36

Анонимен

преди 1 година

Енергийната криза и високите цени, инфлацията, спадането на еврото спрямо долара, 1 щатски долар се равнява на 1,01 евро, 21 октомври, 19:29 UTC -- всичко това е резултат на нейното управление под инструкции от сащ. Тя е абсолютно некомпетентна, гинеколог, смешно и безотговорно да се повери този пост на лице без финансово-икономическо образование и да се очаква нещо друго освен кризи, деградация и разпад на ес. На всичко отгоре и заплашва страни, които не са съгласни с нейния диктат.

35

Анонимен

преди 1 година

Оставка и съд за това същество на снимката -- американски агент, работещ против европейските интереси. Бивш министър на отбраната на фр германия -- страна окупирана от сащ от всв до сега, въпреки че ссср излезе от гдр в далечната 1989 година. Без някакви избори, с някаква тъмна процедура хоп на най-високия пост на ес. Тя е абсолютно нелегитимна, като министър е била подчинена на амер. колон. администрация в германия, удобно. Мъжът и децата й живеят в Калифорния ? А тя се фръцка като шеф на ек.

34

Анонимен

преди 1 година

Нали същите тия лидери ни натикаха в енергийното блато ...сега умуват за пътни карти...Въобще цялата Мара втасала...Нашите оък умници щели да въвеждат таван от 800 киловата и над него на пазарни цени да уеднаквели цените за бита на отопление с тия на ползвателите на газ и дърва....що за невероятна глупост.... А цялата работа заради санкции за нещо, което не касае пряко Евросъюза а е наложено, като политика от зад океана....Умнокрасивитет!!!!!

33

Христо Христов

преди 1 година

Ще въведат купони с образа на Урсулата и логото на ЕС.

32

Анонимен

преди 1 година

най добре ще се справят, като напълно се откажат от въпросната енергия и се върнат към традициите на 15 век...може даже да обвинят урсулата във вещерство и да й драснат клечката..

31

Анонимен

преди 1 година

Могат да го направят като колективно подадат оставка.

30

Анонимен

преди 1 година

Европейски клоуни, продали се на САЩ. Евсропейски безуМци, кукли на конци. Мислите си че като сложите таван на цените на горивата някой ще ви продава енргоносители. Много се лъжете вие сте никой и САЩ и Русия ви цакат здраво. Няма Европа вече. Едните ви спряха газа, другите ви бомниха газопровода и ви продават скъп втечнен газ. Всички сте Г_ъ_zo_лизци.

29

Анонимен

преди 1 година

До Хр.Хр. Те не разбират че са гласували за нея. Те са безмозъчни същества.

28

Анонимен

преди 1 година

Днес беге къде са ви читателите и списвателите. Защо никой не иска да пише. Защото има безпрецедентно манипулиране на лайковете.

27

Анонимен

преди 1 година

Урсишула е представител и говорител на правителството на САЩ. Такива предатели са за едно друго място. За съд и затвор. По принцип. Както и Бг подлизури.

26

Анонимен

преди 1 година

Урсула да се маха с добро.

25

Анонимен

преди 1 година

Манипулирането на лайковете е манипулиране на общественото мнение.Това е неприемливо. До сега не сме срещали човек който да подкрепя урсула чиновничката на компартията.

24

Моля?

преди 1 година

Какви лидери са тия? Та те закопаха ЕС, докато въртяха бизнес с вакса и внасяха афганистанци с идеята да им работят евтинко. Сега ... супата има нужда от въздушно охлаждане

23

Христо Христов

преди 1 година

89% гласувахте преди 2 седмици да и слугувате. Какво ревете сега, про'с'таци европеидни?!

22

Христо Христов

преди 1 година

Ще въведат купони с образа на урсулата и логото на ес.

21

Анонимен

преди 1 година

Лайковете пак не се хващат. Урсула как ще разбере народната любов.

20

Анонимен

преди 1 година

Питанчо с питане няма да стане защото те не отговарят на питане. Гласуване трябва на изборите .

19

Анонимен

преди 1 година

Захарова е сто пъти по хубава от Злобарова. Факт.

18

Питанчо

преди 1 година

Главите на ЕС които така яростно подкрепяме всеки път в опасните им игри както беше и с руският газ и със руските туристи да кажат защо България отново след над 10 години след като е покрила всички критерии за ШЕНГЕН няма да бъде приета отново там отново поне в близките година две!!!

17

на карти си играят!

преди 1 година

А останалите от ЕС скачат ама не от радост а от студ!