52

Додо

преди 1 година

Съвсем нормално е, както НАТО подкрепя украинците, така и съюзниците на Русия - Китай, Индия, Иран и Бразилия, а отскоро и натовска Турция, да я подкрепят! Ако това на някой му се вижда странно, или изненадващо, то това си е за него!

51

Моля моля ...

преди 1 година

Значи руснаците не са сами, имат и съюзници. А все ни говорят, че целия свят е срещу тях. На кое да вярваме.

50

Анонимен

преди 1 година

Иранците ако са в Крим помагайки на Русия, се готвят за схватка със САЩ и Израел в една хипотетична бъдеща война. Усъвършенстват безпилотната си авиация за поразяване на кораби, и "железни куполи". Сега е сгоден случай да се изправят реално срещу западните технологии. Всички си пробват новите разработки в този за сега локален конфликт, който с малко повече усилия и от двете страни ще стане по-мащабен?????

49

Ха ха ха

преди 1 година

До 41. Ако сорос не ти плаща, са ти промили мозъка. Сигурно си ваксиниран.

48

Анонимен

преди 1 година

Тея па прихванаха от Зеленски. Много мрънкат, значи ги е страх.

47

Анонимен

преди 1 година

Ами защо , да не помагат на Русия ? Нима Америка, не е изпратила до сега 49 милиарда долара на Украйна.. Военна техника ? Химарси, Хринарси ? Айде блия дом да мълчат !

46

анонимен

преди 1 година

И САЩ изпратиха в Украйна инструктори от 10 държави.Защо мрънкат сега?

45

Анонимен

преди 1 година

Вашите са в Полша и подкрепят укрите, кво не е ясно - всяко действие има противодействие, света не е еднополюсен и слава богу!

44

баба мара

преди 1 година

къде тука е новината кои уби двамата високопоставени ирански служители кои изпращавоенни инструктури в украина и после си ги разменят с русия които иска щепомага на русия а сащ да спрат да пращат оръжие и инструктори преговори имир финнсов одит на украина

43

Ако има удар

преди 1 година

Някакви аргументи?Или в лишчето няма?

42

Анонимен

преди 1 година

Ами те и да не ги подкрепяха, след снкциите, това е единственият им полезен ход.

41

До 40

преди 1 година

Ако има удар, ще е руски!

40

Случаен минувач

преди 1 година

Ударът на украинците сега е по Каховската ВЕЦ. Каховският язовир е много голям, много по-голям от "Искър". Ако взривят стената, ще предизвикат страшно наводнение, голяма част от Херсон ще се озове под вода. Само че стената е много здрава, строена е по съветско време и е проектирана да издържи малък ядрен взрив.

39

Ирански или не

преди 1 година

дроновете вършат чудесна работа..На война като на война..Звукът от тракащи зъби в Украйна тази зима ще е преобладаващ

38

до 36

преди 1 година

А, кво им пука, да ги подпука....

37

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, не може толкова да е изостанала Русия. От българските русофили знам, че Русия има най-добрите оръжия във Вселената.

36

Анонимен

преди 1 година

И к"во им пука на американците че Русия ползва ирански дронове? Нали те дават на Украйна техните супер оръжия за които примитивните ирански дронове не са проблем, или май не е точно така?

35

До 33

преди 1 година

Да, още през лятото е станала далаверата, но не са ги използвали. Май четете само "Работническо дело", уупс "Чума".

34

Иранците

преди 1 година

в САЩ са по-хрисими и от китайците. Никакви бурки, никакви шалвари. Освен това и те са "аллахци", но не са араби, персийци са. Малко сте шавали по света. ;)

33

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама хамеркнанците да не забравят, че и на тяхна територия са 1 милион иранци, които едва ли са от най-хрисимите :) ....