13

АмАН от партиици

преди 1 година

ДА се провери каква роля са играли спец институтите на ЦК НА БКП за създаване на ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАСКИРАНИ КАТО ПАРТИИ ОТ 1988 досега..НАпомня се че власта в Българяи е окупирана от опасни след 9 юни 1923.Същите правят няколко преврата вкл на 9 Септември 1944..Същите имитират демокрация след 1923 ..

12

ЗА КАКВО ИМ Е

преди 1 година

Какъв работещ парламент съставен от представители на НАРоЧНО СЪЗДАДЕНИ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАСКИРАНИ КАТО ПАРТИИ ВКЛ ГЕРБ<ДПС<СДС<БСП и други..Ще го ползват както и досега за указаконяване на нагло престъпни проекто наредби обезпечаващи ограбване на милиарди и ликвидация на БЪлгарите в България..Спец службите имали досиета на всички партии кой ги е създал с каква цел,какви щети с ананесли какви милиарди са ограбени чрез тях..вкл по отработени схеми през министерства и ведомства.

11

Albi

преди 1 година

Естествено че ще иска, да налапат нова помощ а за клиентите всичко на двойни цени с намалено качество и грамаж.

10

Анонимен

преди 2 години

Иска, защото трябва някой да им гласува нови помощи, т.е. иска лапачката да почне/продължи

9

1

преди 2 години

Т.е. не с екраде и следователно бизнесът им страда, че тия иначе за нищо не стават.

8

Анонимен

преди 2 години

В качеството си на какъв дава мнение и наклон как да се развива България въпросният"експерт"Щерьо Ножаров?

7

Анонимен

преди 2 години

Народът пък иска бизнеса да плаща европейски заплати, няма значение как!

6

Анонимен

преди 2 години

РЕВАТ КАТ ВДОВИЦИ ЖАЛКАТИТЕ... ДАЙТЕ НИ ОПРАВЕТЕ НИ...бИЗНЕСМЕНИ ПФУУУ!

5

Анонимен

преди 2 години

През 2022 година средната заплата в България ще надхвърли 1700 лева което означава автоматично минималната да стане поне 850 лева,директива заложена от ЕС която родният бизнес трябва да изпълни,запазването на старата МРЗ от 710 лева трябва да бъде забравено и коригирано през 2023 година!

4

Анонимен

преди 2 години

За какви инвестиции говори тоя ??? Инвестиции трябваше да има по бойково време . Сега срещу криза трябва да задържим съществуващия бизнес а не да инвестираме. В Германия цената на тока е много по голяма от България . Кво иска ,,бизнеса,, Испания направи своя южен поток . Тръба с Африка . Ние подарихме тръбата на Ердоган. Испанската дезирфикация включва само една тръба . Техния южен поток. Защо наща не го направи нашия ???

3

Анонимен

преди 2 години

Наемниците на работодателите по цял ден не се отлепят от екраните и производителността е нулева. Дайте на бизнеса парламент, че загива.

2

Анонимен

преди 2 години

"бизнесът"искал парламент,ама разбира се нали някой трябва да му гласува и даде помощи на въпросният "бизнес" досега родните червени робовладелци си прибраха близо 15 милиарда лева,ама виж когато стане на въпрос за вдигане на заплати и минимално възнаграждение се правят на улави!

1

Анонимен

преди 2 години

Български феномен - Бизнесът не може да бачка без работещ парламент.