35

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ 1/3 НЕ СМЕ ОТ СТАДОТО !!...

34

noFreeman

преди 1 година

Нищо подобно... 1/3 по-може... няма как да ни победите... Създателя бди над нас!

33

Анонимен

преди 1 година

Просто нямат мярка! Горките бебенца и деца!

32

Анонимен

преди 1 година

Нормалната част от човечеството се ваксинира. Останалите ще изгорят, рано или късно.

31

Анонимен

преди 1 година

Нашите *** хем неваксинирани, хем горди с простотията си.

30

Марков

преди 1 година

Не мога да ви опиша колко се радвам, че съм от останалата 1/3 от населението...

29

Кресть

преди 1 година

"Не бой се малко стадо"

28

Анонимен

преди 1 година

Терорист N1 продължава загрижено да лъже за някаква пандемия.

27

Ваксинацията

преди 1 година

всъщност е форма на химическа кастрация.Предизвиква стерилитет сред подрастващите.Именно те са целта, а не възрастните..Те са колатерални жертви

26

Били Спасителя

преди 1 година

Ами да, бавничко върви... Няма да стане да се очисти човечеството от плявата, ако не се бодат и децата. От друга страна, хората сами си го търсят. Толкова хора доброволно водят децата си за набождане, въпреки че многократно дадохме да се разбере, че препаратите са експериментални и с много странични ефекти. Това е техен избор! Кво сега, да им откажем ли? :)) Планът си е перфектен.

25

Бай Дрън

преди 1 година

Колкото повече ги бодат, толкова повече се разболяват. Факт. Може леко да се разболяват, но бройката нараства, което дава свобода на световната здравна мафия да издава нови заповеди. А и на одения като кихне веднъж, ходи да си прави тест, увеличавайки бройката, от там и паричките на здравните мафиоти.

24

анонимен

преди 1 година

Според някои презокеански апологети нехуманно и варварско е да се убиват мирни граждани по време на война, друго си е в мир и война да редуцираш"стадото", като с насаждане на страх го накараш само да тръгне към кланицата.

23

Бай Дрън

преди 1 година

Ваксини за деца под 6 месеца? Тия се побъркаха. Явно целта не е предпазване на децата от болестта, а предпазване на болестта от децата, да не би случайно да изчезне и да трябва да измислят нова.

22

Анонимен

преди 1 година

Тедрос е от бивша првстъпна банда. Прочетете за живота му. Сега е шеф на огромна престъпна групировка. Вълкът козината си мени, нравът не.

21

Анонимен

преди 1 година

Алекс Джоунс го осъдиха на 1 милиард долара понеже е наранил чувствата на родители загубили децата си при срелба в училище. Файзер колко трява да ги осъдят за 1 трилион 100 трилиона?

20

Анонимен

преди 1 година

Пред конгреса на САЩ шефът на Файзер свидетелства под клетва, че не са правени тестове дали препарата предпазва от предаване навируса въпреки, че казваха, че пази. Шмайзер таива дела ги чакат в САЩ, че ще засенчат тези срщу Монсанто.

19

Анонимен

преди 1 година

голямото мране набира скорост.

18

ахо ихо

преди 1 година

Някой вярва ли им още на тези лъжци?

17

анонимен до 13 ааа

преди 1 година

За да се установи, че някой е починал от коронавирус, след аутопсията трябва да се установи възпалителен процес , който е довел до фаталния край. Ако починалият е нямал абсолютно никакви животозастрашаващи заболявания, то леталния край е възможно да е провокиран от SARS Cov2, въпреки че вируса все още е хипотетична фикция ( нито една лаборатория в света не го е изолирала и изчистила, за да се изследва и покаже неговата структура ).

16

Мишо

преди 1 година

Вие нормални ли сте? Лъжците от Пфайзер си признаха, че нямат представа дали ваксината им работи. Искате на деца да я слагаме. Слагайте си ги вие.