27

Анонимен

преди 1 година

' но изрази учудване, че "никой от международната общност не се обяви срещу това, че се промотират фашисти" ' -- м-да-а-а, тежък случай на македонска паралелна реалност. А случайно да е чул, че в украйна се води война между Русия и нацистите завзели властта в киев. И че сащ и ес оказват всякаква помощ на нацистите. Дали ще предоговаряте или ще го отмените изобщо, няма никакво значение, ако не са гарантирани правата на българите толкова колкото и на всички други, оставате зад борда.

26

Иванов

преди 1 година

Чудесно да предоговорим капитулацията на рмс и членството и в ЕС, заедно със Сърбия и Албания, да си седят там и да бъдат васали на терористичния режим на Путин,и когато последния загуби войната друга песен ще почнат да пеят.

25

Мара Бунева

преди 1 година

Ами, сърбоманче Мицко, никой в Европа не се интересува от югосръбските лъжи. Нито Иван Михайлов, нито цар Борис са ,,фашисти" и ,,нацисти". Такива са те само в измислената македонистка митология, защото как иначе Титовите терористи ще бъдат провъзгласени за антифашисти и ,,херои"... Кого са убивали и тероризирали -- разбира се, ,,бугарскиот фашистички окупатор". Само че никой вече не хваща вяра на тази лъжа, особено след жалкия крах на фалшивата Югославия!

24

Анонимен

преди 1 година

ВМРО-ДПМНЕ ще спечелят и този примитив на снимката ще е премиерът, който ще предоговори редица международни договори.

23

Вместо да сте

преди 1 година

По-ниски от тревата ще "предоговаряте"Какво ще предоговаряте бе промити мозъци!Може ли да "предоговориш" костите на дедите си и от чисти Българи да ги направиш "Антички Македонци"?

22

Анонимен

преди 1 година

Щом са били антифашисти защо не са спасили евреите си,но наричат ни фашисти,а сме спасили 3 пъти повече евреи от тях и не са ги спасили комунистите,които се писали антифашисти как при тях така у нас,но фашистка партия у нас с такова название провеждаща таз политика с тез настроения не е имало в България понеж е била конституционна монархия и партиите ни са били разбираемо класически по названия спрямо названията на теченията пряко проповядвани по идеологиите точно названи от тях,а не апокрифни.

21

Дедо Нафърфорий

преди 1 година

Късно чадо ! Мандалото лопна....

20

Багатур

преди 1 година

Нашите *** управници да последват Холандия и Гърция - вето на северните макаци до пълно изпълнение на всички наши искания и никакво клякане на ЕС, НАТО, САЩ или който и да е!

19

Хан Крум

преди 1 година

Този сръбски *** да си бръкне с два пръста отзад и да свирне! Никой не се интересува на какво бил готов той, хай сиктир!

18

Анонимен

преди 1 година

Защо ни губите времето и нашето и вашето с тая държавица не ми е ясно.

17

ДОКОГА

преди 1 година

докога ще се занимаваме с тия нещастни сърбизирани зомбита?? Време е да спрем да им обръщаме внимание

16

999

преди 1 година

РСМ не преговаря с България след като беше прието френското предложение и ветото беше свалено.Мицкоски заблуждава македонците.Те вече преговарят с ЕС и от ЕС зависи какви условия за изпълнение ще им поставят.

15

Митев

преди 1 година

Ще чакаме пък дано им узреят "чутурите",на мен македонците или там както те се наричат въобще не ми липсват, хора дето витаят и не живеят в нашата реалност са обречени на самота и самоунищожение .....

14

Българин

преди 1 година

Никакво предоговаряне ! За нелечимо болните лек няма...

13

msm

преди 1 година

ВМРО е българска партия с българска абвиетура, да си прочете историята този човекомразец. Кой му дава правото да използва това име!? Тези ще са вечните преговарящи за членство в ЕС. Много дефекти има в обществото им и в мирогледа им. България не се занимава толкова с тях, колкото те с България.

12

Анонимен

преди 1 година

На тоя цялата му политика се върти около умразата към България нищо друго. Сърбонаска хорва

11

Анонимен

преди 1 година

На тез изобщо трябва да им се резнат крилцата от всякъде. Пълно вето на всякако влизане където и да е.

10

Лена

преди 1 година

единственото договаряне за бърз референдум за присъединяване иначе с визи и вето до дупка

9

Проф.БожидарДимитров

преди 1 година

Кой го пита тоя продажен българин втора употреба?

8

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Очилатият татарин нещо пак се е запенявил. А една СВО дали няма да му дойде дюшеш и да висне на некое дърво?