмотен илитерат като Вас, какво подкрепям. Разбира се че, съчуствам на населението на Йемен. Там има жестока хуманитарна криза и хора умират от глад. За разлика от Вас помня и как стартира кризата в Йемен. Бунтовници подкрепяни от Иран превзеха столицата Сана. И тогава и сега агресора е един антихуманен режим , налагащ интересите си със сила. Незнам защо полуграмотните копейки непрекъснато дават примери с Йемен и какно общо има това с Украйна

88

До авторката

преди 1 година

Студената зима не е оправдание несполуките на Укровермахта на Източния фронт. На крива ракета космоса и пречи. Сякаш руската армия воюва при друг(по топъл климат) ?! А на феновете на Степан Бандера отдавна им казвах, че трябва да почетат повече историите на Наполеон Бонапарт и Адолф Хитлер ! Те поне стигнаха до Москва (единият дори влезе) но накрая руското знаме се вееше в Париж и Берлин. А нещастните бандеровци превзеха едно предградие на Красньи Лиман и мислят че са разбили Русия ?! Боже мой..

87

Сталинград филм 1993

преди 1 година

Гледайте немския филм Сталинград от 1993 г ще научите много нови и интересни неща за Русия и най-важното филмът е немски и не може да се оплачете, че е пропаганда.

86

Анонимен

преди 1 година

Зимата била "оръжие". А гравитацията, въртенето на небесните тела?

85

Alex

преди 1 година

Да. Досега в Украйна не е имало зима :)

84

Popa ot razgrad

преди 1 година

Студената зима може да изплаши Сенегал, но не и Украйна...