31

ББ

преди 1 година

Г-н Байдън предупреждава гражданите на САЩ---не връщайте комунистите на власт,спретнали преврата над Конгреса,убили невинни граждани,финансирани доказано от путин...путин купи републиканците през тръмп и опита преврат хора...нечовешко но е факт,путин обяви война на САЩ и Свободният Свят и е време да му бъде отговорено...ядрени...ок,нашите са нечовешки...луд управлява...хора който не са държава вече...ок превземаш Украйна и...си осигуряваш партизански...атентати,убийства...45 мил. Народ е това.

30

Анонимен

преди 1 година

Да идват по-скоро частичноте избори, та този престарял президент най-после да миряса. Иначе като нищо може да разпали ТСВ! Та тази президент е за лечение, не да управлява света! Г-да от САЩ, опомнете се!

29

Американ

преди 1 година

Лесборалите дай им данъци и печатане на пари...ама след 2 седмици ще им порежем крилата на изборите.

28

Липсва ви дипломация

преди 1 година

Републиканците ,не само ще намалят помощите за УК ,но ще разследват къде и как са отишли милярдите долари и тоновете оръжие.Твърди се че много от тях са продадени на черно . И ако беше Тръмп президент ,война нямаше да има.Света приветства намеренията на републиканците ,и те ще го направят .Винаги са били по-практични и по мъдри,просто са добри дипломати.

27

Анонимен

преди 1 година

Републиканците нямало да финансират войната и това е едва ли не недостатък?

26

Бай 100ян

преди 1 година

Републиканците не само ,че ще спрат помощите но и ще търсят сметка от демократичната пасмина за напразно изхарчините пари!

25

Анонимен

преди 1 година

Случаен Минувач 24, ястребите в САЩ може да искат война, но не могат да я започнат без подписа на Путин. А Путин не виждаше ли това? Путин не можеше ли да съобрази, че ястребите в САЩ искат да го направят оръдие за разпалване на война? Толкова ли е посредствен руският президент? Изглежда, че да, сред като се е оставил до бъде подведен по такъв елементарен начин. Защото при това Украйна с нищо не заплашваше Русия, но въпреки това Путин даде заповед за нахлуване.

24

Анонимен

преди 1 година

Няма ли най-сетне Русия и САЩ да се разделят на 24 и съответно 50 държави и да се свърши тая глобална мъка? Всеки щат и всяка република у федерацията на злото да станат отделни държави. Всички войни през 20-ти и 21-ви век без изключение можем да ги свържем с Русия или САЩ. АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ!

23

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач 24 - То нямаше да се стигне до война изобщо ...

22

Случаен минувач

преди 1 година

Аз мисля, че ако Тръмп беше останал президент, война нямаше да има. Щеше да извика и Путин, и Зеленски и да им обясни някои положения. Но ястребите в САЩ точно това искаха - да има война. За да има къде да дават планините от оръжие.

21

Офанзивен дефанзиф

преди 1 година

Ей, страхотна медия - пак триете коментари!.. И защо? Не съм обидил никого, едната дума ми я коригирахте със ***, спазил съм правилата... Или не може да се пише нищо критично за БайГън и за големия демократичен брат?!

20

Анонимен

преди 1 година

Смешното беше, че преди 15 години, ревахте как републикаците разпалвали войни, покрепяли корпорациите и прочие, а днес, корпорациите имат рекодни ечалби за последните 70 години, демократите раздават и продават оръжие на кого ли не, а дори пнякогадават пари, за да може да си купят оръжието от тях. Всичко това, докато в САЩ половин милион перманентно бездомни, сриваща се икономика и умираща средна класа.А сега се чуди, защо има отпор. Ще има, я!

19

Анонимен

преди 1 година

Един умник по долу е написал "Републиканците са като нашата левица". Колко трябва да си вдлъбнат за да се изпляскаш така неподготвен.

18

Ке умрем за Осрайнe

преди 1 година

Атлантици, слушайте стария ви чорбаджия Бай Дън! Ние всички трябва да дарим всичко на Осрайнe, да свалим последната си риза, да дарим по две заплати и да осигурим на укретата охолно купонясване в хотелите на първа линия! Нека платим кръвен данък за либералното толерантно инклузивно бъдеще на нашата общност, мъдро ръководена от Урсула и Джо, направлявана от мъдрите им слуги като Зеленски и да се хвърлим с голи гърди на руските амбразури. Инак Путин ще победи и няма да има 67 пола по ТВ-то! Ужас!

17

Анонимен

преди 1 година

Републиканци: Последнито нещо, за което трябва да мислят американците, е Украйна. Когато видиш растящи цени, сметките за електроенергия и мигрантите наоколо, последното нещо, за което си мислиш, е Украйна: Американските републиканци обещават да намалят паричните помощи за Киев до минимум.

16

Анонимен

преди 1 година

Ще ти намалят памперсите и овесената каша на тебе, вместо 6 пъти дневно ще ти сменят памперсите само по 4 пъти на ден и няма да те хранят с лъжичка по 5 пъти дневно а само 3 пъти, деменция изкуфяла.

15

Анонимен

преди 1 година

след 5 минути ще е забравил какво е казал,поне моят баща с деменцията прави така,и е недееспособно лице,а този е президент със същата диагноза.

14

До 14

преди 1 година

Нали вашето гей общество е подкрепено. Стига рева ***

13

Анонимен

преди 1 година

Невидимият вече присъства постоянно в живота на Байдън.Байдън отново поздрави прословутия и вече редовен невидим човек в живота си,след което едва слезе от сцената.Полковник, бивш съветник на министъра на отбраната на САЩ Дъглас Макгрегър счита, че Байдън е просто марионетка.Г-н Сорос със сигурност е в челните редици на това настъпление срещу Русия, той не е сам, а само един от няколкото.Всичко се планира в Белия дом и мисля, че има други хора начело, за които никой никога не е гласувал.

12

Анонимен

преди 1 година

Прав е. САЩ е това, което е защото печели втората световна война. Съответно всички облаги след това. В момента САЩ отново играе главна роля в борбата срещу комунизма и утре отново, ще е водеща сила. Републиканците са като нашата левица... дай им само пенсии и толкова. Ама от де парите за пенсии ,не ги вълнува.