49

Анонимен

преди 1 година

Соц-букварите пропускат факта, че руската армия освободителка на Балканите е съдържала основно финландци, украинци, румънци, сърби, черногорци, българско опълчение и хайдути на предна линия. Руските войници са в резерв. Българските чорбаджии са организирали производството и снабдяването на армията с необходимо продоволствие. Хайдутите са били разузнавачи.

48

Анонимен

преди 1 година

Нормалните руснаци напускат опустошената от диктатурата Русия. За 22 години бяха закрити 23 000 руски технологични завода. Русия изнася минерални суровини и зърно. Напускат високо-квалифицираните руснаци.

47

Анонимен

преди 1 година

Кримският мост го взривиха руските тайни служби за да бомбардират украйнските електроцентрали и да минират Водноелектрическата централа в Нова Каховка. Като напускат Херсон руснаците целят да взривят язовирната стена и да предизвикат катастрофално наводнение, което може да лиши от живот стотици хиляди мирни жители. Кремъл никога не е ценил човешкия живот. Затова Милиони руснаци емигрират.

46

Анонимен

преди 1 година

Zутин ритна камбаната ! Двойниците му са в паника. Украйна изтиква ВА ТЕН КИ ТЕ от територията си.

45

Анонимен

преди 1 година

През 1925 атентатът в Света Неделя е финансиран от Коминтерна и ръководен от руският разузнавач Михаил Малхазович Чхеидзе. Финансирането на Коминтерна и на комунистическите партии по света става по решение на Централният Комитет на Комунистическата партия на Съветския съюз. Атентатът е осъществен от български комунисти. Загубват живота си повече от 200 души, ранени 550. И днес Кремъл финансира предателите на България.

44

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Ходил, понослил раниците малко на фашагите, въртял им е бърдуци м/у битките, и голям герой и разбирач станал.

43

Анонимен

преди 1 година

Прави си реклама, виждал е Украйна само по телевизията.

42

Някой

преди 1 година

"Хората които видях там , да най-смелите хора ,които съм срещал"! Това няма нищо общо със ордите, които ги събират по затворите, за да убиват и мародерстват!

41

Анонимен

преди 1 година

Всичките им наемници такива. Искам да се бия, ама нямам желание :D

40

По същество

преди 1 година

Жалко, че е отишъл да се снима някъде в Западна Украйна и е избягал бързо. Щеше да е именит трофей на някой руснак. Сигурно е осъзнал бързо, че семейството му има магнит за куршуми по рождение в себе си.

39

Анонимен

преди 1 година

Дано скоро да почине и да го връщат насипен в черна найлонова торбичка

38

анонимен

преди 1 година

убии-ци по генезис

37

другаря Путин

преди 1 година

аз пък ползвам ислямисти да режат украински глави.

36

НЯКОЙ

преди 1 година

Много искал да се бие за Украйна, но нямал желание и се върнал в САЩ. Това е поредната псевдо пропаганда, която само показва колко страхливи са американците.

35

Анонимен

преди 1 година

Пи лемето се разходи ло до Украйна и както по голямата част от наемниците разбрало че това не е като във видеоигрите или да се биеш срещу разни камилари от третия свят и бързо си обрасло крушите.

34

Коментатор

преди 1 година

До *** мисирка- Не е баш така както го представяш. Все пак хората, които знаят английски на ниво да четат такъв материал имат малко мозък в главата си да разсъждават.Ако се разровя ще намеря някаква косвена връзка на прародител на Копейкин, който е правил зулуми.

33

Трабанта

преди 1 година

А тази сутрин Солломон Исак Паси се събуди облян в пот. Той си спомни героичния сън за неговото героично включване във войната. Гонеше с трабанта руски войници и ги мачкаше поголовно. След като победи цялата руска армия той отидес трабанта в Киев където си направиха селфи със Зеленски. Обадиха се по телефона и направиха оргия към която се включи Борката Джонсън, Урсула, Солтенберг, сина на Байдън и няколко украински петокласнички. Обадиха се на Брендо, който им достави качесвена кока.

32

Тъпа мисирка

преди 1 година

Дядото на президента Джодрдж Буш-младши, Прескот Буш лично е финансирал нацистите в Германия и по този начин Уол Стрийт участва в подготовката на 2-та Световна Война и десетките милиони жертви. Пуснете търсене в Гугъл "Prescott Bush Nazis" и ще го видите сниман с всички нацистки лидери. Сенатор Маккейн участва в създаването на Ислямска Държава. Пуснете в търсачката на Гугъл "John McCain Islamic State" и ще го видите сниман с ислямските главорези, които колеха хора и им ядяха сърцата в Сирия.

31

Анонимен

преди 1 година

28-годишният Конър Кенеди, праплеменник на президента Джон Ф. Кенеди, разкри, че по-рано тази година се е включил в боевете на североизточния фронт в Украйна, за да се изправи срещу Русия, но бързо е проумял, че по-скоро ще бъде убит околкото да се поздрави с победа и благоразумно си е обрал крушите.

30

Джендър ли е?

преди 1 година

Това е въпрос на дневен ред! Хаха