32

Калин

преди 1 година

Женската тъпотия няма край. Аман от отслабване. Да намалят малко плюскането и мързела.

31

Кефа

преди 1 година

Всеки месец обикалям аптеките за ексфорж и ако го намеря купувам да се запазят.

30

Калош

преди 1 година

Лекарството трябва да се продава(дава) само на диабетици и то с протокол.

29

На зла круша,зъл...

преди 1 година

Когато аптеката даде лекарството Оземпик по Каса, то тя не печели - Касата й плаща само 3-4 лв. за обработка на рецептата. Когато продаде обаче същото лекарство кеш, тя си слага 30-40 лв. надценка. Чести са случаите, в които директно казват на пациентите - "нямаме го по Каса, но го имаме на свободна продажба в брой"! Аптекарите са търговци, а не медицински лица и болните не трябва да разчитат на милост от тях!

28

Анонимен

преди 1 година

Ако държавата иска с 1 админстративно решение може да реши проблема за един ден, но не иска! Достатъчно е Министърът на здравеопазването да забрани на аптеките да го продават за друга употреба, освен на диабетици по протокол.

27

Men

преди 1 година

Това е на половин година. Голяма новина.

26

Владимир

преди 1 година

Да в България всичко е възможно. Моля направете статия защо вече месец е спряно животоспасяващо лекарство за епилепсия. Ограничен е вносът за България. Явно има друг медикамент който искат да лансират. Трилептал е наличен в ЕС.

25

Анонимен

преди 1 година

Ами да внасят повече бе! Щом има търсене, да осигурят адекватно предлагане!

24

Анонимен

преди 1 година

До Albi 23 Внушават ви, че уж пълните жени го купували, ама в Русия. Върни се и прочети, преди да критикуваш. Изчезват и други нужни лекарства, от които не се отслабва, а обратното- пълнее се. Има причина да изчезват, но никой да потърси причината защо изчезват нужни лекарства. Гилдията е от богопомазаните.

23

Анонимен

преди 1 година

До Георги Няма чак толкова много жени в Бг, които да се подложат на отслабване с вредно лекарство. Трябва да се запитаме дали не го изнасят лекарството? Дадох пример с друго много нужно лекарство за щитовидната жлеза, от което се пълнее и което изчезна от аптеките, но постът ми бе изтрит. Върти се яка търговия.

22

Albi

преди 1 година

Голяма реклама му правите.Нищо. По-важно е да има кльощи по улиците, отколкото хората да се лекуват.Новите кифли не могат да отслабнат по естествен начин (някои нямат нужда) а са свикнали наготово.После като го спрат обаче ще е интетесно.

21

Анонимен

преди 1 година

Лекарствата за хипертония увреждат стомаха, като антибиотиците.

20

Анонимен

преди 1 година

Ама те и лекарствата за хипертония, като "Валтензин", също са много вредни, защото имат странични ефекти. Така е.

19

Анонимен

преди 1 година

Не съм сигурна, че една качествена жена може да се направи на ***, освен ако не е ***. Щом толкова лесно си се промила, значи ти е толкова акъла.

18

Анонимен

преди 1 година

Ама те и други по-евтини изчезнаха, ама няма да им пиша имената, че хептен не мога да ги намеря за мен. Тези едеотки май им е по-лесно да търпят страничните ефекти, отколкото да ядат по-малко и да се размърдат. Аз два пъти се отказвах да ги пия, защото ми писна от лактатната ацидоза, метеоризма, висенето в началото на координатната система - 00.

17

Анонимен

преди 1 година

Явно продажбите са намалели, щом ни го рекламират всяка седмица това нищестенце за 100 лева.

16

С диабет

преди 1 година

За създадения хаос е виновна ИАЛ и нейният ръководител, който не знае защо е сменен. Има електронна система за контрол на лекарствата - СЕСПА, в която всеки по веригата за търговия с лекарства трябва да вписва извършените продажби, от вносителя до аптеките. Контролът е на ИАЛ. Никой не извършва контрол, анализ и предприемане на адекватни действия. В никоя от публикациите не се изследват данните на електронната система.

15

до 14

преди 1 година

"Вместо да се размърдат малко да поспортуват тръгнали да си бият какви ли не гадости"Не само да се размърдат. Мислят си, че могат да се тъпчат с каквото им падне и да изглеждат добре. Ами няма такъв филм. Или полагаш усилия, или изглеждаш зле, това е положението.

14

Анонимен

преди 1 година

Защото го продават без рецепта.

13

Георги

преди 1 година

Нека да се тровят като им е толкова акъла.. Вместо да се размърдат малко да поспортуват тръгнали да си бият какви ли не гадости, само и само да не се размърда. Вече направо ме отвръщават като ги видя.. млади момчета пуснали едни големи бради, натъпкани с химия да изглежда "корав", вече и патките не могат да си вдигат без химия. Жените пък се направили на патки - ботокси, хиалурони и какви ли не гадости. Всяка втора е с обърнати джуки. А най-лошото, е че естествено красиви жени се правят на патки