30

Анонимен

преди 1 година

Не е въпроса относно цвят и религия, а до политики и възгледи!, дали народът ще добрува или ще се мъчи и изнемогва!

29

Алекс

преди 1 година

Нищо не остана от Империята.Колонията я погълна.

28

Реза

преди 1 година

И Англия е на път да приеме исляма . Ислямско кралство Великобритания ... Супер ...

27

Минто Дикенс

преди 1 година

Руши Сунак станал премиер и на Бъдни вечер се напил с колегите. След това заспал. Докато спал, го посетил духът бъдещата Коледа и неговата кралица - Маргарет Тачър. Тя му показала, че след 2 години, ще има боеве по улицата, хората ще традат и ще плачат. Уплашен, в това бъдеще, Руши се хванл за главата и се чудил, какво ще прави. След това погледанл бнковата си сметка, казал си "Пак е съм милиардер!" и се събудил с усмивка на лице, знаейки, че идващата рецесия нама да му повлияе, ама хич!

26

Евала швепс

преди 1 година

Е сега ще ги реколонизират. Ще прекръстят Англия на Пакисландия. Урду ще стане официален език и ще внасят пак руски газ, но с пакистански танкери.

25

Анонимен

преди 1 година

По принцип цветът на кожата няма значение, както и произходът на името му. ОБАЧЕ, вече всеки критик на новия премиер, рискува да влезе в една друга графа врагове на "демократичния свят", точно заради цвета на кожата на новия премиер. Много трябва да се внимава, когато се критикува политиката му. По-добре хубаво, или нищо. Умен ход на консерваторите.

24

Бат Саали

преди 1 година

С аверите от Столипиново категорично одобряваме бъдещото назначение на колегата Сунак за господар на ингилизите.

23

Баха ха ха

преди 1 година

Колко иронично, колониалистите да си имат тъмничък премиер.

22

Перниканец

преди 1 година

Едно време Беликобритания управляваше Индия, сега палачинката се обръща.

21

до 10

преди 1 година

Тези лафчета си ги запази за себе си. Всички са наясно, че през последните години Западът прилага новата си идеология за налагане на личности от малцинствената квота във всички сектори. Този зъбчо е продукт на това, кмета на Лондон и така нататък. Помниш ли как Урсула се докопа до поста? Критерият на брюкселските зелки бе, че новият председател трябвало да е жена. Май ната им на професионалните качества.

20

Анонимен

преди 1 година

индийци,пакистанци,мулатки раждат наследници на трона,камили стават кралици,убиват законните съпруги в тунели...въобще...

19

Диана

преди 1 година

До Анонимен11 До тук ни доведе политиката на преход на БСП + политиката им на "Кой Кой Е?" като съпровод...Е, няма значение, че всеки човек е сам себе си, според тези слаборазвити мозъци важното е колко пари имаш..Имаш ли пари-ти си някой, нямаш ли пари - си никой..Е..Противоречието някой-никой обърка конците на много куклички и злобата и завистта са естествения резултат на безсилието им..Не обвинявай народа - той е нормален,но попаднал в ненормални условия..Така ще да е като още имаме БСП

18

До 13

преди 1 година

Типичната ви черта на джендърите да се опитвате чрез справки в гугъл, да се правите на образовани.

17

Тръмп

преди 1 година

Тръмп каза, че тази война не е на САЩ и ще се търси мирно решение на конфликта. Байдън е сложен от глобалистите да разпали конфликта. Не случайно дискредитираха Тръмп и му спретнаха федерално разследване. Памперса не знае обаче къде се намира...

16

Анонимен

преди 1 година

До Диана - Лиз Тръс беше щастлива, каот обяви оставкаат си, защото ще си спести хиляди неудобни въпроси, неприятни интервют, безсънни нощи и омразата на цялата им нация, защото ще трябв да ги прекара перз най-лошата криза от ВСВ насам.

15

Европа...

преди 1 година

Като гледам Европа как се затрива ден след ден, язък на Путин за мега оръжията, така ще изгният в силозите. Той си мислеше, че има конкуренти, ама май май освен Китай други няма. Европа приключва скоро. ЕС е пред разпад. НАТО е в колапс, а САЩ са пред икономическа катастрофа. Байдън е пътник, а дойде ли Дони Тромпети ще се разберат с Путин и американците ще заживеят пак охолно. А Европа загива, за съжаление и ние сме част от нея, макар и чисто само географски. Икономически сме си в Африка.

14

Анонимен

преди 1 година

Руши Сунак има стотици милиони, а жена му е щерка на милиардер. Честно ли смтате, че това са подходящите хора, да "управляват"?

13

БАЧКАТОР

преди 1 година

Браво, какъв зализан сu raн uн

12

Диана

преди 1 година

Да, точно и Джонсън се бори за втори шанс...Още не е завършило разследването срещу него, той вече е готов, значи..Според мен, човек не може да бъде сигурен дали целият този театър с Лиз Тръс не е организиран от Джонсън..Тя беше почти щастлива, обявявайки оставката си - сякаш всичко върви точно по план! Още същия ден по БиБиСи ТВ започнаха да се появяват разни хора, агитиращи за Джонсън - той си имал своите човешки слабости, значи, но не бил направил такива голями грешки като Тръс...Трагедия!

11

Анонимус

преди 1 година

И вероятно следващия крал на Англия ще е Хасан IX,под името Хенри IX.Нямам думи.Да не се оплакват после.