175

Анонимен

преди 1 година

Точно пък холандците да ни дават акъл...............ами нали Холандия е рзпределителен център на всички наркотици от Латинска Америка................и те да ми говорят за върховенство на закона.............много ми идва!!

174

Анонимен

преди 1 година

Миналата година се хванах на бас, че няма да влизаме в Шенген! Сега си търся съдружници за пиячката крушова, сливова и страшен гроздомицин получих! Шенген през макарон за българите, защото да много п. рости!

173

Анонимен

преди 1 година

Стари колониалисти,това са холандците!

172

Петък

преди 1 година

Тя нашата работа за Шенген, като македонската за ЕС, тотално не отговарям на критериите, ама се сърдим, че някой ни спирал.

171

Анонимен

преди 1 година

До Saiman"Питам аз холандците за върховенството на закона в Холандия" - в холандия, "в името на холандското правосъдиие", съдът отказва изслушване на свидетелите на защитата. Факт.

170

Saiman

преди 1 година

Питам аз холандците за върховенството на закона в Холандия Има ли има Има ли го този закон всички нелегални неща са позволени За какъв за какво ми говорите върховенство на закона

169

Швейцария

преди 1 година

Ахахха че тя мафията е по улиците на Холандия и не се и крие 2 пъти бях в Амстердам не ти трябва много набито око за да забележиш какво става около шоповете и червените фенери та тия тръгнали да говорят за мафия и корупция я се вижте първо вас

168

Умен

преди 1 година

Тези холандци за какви се мислят, че да не спират вече за н- ти път за Шенген? Знаят само лалета да отглеждат и чакат емигрантите да им работят..те са на залязване като нация... А и доста дрогирани има сред тях...

167

анонимен

преди 1 година

Хм .. така решили политиците на страната на наркоманите

166

Анонимен

преди 1 година

България ясно , тя е на ръчно управление от руския мафиотски режим, Румъния явно изгоря покрай нас. Сега Резидента ще ни обясни колко лоши са европейците..

165

Анонимен

преди 1 година

И ТОВА Е НАЙ НАЙ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ. А ПЪК АКО НИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕС ВЕЧЕ ВЪВ БГ ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ПРАЗНИК.

164

Хахахха

преди 1 година

Страната на наркотиците, и проститутките била решила ....

163

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

След като не ни искат, да им пратим братята индийци:)))

162

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Когато Путин нападне Нидерландия, ние българите няма да приемем нидерландци да се оправят сами.След като не ни искат, и ние не ги искаме.

161

Христо Христов

преди 1 година

Така е, защото не сме истинска ЕС демокрация. За да станем такава, трябва да забраним референдумите и тайно разположим американски нюк, също като Холандия. ПП. И да направим кметовете да бъдат назначавани от правителството.

160

София

преди 1 година

Марк Рюте заяви тази сутрин, че актуализациите и оценките в рамките на Механизма за сътрудничество и проверка се правят само за Румъния, България ще бъде отделена от Румъния за присъединяването от 01.01.2023 г. България все още е проблем, каза Марк Рюте.

159

Германец

преди 1 година

Не виждам грешка в аргументацията на холандците. Оправете си кусурите и пробвайте пак след година-две. Може и да ви одобрим. И най-важното -- не се отчайвайте!!! :)

158

Кон

преди 1 година

Редно е България и Румъния да блокират следващите решения предвидени за взимане в ЕС без значение какви са

157

Факт

преди 1 година

Да въведем визи за холандците!

156

А бе,

преди 1 година

Дали сме в Шенген или не, винаги ще сме на дъното на всички класации а това са го постигнали политиците ни! Следователно, нашите политици и Нидерландия да го..... Ухат!!! На това дередже сме защото ги търпим. Явно, че със стачки нищо не става. Познайте какво е нужно?!