12

Анонимен

преди 1 година

ПЪЛЕН *** И ОТВРАТИТЕЛЕН НАГЛЕЦ!!!!!!

11

msm

преди 1 година

Заради корупционното мислене и управление през последните 20 години на България, в което бяха замесени БСП, НДСВ, ДПС, ГЕРБ, ВМРО, страната ни е изправена на ръба на пропастта. Във времена на война, държвата не може да се обедини, заради дефицитите на демокрация и справедливост натрупани в политическата ни система и общество. Да си го кажем - корупцинния модел подкопа сигурността на държавата. Затова и Нидерландия няма да ни пусне в Шенген - защото не сме готови за там!

10

Вихър

преди 1 година

Тези малоУуумници от ПП и ДБ са ги пръснали по всички студия и рецетират само опорките си!!! Писна ни да слушаме едни и същи глупости!!! Много са нагли и уверени, защото никой не ги пита как манипулират машинките за да са все още в парламента!!! Защо никой не пита, какво стана с надписа ДНЕВНИКА Е ПОДПРАВЕН!????

9

За Витков!

преди 1 година

И шще нещо за феновете на Радев, Борисов ,Пеевски, Копейката и Нинова. И от сутрин до вечер да спамите по форуми и страници, процеса е необратим. Живеем в нови времена ,турболентни и динамични място за политици от миналото няма. Тези момчета показаха ,че са свободни, устойчиви и отстояват позиции. Такаче сбогом гнило корумпирано номенклатурно минало и добре дошло демокатично настояще. Парламент в момента има за първи път от 30 години, а не фасадна режисирана сцена за комуникация пред медии!

8

пенсионер

преди 1 година

хубаво е да ! нормалните българи видяха че вие от пп не ставате за нищо камоли за политици .

7

Епа

преди 1 година

Безполезни търтеи така ли 35 години вече,всеки ден закони измислят .крадци лъжци и хрантутници .

6

Анонимен

преди 1 година

Какво хубаво се случва бе ненормалник? Вижте само какво смешно име има този - Сабрутев. ХА ХА ХА

5

ицо за пица

преди 1 година

Кристалите май са силни този път

4

Teo

преди 1 година

Напротив! Това показва, че всеки дърпа чергата към себе си! Те председател не могат да изберат, а закони?!? Как ще коват! Смешни дилеранти!

3

Хмм

преди 1 година

И тоя е най-Убавия на мама.... тоя ако беше от ГЕРБ нямаше да е пак такава грешка

2

Анонимен

преди 1 година

Така е, Сабрутев, когато е зле, само на мазохистите им е хубаво. Върнал им се бил духът на дискусията, е какво издискутирахте цял ден? Нищо, нула резултат. Добре че не сте на норма, че гладни ще ви ходят децата. Не е зле да се въведе заплащане само за свършена работа, а не за приятно в закачки и подмятания прекарано време.

1

Анонимен

преди 1 година

Романтика